Nosíte čiapky, šály a rukavice cez zimu?
Šál a šatky nosím od jesene stále, rôzne hrúbky podľa počasia. Čiapka len na lyžovačku alebo vianočné trhy, inak čelenka alebo nič. Rukavice odkedy je pod 5 stupňov, keďže tlacim kočík a je mi na ruky zima.
Ano, mam ich vela a rozne kombinujem, elegantne aj sportove . Tiez čelenky a satky nosim najma na jesen.
@anonym_autor Čiapku výnimočne, rukavice občas a šál/šatku často.
Nosím čiapku a rukavice no len kvôli tomu že pracujem vonku a nechcem byť chorá. Predtým som to nenosila.
Šál a rukavice nikdy. Čiapku občas.
Rukavice už aj mesiac hádam , ráno keď je zima, šál som už tiež vytiahla a čiapku/čelenku zatiaľ len dvakrát, keďže fucal studený vietor....
Nemala som rada čiapky, nesedeli mi, stále som nosila kapucňu z páperovej bundy. Ale túto jeseň som v obchode uvidela super čiapku a zatúžila som si ju kúpiť. Teraz bez nej z domu ani nevychádzam
@anonym_autor áno, čiapku chcem, ta mi tak pocitovo drží teplo, nemám rada, ak mi je zima hlavu a uši, šál iba vtedy, ak nemám bundu až po bradu 🫣 a rukavice pomenej.
@anonym_autor čiapku nosím, keď idem športovo oblecená... Inak nosím čelenku.
Rukavice keď idem von na dlhšie a šál nosím už od jesene.
Iba šál
@anonym_autor samozrejme, že áno. Čo je toto za otázku?
Nie....ani šál,ani čiapku,ani rukavice
Tak u nás boli iné zimy,zažila som aj - 35 stupňov,v posledných rokoch je to iné,nie sú také extrémy...samozrejme nosím..čiapku musím,zvykne ma bolieť hlava,keď ma ofúkne aj na balkón keď idem niečo,tak musím dať čiapku,rukavice výnimočne,keď je naozaj zima,alebo skoro ráno niekam kráčam,stále ich hľadám,bojím sa,že ich niekde zabudnem...🤔nenosím šály..mám rada roláky
To by uz fakt musela byt zima, aby som si toto na seba dala. Toto, co je teraz, za zimu nepovazujem..
Najskor siahnem po rukaviciach, aj to musi byt pod nulou, sal nikdy a ciapku ked je -5 C a chladnejsie, som otuzila, tenisky celorocne s clenkovymi ponozkami 🙂

Ja nosim v zime letne saty🙃
Ale ked idem na pevninu/kontinent, tak sal a rukavice vzdy, ciapku nikdy.... A mam novy umely biely kozuch, za tyzdeñ ho pojdem vyskusat....