Najlepšie topánky na silový tréning
Ahoj. Vedeli by ste mi poradiť aké topánky používať na silový tréning? Doteraz som mala converse, no rozpadajú sa tak hľadám náhradu.
Normalne existuju tenisky do posilnovne
@mimirka32 niečo lacnejšie ako 100€ 😀
Ja kupujem v akcii a vzdy do 50 eur. Hladam na internete. Najdes aj za taku sumu a normalnu znacku.
Metcon od Nike, mám roky a super - zpevněný střed pro dobrou stabilitu. https://www.aboutyou.sk/p/nike/sportova-obuv-me...
Metcon od Nike, mám roky a super - zpevněný střed pro dobrou stabilitu. https://www.aboutyou.sk/p/nike/sportova-obuv-me...
@berenika39 zdá sa mi alebo majú zdvihnutú špičku?
vůbec, klasická bota🙂)) to asi ta fotka. jsou pohodlné, jen jsem musela vzít o číslo větší, než mám běžně jiné boty
Myslim, že je to jedno, akekolvek sportove tenisky, ktore su vhodne na chodzu, pripadne na beh, take pouzivam aj do posilky.
Myslim, že je to jedno, akekolvek sportove tenisky, ktore su vhodne na chodzu, pripadne na beh, take pouzivam aj do posilky.
@sabca99 topánky na beh niesú vhodné na silový tréning ( minimálne na tréning nôh)
pokiaľ nechceš dvíhať brutalne váhy (čo asi nie, bo to by si nemala conversy) - tak akékoľvek chceš ... dokonca niektorí odporúčajú dvíhať činky aj na boso, vraj kvôli komplexnému zapájaniu svalstva chodidiel plus lepšie vnímanie polohy tela ...
Ja mám obyčajne plátené tenisky z primarku za 10€ 🙈 a sú najlepšie, dobrá rovná nízka podrážka, na drepy a mŕtve ťahy ako stvorené. A keď sa rozpadnú, tak kúpim nové 🤷🏻♀️
Na tréning nôh, tenisky vyzuvam, takže za mňa najlepšie a najlacnejšie žiadne topanky...inak mám tenisky na beh
Ja okrem planku cvicim naboso, ale teda nerobim ziaden vrcholovy silovy trening...
určite lepšie tenisky na beh ako converse, ktore si nosila
určite lepšie tenisky na beh ako converse, ktore si nosila
@katjak78 ako sú lepšie tenisky na beh so zdvihnutou špičkou ako converse ktoré nosí 80% ľudí vo fitkách
Za mna vansky…
@autorka ja som si prave kvoli lepsiemu zapajaniu svalov na nohach kupila vivo barefoot, ktore sice nesplnaju tvoju cenovu podmienku ale po case som silovy trening zacala robit uplne naboso. Ale chodim do maleho gymu kde je vsade bud koberec alebo tatami. Ak by som isla inde, tak beriem tie barefoot-y.
@anonym_autor ahoj, ešte máš tie conversky prosím ťa? 🙂
@anonym_autor ahoj, ešte máš tie conversky prosím ťa? 🙂
@anonym_980155 ahoj, ano mám.
@anonym_980155 ahoj, ano mám.
@anonym_autor Možno by som mal o ne záujem, samozrejme nie zadarmo . Môžem ti napísať súkromnú správu aby sme nemuseli spamovať vlákno? Aký máš "nickname"? Lebo anonymovi mi nejde napísať správa, prípadne napíš ty mne 🙂
@anonym_autor Možno by som mal o ne záujem, samozrejme nie zadarmo . Môžem ti napísať súkromnú správu aby sme nemuseli spamovať vlákno? Aký máš "nickname"? Lebo anonymovi mi nejde napísať správa, prípadne napíš ty mne 🙂
@conversky3 stále ich využívam. 🙂
@conversky3 stále ich využívam. 🙂
@anonym_autor Ok, ale ak by si sa náhodou niekedy rozhodla ich predať. Budem rád keď napíšeš 😇.
@anonym_autor Ok, ale ak by si sa náhodou niekedy rozhodla ich predať. Budem rád keď napíšeš 😇.
@conversky3 asi nie 🙂

Normalne existuju tenisky do posilnovne