icon

Najkrajšie šaty na Beauty Ball 2026

really8
Včera o 12:04

Ktore saty sa vam najviac pacili? A co hovorite na outfit sklenarikovej?

Najkrajšie šaty na Beauty Ball 2026
Strana
z2
anonym_a532ce
Včera o 18:28

Mne sa Sklenarikovej idea paci, smoking na zene, len to prevedenie uz moc nevyslo. Mozno keby mala stekle a smoking jej lepsie sedel. Takto skor vyzeraju s tym chlapikom (aj vdaka jeho okuliarom) ako lesbicky par.

Ale malokto sa mi paci. Ocividne bol trend biela farba a korzery s viditelnymi kosticami. A strasne na tych zenach uz vidno tie plastiky.

Za mna najkrajsia Cirova.

Tento koment pisem z gauca v leginach a muzovom firemnom tricku, vlasy v cope. God bless internet.

andreakotesova
Včera o 18:38
@ivicatolic

@really8 tak krásna žena, tu mi prišla ako transvestita 😄😄😄.... to robí s ňou asi ten starý a škaredý ujec 👎👎👎

@ivicatolic ten ujec je jej frajer, známy francúzsky spevák a herec 😁

really8
autor
Včera o 18:49
@anonym_a532ce

Mne sa Sklenarikovej idea paci, smoking na zene, len to prevedenie uz moc nevyslo. Mozno keby mala stekle a smoking jej lepsie sedel. Takto skor vyzeraju s tym chlapikom (aj vdaka jeho okuliarom) ako lesbicky par.

Ale malokto sa mi paci. Ocividne bol trend biela farba a korzery s viditelnymi kosticami. A strasne na tych zenach uz vidno tie plastiky.

Za mna najkrajsia Cirova.

Tento koment pisem z gauca v leginach a muzovom firemnom tricku, vlasy v cope. God bless internet.

@anonym_a532ce na niektorom rocniku met gala malo vela zien smokingy a roby inspirovane smokingom. Hned ma napadla zendaya ktora bola v bielom obleku s klobukom uplne bozska.
Inak lesbicky par je uplne presne. Este aj tie kratke vlasy

ivicatolic
Včera o 18:57
@andreakotesova

@ivicatolic ten ujec je jej frajer, známy francúzsky spevák a herec 😁

@andreakotesova veď viem 😁😁😁, kurňa , čím to je... čím krajšia žena, tým väčší monster?.... Aj Sisa Sklovská a ten trpaslík 😃

pe_mi
Včera o 19:59
@really8

@pe_mi musela som si ju najst a omg. Odkedyy je blond?

@really8 ani neviem, nič nemám proti umelým prsiam, či by boli aj jej prirodzené, jeden rok viem že na plese mala aj Malachovská napr. taký otrasný výstrih. To aby si niekto nemyslel, že závidím umelé prsia
Nepáči sa mi to , či je žena mladšia, staršia hentak vyvaliť na udalosti prsia, ale je taká doba asi 🙈

maryetta
Včera o 20:05

Nevidela som isto vsetky ale mne stacilo vidiet Gaborikovu. Krásna. Elegantna. A pacila sa mi aj vizaz. Taka ina ale krásna. Zenska.
Niekde som citala ze mala Lucid. Len neviem. I prvotne alebo ako nahradu.

anonym_771bae
Dnes o 06:46

Mne sa tam nepacil nikto, kazda umele prsa von, mozno Ivana vyzerala normalne, ale vobec nie tak, ze by tam chcela byt. Ostatne lacne polyesterove saty na jedno brdo, nic originalne, ziadna noblesa. AP by mala chodit kanalmi, alebo brucat v base, za to, ako zramovala nevinnu zenu a znicila jej zivot. Aky bol vlastne vyznam toho plesu, okrem toho, ze sa tam len predvadzali?

really8
autor
Dnes o 06:49
@anonym_771bae

Mne sa tam nepacil nikto, kazda umele prsa von, mozno Ivana vyzerala normalne, ale vobec nie tak, ze by tam chcela byt. Ostatne lacne polyesterove saty na jedno brdo, nic originalne, ziadna noblesa. AP by mala chodit kanalmi, alebo brucat v base, za to, ako zramovala nevinnu zenu a znicila jej zivot. Aky bol vlastne vyznam toho plesu, okrem toho, ze sa tam len predvadzali?

@anonym_771bae neprisli sme sem moralizovat iba sa bavit povrchne o krase a o tom co sa nam pacilo. Velmi by ma zaujimalo ake saty by si si ty predstavovala ako vhodne. Nemam pocit ze by mali vsetky kozy ven

anonym_81fa7a
Dnes o 08:48

Za mňa osobne – ak to má mať ambíciu byť na úrovni Met Gala, tak z hľadiska kreativity outfitov hostí je to strašná, ale naozaj strašná nuda. Dress bol code black tie creative, kde sa odev stáva umeleckým vyjadrením, očakávala som oveľa väčšiu kreativitu, no realita bola skôr klasika. Klasické róby (do minúty aj zabudnem, čo bolo oblečené) cecky von, žiadne pozitívne prekvapenie.

Na druhej strane, vizuál, téma a jej spracovanie (content) boli veľmi pekné – rovnako aj stoly a prestieranie. Pekná, jednotná línia.

Strana
z2