Najlepšie univerzálne farby kabeliek
Ake sú podľa vás univerzalne farby kabeliek, ktoré sa hodia ku všetkému? Mám čiernu, hnedu a ešte chcem kúpiť jednu. Rozmýšľam nad konakovou. Obliekam sa nenápadne, tmavé a neutrálne farby.
@anonym_autor béžová, piesková (sand)
Za mňa farba camel, možno aj tá farba roka 2026 cloud dancer aj s nejakými detailami v hnedej alebo čiernej farbe mi stále za úvahu.
Za mňa farba camel, možno aj tá farba roka 2026 cloud dancer aj s nejakými detailami v hnedej alebo čiernej farbe mi stále za úvahu.
@marsmykkok no tá je pekná, nie je taká výrazná ako konakova...trošku tmavšia
Za mna konakova. Ak mas zvacsa tmave oblecenie, bleda kabelka ti bude asi naprd. Ja by som aj nad maroon, bordovou rozmyslala, troska ozivenia
Ja teda najcastejsie vytahujem prave tie konakove kabelky, castejsie ako cierne. Ale ak uz mas hnedu…
Za mna konakova. Ak mas zvacsa tmave oblecenie, bleda kabelka ti bude asi naprd. Ja by som aj nad maroon, bordovou rozmyslala, troska ozivenia
Ja teda najcastejsie vytahujem prave tie konakove kabelky, castejsie ako cierne. Ale ak uz mas hnedu…
@anonym_f42467 bledú veru nechcem. Tiež som rozmýšľala nad bordovou...a nad tou konakovou. Neviem sa rozhodnúť, ktorá je taká univerzálna z dlhodobého hľadiska.. aby moc nakricala...
červenobordová, tmavá vínová
červenobordová, tmavá vínová
@biba_18 a nebude moc kričať keď nemám nič iné v takej farbe? Väčšinou nosím čierne, olivovom zelené, tmavomodré oblecenie
@anonym_autor pokiaľ to bude tlmená farba tak nebude…
vinovočervená je pekná aj k olivovej, pekne ju dopĺňa…
a aj tmavozelená ak máš priestor na 2 kabelky…
@anonym_autor ja mám väčšinou také obľúbené: biela, čierna, hnedá.

Taupe, pripadne bezova, na leto aj pudrovo ruzova