Najlepšie dámske mokasíny s kvalitnou vložkou
Ahojte, poraďte prosím kvalitné dámske mokasíny s ktorými ste spokojné. Do práce chodím elegantné a väčšinou si obuvam mokasíny, ale hľadám také ktoré by mali naozaj kvalitnú vložku. Všetky čo mám z klasických obchodov majú úplne rovnú vložku a trpí mi klenba. Na cene nezáleží, chcem naozaj kvalitnú obuv čo aj pekne vyzerá. Vďaka 🙂
Ak naozaj nezáleží na cene, tak za mňa top značka topániek Aquazzura, ale aj Jimmy Choo alebo spomínané TOD´s. Nemajú zdravotnú vložku, ale tie topánky sú pohodlné a veľmi dobre sa nosia, či ide o mokasíny alebo lodičky s 10cm opätkom.
Ja mam tamaris, aj také poltopánky, tie su take trochu unisex akoby, ale maju tak pohodlný doslap, takze su super
No ake treba skusit viac druhov, niektoré mokasiny mali take tvrde, uzsie, nesadli proste
@kirsten_45 ja som si vybrala na bata a v robeli tamaris

Ja mam Hogl, Geox, mala som do UGG a tie boli vyborne. Ziadne ale nemaju "zdravotnu" vlozku.Su trosku vyspravene v mieste klenby, ale nie je to nic na velku podporu klenby.
Ak Ti skutocne nezalezi na cene, ako pises, tak si kup najlepsie a najstylovejsie mokasiny a to su od firmy TOD´s.