icon

Najlepšie e-shopy s dámskou módou pre ženy 35+

patkanik
22. jún 2025

Máte svoj obľúbený eshop s dámskou módou pre ženy 35+? Poraďte 🙂Preferujem športovú eleganciu, ležérny štýl.Hľadám niečo iné ako komerčné weby ( Zara, HM, Reserved, Mohito,…) Ďakujem 🙂

oblecenie99
22. jún 2025

@patkanik tu sa pridám 🙂

laurinka27
22. jún 2025

Nemam skusenost, ale pri tejto poziadavke som si predstavila Bonprix 😂

mima73
22. jún 2025

@patkanik nemám ešte 35+ ale ja obľubujem zalando a zoot,tam su kúsky pre rôzne vekové kategórie a ani ten bonprix nie je zlý 🙂

janulka1802
22. jún 2025
@laurinka27

Nemam skusenost, ale pri tejto poziadavke som si predstavila Bonprix 😂

@laurinka27 mám 42 a teda v bonprixe nenakupujem, zato moje kolegyne 55+ pravidelne. Určite sú tam aj vkusné kúsky, ale kopec handier.

mata1906
22. jún 2025

Za mňa je TOP andzela.sk a Mohito

really8
22. jún 2025

@patkanik mne sa napr paci styl greystore, niektore veci michaela store

biba_18
22. jún 2025

určite na zalande, answear aj na aboutyou nájdeš čo hľadáš…

evcagabi
22. jún 2025

35+? Na to treba specialny eshop?

biba_18
22. jún 2025
@evcagabi

35+? Na to treba specialny eshop?

@evcagabi 🤷‍♀️ no chcela tým že už je dospelá a nechce detské handry…

evcagabi
22. jún 2025
@biba_18

@evcagabi 🤷‍♀️ no chcela tým že už je dospelá a nechce detské handry…

@biba_18 som zvedava, ci aj ja budem o rok hladat taky eshop 😅

patkanik
autor
22. jún 2025

Tak su damy, ktore maju butik a okrem neho aj eshop s vkusnym, peknym oblecenim. Ako napr. Michaela store. Lenze nemam jej postvicku, takze 3/4 veci by mi nesedeli ☺️ Takze skusam najst nieco podobne. A ano, na aboutyou najdem vselico. Lenze je tam toho milion a vsetko preklikavat nemozem ☺️

littledaisy
22. jún 2025

Blancheporte mi napadol 🙂

belle_vie
22. jún 2025

Kvalitna aj vkusna moda za mna: Chantall, Sharon, La Klara, Reparada, Estampada ( ta ti upravi aj na mieru). Lezernejsie veci su fajn aj Veronika In. Z takych znamych mam rada Mexx, Fracomina, Gaudi, Lindex ( Holly and White edicia) + kvalitnejsie veci sa daju najst aj z Reserved a CA, ale treba sledovat zlozenie.

really8
22. jún 2025
@patkanik

Tak su damy, ktore maju butik a okrem neho aj eshop s vkusnym, peknym oblecenim. Ako napr. Michaela store. Lenze nemam jej postvicku, takze 3/4 veci by mi nesedeli ☺️ Takze skusam najst nieco podobne. A ano, na aboutyou najdem vselico. Lenze je tam toho milion a vsetko preklikavat nemozem ☺️

@patkanik ved ona predava aj vacsiu konfekcnu velkost ako je jej vlastna. Uplne som nepochopila ten komentar

janulka1802
22. jún 2025
@patkanik

@patkanik vytipuj si zopár značiek, objednaj zopár kúskov. Zistíš, ktorá Ti najviac sedí a potom už len jednoducho zadáš do filtra konkrétne značky a nakipuješ. Inak to nejde. Nakupovanie cez eshop vie byť veľmi pohodlné, ale niekedy otravné kvôli veciam, ktoré nesadnú. Mňa už ale klasické nśkupné centrá absolútne nebavia. Pred pár rokmi by som neverila, že budem takto cez eshopy nakupovať.

muchotrafka298
22. jún 2025

Ja nakupujem na Bestsecret a Zalando Lounge.

biba_18
22. jún 2025
@patkanik

@patkanik lenže my nepoznáme tvoj vkus. ja žiadne také butiky nepoznám, nekupujem tam tak ani tie stránky nenavštevujem 🤷‍♀️

maryetta
22. jún 2025

Este skus-na fb-prestige salon. Maju krasne veci.

lucik194
23. jún 2025

sportovy styl pozri tom taylor

lenocka2409
Odpoveď bola odstránená
ria06
28. sep 2025
@patkanik

@patkanik michaelastore má polovicu vecí zo sheinu