icon

Nosíte pod šaty samodržky?

13. okt 2023

Baby ktoré máte väčšie stehna, ste plnostihle ..nosíte pod šatami/ sukňou samodrzky? Ja keď vidím nejaké módne videá ako si dajú takéto pančuchy pod šaty vyzerá to uplne pekne, nič nevidno lenže to su všetko štíhle ženy s rovnými nohami 😃ja keď si dám samodrzky vytiahnem ich uplne vysoko čo to ide ale vôbec to nie je take pekne a vždy to pod šatami vidno, musela by som mat dlhé minimálne po kolena 😃 tak neviem či je na to nejaký trik aby to držalo a stehna z toho nevyskakovali a bolo všetko skryte

Strana
z2
jankasmejka
6. mar 2024

@ada12345 🤣🤣🤣🤣🤣

autor
6. mar 2024

@jankasmejka opäť sa len ukazuje aké sú ženy zákerne bez dôvodu ani sa nečudujem prečo 2z3 žien majú problém nájsť si kamarátky alebo si nerozumejú so ženami ja len verím že tie ktoré pisu vyššie komentáre nie sú presne tento prípad že potom nariekajú aké sú ženy zle😊 radšej nech ma niekto zdravé sebavedomie ako byt zavistlivy urážajúci a zákerný.
Neviem teda v akej galaxii ženy vyššie žijú asi sú trosku jednoduchšie mentálne lebo keď niekto povie že ma nápadníkov neviem prečo by si mal každý pod tým predstaviť že sa niekto oblieka vyzyvavo či extravagantné v negatívnom zmysle😊 aspoň ja takto plytko nerozmyslam a čuduj sa svete poznám x žien za ktorými si idu muži polamat nohy, ktoré vojdú do miestnosti a okamžite strhnú pozornosť a nemusia mat ani výstrih, ani vypasovany zadok či tvar v štýle že vojdú najskôr pery potom zvyšok😉 zabudli sme na charizmu, celkove vyžarovanie vystupovanie, zaujímavé crty tvare ktoré možno vyniknú oproti iným,vlasy, pôsobiť pekne ako celok. Holt asi to každý v sebe nemá a pri takom zmýšľaní ako sa tu prezentujú ani sa nečudujem. Mám väčšie stehna, mám bruško ktoré keď niekam idem občas ho stiahnem 😃😃 napriek svojim nedokonalostiam ktoré vnímam možno najviac len ja sa mi zvonka dostáva spätná väzba uplne pozitívna 😊 divne ako sa od samodrziek dá prejsť ku tomu, že človek ktorého sme nikdy nevideli ho tu budeme urážať že musí vyzerať ako stetka na to aby si ju niekto všimol 😃ste trapne a každá jedna ktorá sa ku tomuto prida zamyslite sa trochu, či máte radi takéto kamarátky?

nanynka76
27. mar 2025

Ahoj nosím samodrzky a buď si dávam podväzkovy pás aby nepadali alebo korzet, ktorý je aj na zachytenie podväzkov. Samotne ti padať budú... Nie som stihla normálna krv a mlieko nosím hlavne preto lebo neznášam silonky a všetky trhaam keď ich natahujem na seba 🤣.. treba vybrať dobrú veľkosť a pri šatach mierne nad kolená úplne v pohode... Nie sú pre mini bude to vidno ...

maialeo
6. máj 2025

su dostat aj samodrzky pre silnejsie stehna. BTW... ja to riesim normalne podvazkovym pasom aj na samodrzky.

maialeo
6. máj 2025
@minenkak

Ak si mladá a tucnejsia,čo veľkosť L je ,ak teda nemáš 185cm,v samodrzkas nebudeš vyzerať ani sexy a ani dobre

@minenkak ty budes taka jednoduchsia, ze? Pri velkosti L moze mat v pohode tazsie kosti. Ja mam 180 cm a nosim XL, kolkokrat aj XXL hlavne preto, ze mensie velkosti maju napr. kratky strih. V pohode nosim samodrzky, minisukne.

maialeo
6. máj 2025

k tej velkosti.. kup si velkost XL a vytiahnes ich vyssie na stehno. Dolezite je pozerat aj na material... rozhodne nekupuj tie smejdy kdesi v Reserved a pod. Velkosti samodrziek su na vysku postavy, nie na sirku stehna. Je uz viacero znaciek, ktore maju sirsi lem a na stehne sa nezosuvaju. Hlavu hore.

Strana
z2