icon

Nosíte členkové tenisky od jari do leta?

26. mar 2025

Ahojte. Nosíte nezateplene členkové tenisky aj na jar az do leta? Napr. taketo

Nosíte členkové tenisky od jari do leta?
minenkaa
26. mar 2025

Moj muz nosí cely rok aké nie zateplené a ja nosím tiez ale mám kožené a platené

danica2711
26. mar 2025

keď my nosíme, budeš aj ty?

melanta
26. mar 2025

Nie, takéto tenisky nenosím vôbec, ani členkové ani nízke. Mám 2 členkové a 2 nízke Converse tenisky, tie si občas dám k rifliam, inak mám tenisky iba na beh a do fitka.

autor
26. mar 2025

@danica2711 Ja len či to je v pohode keď je teplo. Či to nevyzerá ako na zimu

gelory
26. mar 2025

Teraz už také nenosím, ale kedysi som kľudne aj v lete.

melanta
26. mar 2025

Na žene to vyzerá hrozne bez ohľadu na ročné obdobie. Ak sa to ale tebe páči, tak nepotrebuješ názory iných žien. Dala by som si ale záležať na kvalitnej koži, ak ich budeš nosiť aj v lete.

babushkaem
26. mar 2025

toto su strasne tenisky, velmi skracuju nohy a pridavaju na vahe...

shee11
26. mar 2025

možno ked prší.

domiklik
26. mar 2025

Nie nenosím. Neviem si predstaviť k čomu by som si to obliekla.

andreakotesova
26. mar 2025

Tieto, čo si pridala ty, tak sa mi nepáčia. Sú "priam" otrasné... Nosím zn. Vans (kožené, plátené) - mám od nich nízke, po členky a nad členky. Aj teraz v práci mám jedny členkové na nohách. V lete členkové a "nadčlenkové" nenosím.

januska12323
26. mar 2025

Toto sú pre pubertaka. Ja nosím klasické botasky a keď je teplejšie tenisky.

janci27
26. mar 2025

Tieto presne iste ma moja 12-rocna dcera 🙂 nosi ich v tomto obdobi, ale ked sa viac otepli, tak v nich bude urcite teplo, potom vymeni za platenky, pripadne nizsie tenisky, ktore vyzeraju ku kratasom alebo sukni lepsie nez tieto. A tiez suhlasim s nazorom, ze na zene vyzeraju hrozne, hodia sa skor pre mladez.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sulavikova
26. mar 2025

Nenosím ich vôbec, sú škaredé.

janababana
26. mar 2025

Tieto tenisky mam zafixovane na pubertakoch. Inak v nich musia mat nozky fajne plavanicko, nevyzeraju uplne priedusne, ked je teplo