Najlepšie značky kožených búnd
Zdravím, hľadám nesmrteľnú koženú bundu. Takú, ktorú budem mať fakt na celý život. Poraďte mi prosim značku. Ideálne aby stala do 400€ ale ak poznáte nejakú nejakú fakt ze pecku aj za viac, môžete prezdieľať.
Kritéria. Ideálne čierna so zlatými komponentami a skôr taky užší strih na telo, nič voľne. Ale toto verím, ze ma na vyber skoro každá značka.
Ja mám z About you, znacka freaky nation. Surová koza, maju milion farieb na vyber. Ceny super tiež, od stovky. Kvalitna, mám ju už snáď 10 rokov. Vysledovala som akciu a kupila som si rovnaku fialovu za 90 eur 😁
@anonym_autor je dosť možné, že má tú baby zvozia pod čiernu zem, ale za mňa K Cero. Mám od nich čiernu koženú bundu, ktorú som dostala pred 20timi rokmi, stále vyzerá super. Pred rokom som.si tam kúpila hnedú koženú bundu a tá je tiež paradna
Ahojte, ja som si nedávno kúpila kožene bundy v Max Leather v OC Nivy BA, resp. predajňa je aj vo Vivo BA, NR, a BB. Maju milión búnd na výber, farby aké chcete, široké, úzke, všetky strihy, dĺžky...a vystihla som akciu 1 bundu platíš a druha je za 1€. Čiže za 216€ mam dve bundy. Vraj to ešte platí ta akcia. A to som roky zhanala že kde sa predávajú takéto kožaky...a nevedela som zohnať. Rovnaké bundy tejto značky ešte predáva vo svojom obchodíku jedna pani v Pezinku v OC Plus.
Ahojte, ja som si nedávno kúpila kožene bundy v Max Leather v OC Nivy BA, resp. predajňa je aj vo Vivo BA, NR, a BB. Maju milión búnd na výber, farby aké chcete, široké, úzke, všetky strihy, dĺžky...a vystihla som akciu 1 bundu platíš a druha je za 1€. Čiže za 216€ mam dve bundy. Vraj to ešte platí ta akcia. A to som roky zhanala že kde sa predávajú takéto kožaky...a nevedela som zohnať. Rovnaké bundy tejto značky ešte predáva vo svojom obchodíku jedna pani v Pezinku v OC Plus.
@karamelkax Ahoj prosím ta nevieš ci ešte platí tá akcia.? Teda ze dokedy potrvá
@karamelkax Ahoj prosím ta nevieš ci ešte platí tá akcia.? Teda ze dokedy potrvá
@ivanka1997 Ta akcia trvá už od júna, takto dlhšie, ale neviem to naisto potvrdiť či až doteraz. Ale majú číslo na stránke a pani predavačka mi vtedy vravela, keď som to kupovala a pýtala som sa dokedy akcia trvá, že treba zavolať na číslo na stránke a opýtať sa...ale možno chcú vypredávať toľko búnd, tak je šanca že akcia ešte trvá...
@ivanka1997 Ta akcia trvá už od júna, takto dlhšie, ale neviem to naisto potvrdiť či až doteraz. Ale majú číslo na stránke a pani predavačka mi vtedy vravela, keď som to kupovala a pýtala som sa dokedy akcia trvá, že treba zavolať na číslo na stránke a opýtať sa...ale možno chcú vypredávať toľko búnd, tak je šanca že akcia ešte trvá...
@karamelkax ďakujem skúsim zavolať

Na topkozuchy šiju pravé kožuchy aj kožené bundy. Skús pozrieť tam