Najlepšie e-shopy s dámskou módou pre ženy 35+
Máte svoj obľúbený eshop s dámskou módou pre ženy 35+? Poraďte 🙂Preferujem športovú eleganciu, ležérny štýl.Hľadám niečo iné ako komerčné weby ( Zara, HM, Reserved, Mohito,…) Ďakujem 🙂
Nemam skusenost, ale pri tejto poziadavke som si predstavila Bonprix 😂
Nemam skusenost, ale pri tejto poziadavke som si predstavila Bonprix 😂
@laurinka27 mám 42 a teda v bonprixe nenakupujem, zato moje kolegyne 55+ pravidelne. Určite sú tam aj vkusné kúsky, ale kopec handier.
Za mňa je TOP andzela.sk a Mohito
určite na zalande, answear aj na aboutyou nájdeš čo hľadáš…
35+? Na to treba specialny eshop?
Tak su damy, ktore maju butik a okrem neho aj eshop s vkusnym, peknym oblecenim. Ako napr. Michaela store. Lenze nemam jej postvicku, takze 3/4 veci by mi nesedeli ☺️ Takze skusam najst nieco podobne. A ano, na aboutyou najdem vselico. Lenze je tam toho milion a vsetko preklikavat nemozem ☺️
Blancheporte mi napadol 🙂
Kvalitna aj vkusna moda za mna: Chantall, Sharon, La Klara, Reparada, Estampada ( ta ti upravi aj na mieru). Lezernejsie veci su fajn aj Veronika In. Z takych znamych mam rada Mexx, Fracomina, Gaudi, Lindex ( Holly and White edicia) + kvalitnejsie veci sa daju najst aj z Reserved a CA, ale treba sledovat zlozenie.
Tak su damy, ktore maju butik a okrem neho aj eshop s vkusnym, peknym oblecenim. Ako napr. Michaela store. Lenze nemam jej postvicku, takze 3/4 veci by mi nesedeli ☺️ Takze skusam najst nieco podobne. A ano, na aboutyou najdem vselico. Lenze je tam toho milion a vsetko preklikavat nemozem ☺️
@patkanik ved ona predava aj vacsiu konfekcnu velkost ako je jej vlastna. Uplne som nepochopila ten komentar
@patkanik vytipuj si zopár značiek, objednaj zopár kúskov. Zistíš, ktorá Ti najviac sedí a potom už len jednoducho zadáš do filtra konkrétne značky a nakipuješ. Inak to nejde. Nakupovanie cez eshop vie byť veľmi pohodlné, ale niekedy otravné kvôli veciam, ktoré nesadnú. Mňa už ale klasické nśkupné centrá absolútne nebavia. Pred pár rokmi by som neverila, že budem takto cez eshopy nakupovať.
Ja nakupujem na Bestsecret a Zalando Lounge.
@patkanik lenže my nepoznáme tvoj vkus. ja žiadne také butiky nepoznám, nekupujem tam tak ani tie stránky nenavštevujem 🤷♀️
Este skus-na fb-prestige salon. Maju krasne veci.
sportovy styl pozri tom taylor
@patkanik michaelastore má polovicu vecí zo sheinu

@patkanik tu sa pridám 🙂