icon

Názor na legíny počas behu

lenrol001
5. júl 2023

Ahojte. Čo si myslíte o nosení legín počas behu....Je to vhodné pre ženu 50+ s veľkosťou L? Alebo je to už nechutné . Postavu sa snažím spevniť. Začala som s behom ráno.... chodí menej ľudí....

Strana
z2
maggiba
5. júl 2023

Si uplne normalna zena - bezkyna, sportovkyna. Takych ako ty, takych su stovky, tisice. Vobec nevytrcas. (Toto ber prosim v dobrom, ze ak chces byt neviditelna, tak si. Mozes sa sustredit len na seba a svoje vykony.)

Pozri napr fotky na stranke tu. "All shapes and sizes" 😉 Kazda jedna jedinecna. Ziadne modelky. 😉 Ukaz kolegyni, ak mas na to nervy a chut.

https://www.oesterreichischer-frauenlauf.at/de/...

michaela329
5. júl 2023

@lenrol001 mikinu nechaj doma a nerieš. V decathlon majú predĺžené tielká, ak chceš. Ale odhod komplexy a uzivaj si to.

kluska
5. júl 2023

na 50+ vyzeras super, nemas sa za co hanbit a si normalne oblecena, tu mikinu naco budes vlacit? v zahranici bezne nosia zeny leginy a nielen na beh a cvicenie, ale normalne na nakupy, do mesta a maju teda rozne postavy, nielen L, ale aj XL, XXL a aj XXXL 🙂 a topka je ked si daju na seba vrch ala holy pupok a do toho leginy a postava daleko horsia od tvojej. Zeny su rozne a ludom sa paci svetko mozne, niekto povie, ze vyzeras v tom co si (fotka) ako seda miska a pre niekoho je to moc. Mas sa ty citit v tom najlepsie a ty si mas pripadat ako dobre vyzerajuca a pritazliva zena, to je ta pointa.

sense
5. júl 2023

@lenrol001 na tej foto nie je nič poburujuce, predpokladám ze kolegyňa necvicis.
Určite by som si nedávala žiadnu mikinu

lenrol001
autor
5. júl 2023

Vás žienky by som chcela za kolegyne😁😁, ešte raz vďaka za podporu a rady.

lucik194
5. júl 2023

kks ze mikina cez zadok????

ani nahodou, vsak sa spotis este len vyjdes

65/168 je uplne normalna zena

teraz v lete tielko a sukna behacia s kratasmi, na jesen 3/4 leginy
v zime dlhe leginy

zmrzlinka2021
5. júl 2023

@lenrol001 prosím ťa, ty sa nikomu neprisposobuj

jamimo
5. júl 2023

@lenrol001 tak ja stretávam ženy len v legínach, chlapov bežcov tiež. Ja sama nosím len legíny na šport, aj lyžujem v obtiahnutých nohaviciach. Tepláky by mi vadili, voľné oblečenie, plápolajúce= a je úplne jedno či beh, joga, chôdza, bicykel 🤔 Apropó, ja si kupujem pekné legíny, a už len keď si ich obliekam, tak sa teším na výkon. Môže to na teba pôsobiť aj motivačne. Takže? Hor sa do legín 🏃‍♀️

monulienkamt
5. júl 2023

Tak v tomto počasí behavam len v leginach (kratkych) a tielku, vyprdni sa na mikinu a aj kolegyňu

babulkomale
5. júl 2023

@maggiba mna zaujima, ako vies ze si to nikto nevsimol, nerypam, len ma to zaujima. Ci myslis ze kazdy by to hned komentoval? Ja myslim ze vychovani ludia vidia ze mas kozne problemy a nekomentovali by to aj keby si vsimli.

katka700
5. júl 2023

@lenrol001 Legíny na behanie či turistiku sú pohodlné a teda vhodné pre každú ženu či váži 50 alebo 150 kíl. Za mňa divné sú devy veľkosti xs čo podľahli predstave že svet je jedno veľké fitko a dajú si ich pomaly aj do divadla 😂
Ale čo už. Nech si každý chodí odhalený či zahalený ako uzná za vhodné, vždy lepšie ako keby nás mala buzerovat módna polícia ako sa to deje v arabských krajinách alebo kedysi na plážach na začiatku minulého storočia 😆

missviolet
5. júl 2023

uprimne, kde inde su leginy vhodnejsie nez na sport? na to su urcene, tak nemaj obavy. inak postavu mas isto celkom fajn, ked mas 65kg. a keby aj 150 - tak co by si taka obezna zena mala akoze obliect na ten sport? milujem tych, co kritizuju ludi, co sa snazia menit. napr ked sa niekto smeje tucnemu vo fitku (bohuzial, aj take niekedy byva) - to ma aky zmysel? ved ten clovek tam prisiel so sebou nieco robit... ach. s tymi leginami som bojovala aj ja, alr mala som 118kg... nuz ale nejako som schudnut musela, takze..m som si dala sportive oblecrnie a sla sa hybat...

Strana
z2