icon

Najlepšie značky kožených búnd

24. sep 2025

Zdravím, hľadám nesmrteľnú koženú bundu. Takú, ktorú budem mať fakt na celý život. Poraďte mi prosim značku. Ideálne aby stala do 400€ ale ak poznáte nejakú nejakú fakt ze pecku aj za viac, môžete prezdieľať.
Kritéria. Ideálne čierna so zlatými komponentami a skôr taky užší strih na telo, nič voľne. Ale toto verím, ze ma na vyber skoro každá značka.

dididudu
24. sep 2025

Na topkozuchy šiju pravé kožuchy aj kožené bundy. Skús pozrieť tam

luciaruz
24. sep 2025

Ja mám z About you, znacka freaky nation. Surová koza, maju milion farieb na vyber. Ceny super tiež, od stovky. Kvalitna, mám ju už snáď 10 rokov. Vysledovala som akciu a kupila som si rovnaku fialovu za 90 eur 😁

dankabg
26. sep 2025

@anonym_autor je dosť možné, že má tú baby zvozia pod čiernu zem, ale za mňa K Cero. Mám od nich čiernu koženú bundu, ktorú som dostala pred 20timi rokmi, stále vyzerá super. Pred rokom som.si tam kúpila hnedú koženú bundu a tá je tiež paradna

karamelkax
27. sep 2025

Ahojte, ja som si nedávno kúpila kožene bundy v Max Leather v OC Nivy BA, resp. predajňa je aj vo Vivo BA, NR, a BB. Maju milión búnd na výber, farby aké chcete, široké, úzke, všetky strihy, dĺžky...a vystihla som akciu 1 bundu platíš a druha je za 1€. Čiže za 216€ mam dve bundy. Vraj to ešte platí ta akcia. A to som roky zhanala že kde sa predávajú takéto kožaky...a nevedela som zohnať. Rovnaké bundy tejto značky ešte predáva vo svojom obchodíku jedna pani v Pezinku v OC Plus.

ivanka1997
1. okt 2025
@karamelkax

Ahojte, ja som si nedávno kúpila kožene bundy v Max Leather v OC Nivy BA, resp. predajňa je aj vo Vivo BA, NR, a BB. Maju milión búnd na výber, farby aké chcete, široké, úzke, všetky strihy, dĺžky...a vystihla som akciu 1 bundu platíš a druha je za 1€. Čiže za 216€ mam dve bundy. Vraj to ešte platí ta akcia. A to som roky zhanala že kde sa predávajú takéto kožaky...a nevedela som zohnať. Rovnaké bundy tejto značky ešte predáva vo svojom obchodíku jedna pani v Pezinku v OC Plus.

@karamelkax Ahoj prosím ta nevieš ci ešte platí tá akcia.? Teda ze dokedy potrvá

karamelkax
1. okt 2025
@ivanka1997

@karamelkax Ahoj prosím ta nevieš ci ešte platí tá akcia.? Teda ze dokedy potrvá

@ivanka1997 Ta akcia trvá už od júna, takto dlhšie, ale neviem to naisto potvrdiť či až doteraz. Ale majú číslo na stránke a pani predavačka mi vtedy vravela, keď som to kupovala a pýtala som sa dokedy akcia trvá, že treba zavolať na číslo na stránke a opýtať sa...ale možno chcú vypredávať toľko búnd, tak je šanca že akcia ešte trvá...

ivanka1997
1. okt 2025
@karamelkax

@ivanka1997 Ta akcia trvá už od júna, takto dlhšie, ale neviem to naisto potvrdiť či až doteraz. Ale majú číslo na stránke a pani predavačka mi vtedy vravela, keď som to kupovala a pýtala som sa dokedy akcia trvá, že treba zavolať na číslo na stránke a opýtať sa...ale možno chcú vypredávať toľko búnd, tak je šanca že akcia ešte trvá...

@karamelkax ďakujem skúsim zavolať