icon

Najlepšie tenisky na rýchlu chôdzu a beh

mackavovreci
25. feb 2025

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť dobré tenisky na beh, teda skôr hlavne na tú rýchlu chôdzu? Pozerala som už viacero značiek, ale typ a celkovo si vôbec neviem vybrať. Vopred ďakujem za všetky rady! 💝

nynia
25. feb 2025

Toto treba vyskusat... Mne na beh najlepsie sedia Adidas alebo Pumy, Nike mi ani jedny nesadli pritom su tiez velmi kvalitne...

ibrunova
25. feb 2025

Ja mám Adidas Runfalcon, skúšala som viacero, ale na každých mi niečo vadilo.

petamich
25. feb 2025

Najlepsie vyskusat, mozes mat sirsie chodidlo, vyssi nart atd. ja mam napr. Adidas Ultraboost a NewBalance Fresh Foam, lebo beham prevazne po ceste (tvrdom povrchu)

dobryden
25. feb 2025

Mne je to jedno ake,oni za teba behat nebudu🙂

sense
25. feb 2025

Treba vyskúšať za mňa Adidas a Salomon. Asics u mňa nie. Môj chlap zas len Asics a hoka

fruitys
25. feb 2025

čo sa behu týka, počul som pár dobrých recenzií na HOKA

btus
25. feb 2025

ja mám rada Asicsy a Adidasy. Aj Dynafity a Salomony sú fajn. Mne Hoka nesedia. Musíš vyskúšať. Každému sedí niečo iné. A povrch bude aký? Lebo je potrebné kupovať podľa povrchu, kde budeš chodiť , behať. Ja mám len trailové, lebo 80% času trávim v prírode. Asfalt len v zime.

snowflakenel
25. feb 2025

Hoka. Vyskisala som uz vela znaciek no tieto su pre mna naj.

jamimo
25. feb 2025

@mackavovreci ja Under Armour a On Cloude. Hoky za mňa vôbec, ani Nike, Adidas.... Niekomu vyhovujú aj najlacnejšie z Deichman 🤷‍♀️ Treba vyskúšať.

snowflakenel
25. feb 2025

A este Asics magic speed.

olimuc
25. feb 2025

Asics Kayano … ale musis vyskusat, bez toho sa to neda

reisi
26. feb 2025

Mne naj sedia Asics Kayano 31. Tento typ kupujem dokola, teraz mam uz stvrte alebo piate. A tieto behaju fakt same.🙏

banalu
26. feb 2025

Ako pisu vyssie, musis vyskusat, ja mam cestne Brooks a trailove aesics. Nosim panske verzie, damske su mi uzke.
A treba mat aspon o pol cisla vacsie, aby ti nezliezli nechty na palcoch. Drz sa pri cislovani tabuliek, kazda znacka ma ine cislovanie. Ja mam bezecke 44 a 44,5. Bezne nosim 42.