Najlepšie tenisky na rýchlu chôdzu a beh
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť dobré tenisky na beh, teda skôr hlavne na tú rýchlu chôdzu? Pozerala som už viacero značiek, ale typ a celkovo si vôbec neviem vybrať. Vopred ďakujem za všetky rady! 💝
Ja mám Adidas Runfalcon, skúšala som viacero, ale na každých mi niečo vadilo.
Najlepsie vyskusat, mozes mat sirsie chodidlo, vyssi nart atd. ja mam napr. Adidas Ultraboost a NewBalance Fresh Foam, lebo beham prevazne po ceste (tvrdom povrchu)
Mne je to jedno ake,oni za teba behat nebudu🙂
Treba vyskúšať za mňa Adidas a Salomon. Asics u mňa nie. Môj chlap zas len Asics a hoka
čo sa behu týka, počul som pár dobrých recenzií na HOKA
ja mám rada Asicsy a Adidasy. Aj Dynafity a Salomony sú fajn. Mne Hoka nesedia. Musíš vyskúšať. Každému sedí niečo iné. A povrch bude aký? Lebo je potrebné kupovať podľa povrchu, kde budeš chodiť , behať. Ja mám len trailové, lebo 80% času trávim v prírode. Asfalt len v zime.
Hoka. Vyskisala som uz vela znaciek no tieto su pre mna naj.
@mackavovreci ja Under Armour a On Cloude. Hoky za mňa vôbec, ani Nike, Adidas.... Niekomu vyhovujú aj najlacnejšie z Deichman 🤷♀️ Treba vyskúšať.
A este Asics magic speed.
Asics Kayano … ale musis vyskusat, bez toho sa to neda
Mne naj sedia Asics Kayano 31. Tento typ kupujem dokola, teraz mam uz stvrte alebo piate. A tieto behaju fakt same.🙏
Ako pisu vyssie, musis vyskusat, ja mam cestne Brooks a trailove aesics. Nosim panske verzie, damske su mi uzke.
A treba mat aspon o pol cisla vacsie, aby ti nezliezli nechty na palcoch. Drz sa pri cislovani tabuliek, kazda znacka ma ine cislovanie. Ja mam bezecke 44 a 44,5. Bezne nosim 42.

Toto treba vyskusat... Mne na beh najlepsie sedia Adidas alebo Pumy, Nike mi ani jedny nesadli pritom su tiez velmi kvalitne...