icon

Najlepšie značky zimných dámskych topánok

2. nov 2025

Ahojte zienky, nepoznate nejaký dobrý obchod alebo značku ktorá má zimné topánky? Ja zháňam nejaké poriadne uz strašne dlho buď nájdem len také čo nie sú ani vyteplene alebo také čo viem už na pohľad že dlho nevydržia alebo zbytočne predrazene. Máte nejaké s ktorými ste spokojná a dlho vám vydržia najlepšie dlhšie ako jeden rok 🥴

zmrzlinka2021
2. nov 2025

@anonym_autor za mňa rieker

anonym_fb4bb3
2. nov 2025

@anonym_autor za mňa columbia - športovejšie, menej zateplené ale súčasne veľmi teplé. A keď slušnejšie, tak zateplené pravou ovčou vlnou.

minenkaa
2. nov 2025

@anonym_autor ja mám viacej a striedam podľa toho kde idem a aká je zima UGG mám najradšej

riskoh
2. nov 2025

Columbia

ivonadusa
2. nov 2025

ja mam za velmi prijatelnu cenu zimne topanky od Lotto. Pohodlne, naozaj teple, a po x rokoch stale rovnake, neposkodene.. odporucam

katica06
3. nov 2025

Tiež preferujem Rieker

nikha2809
3. nov 2025

Ja mam ugg a tieto moon boot.Niesu mohutné ako tie klasické a aj na sankovačku s detmi mi do nich stačí článková ponožka a je mi stale teplo

maciatkolulu
3. nov 2025

Za mňa Rieker. Možno Sorel,ale tie sú tvrdé a treba i číslo väčšie. UGG a moon sú také dizajnový na chvíľu,ideál do after ski sa ukázať,pokiaľ hľadáš aj na turistiku,nie len sa ukázať niekde na kopci nanpolhodku,tak za mňa určite tieto značky nie. Možno nejaké modely,ale reálne na dlhé vychádzky pobyt vonku,nie.

snowflakenel
3. nov 2025

Rieker, mam 2 zimne.,,vnutri kozusina,,kozene. Jedni z nich 8 zimu. A druhe 4 zimu.
Vyborne su aj American. Tiez,Geox.

o__o
3. nov 2025

Ja mam rieker a sorel

drahomirrra
3. nov 2025

Timberland, Ugg, Moonboot

tilly
3. nov 2025

Myslíš do snehu alebo do mesta?
Do snehu mám salomony, neboli až tak drahé, mám ich 5 rokov a nikdy mi v nich nebola zima a nepremokli. Teraz som si kúpila bogner s pravou kozusinou vnútri a s tými "mačkami " zo spodu, tak som zvedavá, či to stálo za tie peniaze.
Do mesta zateplene nenosím, ale mám ecco už asi 7 rokov. Boli trošku drahšie, ale tých 7 rokov vyzerajú ako nové, nič im nie je, takže to bola dobrá investícia.

anonym_6d638e
3. nov 2025

Dievčatá, možno niektorá poradíte. Sme na juhu, sneh vidím málokedy, čiže celú zimu mi v pohode vystačili turistické Columbie (áno, keď sme 1x vybehli na Pezinskú Babu, premokli). Teraz mám však problém s otlakom na malíčkoch plus mám širšiu nohu (10cm)... Niečo nie bf (aby neboli tvrdé od spodu), ale zároveň teplé, nepremokavé a široké pri prstoch? Existuje niečo také?

a0
3. nov 2025
@anonym_6d638e

Dievčatá, možno niektorá poradíte. Sme na juhu, sneh vidím málokedy, čiže celú zimu mi v pohode vystačili turistické Columbie (áno, keď sme 1x vybehli na Pezinskú Babu, premokli). Teraz mám však problém s otlakom na malíčkoch plus mám širšiu nohu (10cm)... Niečo nie bf (aby neboli tvrdé od spodu), ale zároveň teplé, nepremokavé a široké pri prstoch? Existuje niečo také?

@anonym_6d638e belenka recovery - sú široké ako barefoot ale s klasickou podrážkou, úprimne, neviem či majú aj zimné modely ale tenisky sú super 👌

autor
3. nov 2025
@tilly

Myslíš do snehu alebo do mesta?
Do snehu mám salomony, neboli až tak drahé, mám ich 5 rokov a nikdy mi v nich nebola zima a nepremokli. Teraz som si kúpila bogner s pravou kozusinou vnútri a s tými "mačkami " zo spodu, tak som zvedavá, či to stálo za tie peniaze.
Do mesta zateplene nenosím, ale mám ecco už asi 7 rokov. Boli trošku drahšie, ale tých 7 rokov vyzerajú ako nové, nič im nie je, takže to bola dobrá investícia.

@tilly skôr do mesta ale bolo by super keby nepremokaju

april171
3. nov 2025
@anonym_6d638e

@anonym_6d638e skús pozrieť značku CAMPER, drahšie ale majú aj širšie typy topánok, napríklad línia Camper Kora je super. Alebo potom KEEN, tí tiež robia širšie strihy.

tilly
3. nov 2025
@anonym_6d638e

@anonym_6d638e spomínané salomony. Netlačia a nikdy som ich nemala mokré

tilly
3. nov 2025
@anonym_autor

@tilly skôr do mesta ale bolo by super keby nepremokaju

@anonym_autor kožené ecco. Nikdy nepremokli, nikdy.

anonym_3d40b6
3. nov 2025

Na tieto tipy som aj ja velmi zvedava..
Ja zvazujem zateplene blundstone, mam nezateplene a su fajn, pohodlne
Potom sa mi páčia birkenstocky..
A este nasla som vasky
Ale akurat cena sa mi u všetkých moc nepáči 🙈😄
Tak neviem neviem.. potrebujem cosi do mesta, office

autor
4. nov 2025
@tilly

@anonym_autor kožené ecco. Nikdy nepremokli, nikdy.

@tilly fuu ako sú pekné aj všetko ale za mňa tá cena je celkom dosť

autor
4. nov 2025
@tilly

@anonym_6d638e spomínané salomony. Netlačia a nikdy som ich nemala mokré

@tilly tie sú super aj ja ich mám len som skôr zháňala nejaké viac elegantné

anonym_bc2fdc
4. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale ecco mas kvalitu. Na niekolko rokov 🤷‍♀️ ja sa drzim hesla: nie sme taki bohati, aby sme kupovali lacne veci… a zvyknu mat na ich stranke super akcie

tilly
4. nov 2025
@anonym_autor

@tilly tie sú super aj ja ich mám len som skôr zháňala nejaké viac elegantné

@anonym_autor áno, ale kocka, ktorej som odpovedala sa pýtala na topánky na svah.

tilly
4. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vieš čo, áno, sú drahé, ale stoja za to. V konečnom dôsledku ta vyjdu menej, ako lacnejšie topánky, ktoré po dvoch sezónach vymenis. Ja mám svoje aj 7 rokov niektoré a stále sú pekné a nič im nie je. Mám niekoľko párov topánok od ecco a všetky mám roky.

autor
4. nov 2025
@tilly

@anonym_autor áno, ale kocka, ktorej som odpovedala sa pýtala na topánky na svah.

@tilly pardon to som si nevsimla

vevesh
4. nov 2025

Mne sa velmi osvedcila aj znacka el naturalista. Nosim roky rokuce ich topanky. A aj belenka, ale tie sa mi zda uz drahe...