icon

Najlepšie šaty pre postavu krv a mlieko

19. nov 2025

Poradte mi prosim ake saty by sa hodili na moju postavu. Mam dost velke prsia (co je snad nahvacsi problem). Ak mam nieco ku krku, mam taky pocit, ze sa mi dost vystupuju a nevyzera to dobre. Ak mam vystrih, zas mi to pride vulgarne. Dalsi moj problem je, ze mam kratke nohy. Tj. proporcne mam dlhy trup. Co by som mohla volit? Postava je skor krv a mlieko, sirsie boky.

anonym_01a404
19. nov 2025

Hľadaj štýl zavinovacích šiat. Výstrih do V, ale nie úplne hlboký že po žalúdok🙂

anonym_9dc360
19. nov 2025

@anonym_autor výstrih do V alebo hranatý, šaty strihané pod prsiami, idealne s gumičkou alebo širším prestrihom, sukňa do A. Prípadne puzdrové šaty s riasením na bruchu.

sara07
19. nov 2025

velké prsia, dobre pradlo dobre vybraté urobí divy
košelovity zavinovaci typ,

anonym_e6a900
19. nov 2025

krv a mlieko neexistuje, je to obezita ...

anonym_497052
19. nov 2025

@anonym_autor veľké prsia v žiadnom prípade šaty ku krku, tie prsia vyzerajú potom ako obryne. Treba výstrih do V, žiadna viditeľná prsná čiara. Šaty dlhšie.
https://www.miadresses.sk/blog/noste-hrdo-svoje...

autor
19. nov 2025
@anonym_497052

@anonym_autor veľké prsia v žiadnom prípade šaty ku krku, tie prsia vyzerajú potom ako obryne. Treba výstrih do V, žiadna viditeľná prsná čiara. Šaty dlhšie.

@anonym_e6a900 nie som obezna, ani nahodou. Zavist? Ze mam vacsie prsia?

autor
19. nov 2025
@anonym_9dc360

@anonym_autor výstrih do V alebo hranatý, šaty strihané pod prsiami, idealne s gumičkou alebo širším prestrihom, sukňa do A. Prípadne puzdrové šaty s riasením na bruchu.

@anonym_497052 vdaka, take daco by aj mohlo byt. Potrebujem opticky predlzit tie kratke nohy...
@sara07 pradlo mam poriesene...mne ide do podprseniek tolko penazi.... 🙈

@anonym_9dc360 pozriem daco puzdrove....

petracandle
19. nov 2025
@anonym_e6a900

@anonym_e6a900 prečo by mala? 😁 ak má autorka 10 kíl nadváhu v prsiach, zadku a bokoch, tak vyzerá určite lepšie ako ty 😉 ale zase je pravda, že mnohé vyslovene obézne ženy sa rady nazývajú krv a mlieko či "silnejšie" a tam to už je obezita. Ale podľa odpovedí to nie je autorkin pripad

anonym_497052
19. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_497052 vdaka, take daco by aj mohlo byt. Potrebujem opticky predlzit tie kratke nohy...

@anonym_autor podľa mňa v puzdrovych budeš ako malé pivo, ja by som šla v tvojom prípade do dlhších a zavinovacieho výstrihu ako som pridala link. Vlasy máš krátke, či dlhé?

anonym_9dc360
19. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zvoľ sukňu po kolená, v žiadnom prípade nie po lýtka, to by ťa ešte zmenšilo a z poznámok si nič nerob, tiež mám ten typ postavy. Nie všetci sme ploché laty.

anonym_c2e598
19. nov 2025

Bez fotky je to všetko len teoretická debata - každý pod slovným opisom myslí niečo iné. A aspoň dve tretiny žien opisujúcich seba ako "krv a mlieko" sú proste len tlsté. Takže ak aj zrovna ty nie, to sa z popisu nedá určiť.

mirka2405
19. nov 2025

@anonym_autor Ja mam tiez velke prsia, najlepsie vystrih do V., ziadne zavonovacie saty a uz vobec nie s prestrihom pod prsiami, lebo ak mas uzky pas, tak to potom rozsiruje. Dlzka šiat midi.

autor
19. nov 2025
@anonym_9dc360

@anonym_autor zvoľ sukňu po kolená, v žiadnom prípade nie po lýtka, to by ťa ešte zmenšilo a z poznámok si nič nerob, tiež mám ten typ postavy. Nie všetci sme ploché laty.

@mirka2405 Ano, mam uzky pas, siroke boky, vacsi zadok. Podprsenku nosim 70J. No masaker toto. Tiez mi tie prestrihntue saty trochu vadia. A celkovo som dost nizsia a ta propocrcia trup a nohy nie je tiez hoviceo. Keby som mala kratsi trup a dlhsie nohy, bola by som uplne spokojna...asi 😂
@anonym_9dc360 tiez som na to tak prisla, ze tuto dlzku nemozem

anonym_9ce18c
19. nov 2025
@anonym_497052

@anonym_497052 dlhšie šaty? To vazne? Veď píše, že má kratšie nohy. Bude vyzerať ako trpaslík v trave. Skôr by som volila tričko, sako a úzku sukňu nad kolená či nohavice a lodičky k tomu.

anonym_2e64bf
19. nov 2025
@anonym_e6a900

@anonym_e6a900 Tomu sa hovorí "názorom umlcim aj Rubensa,,