Nosíte podprsenku pod šaty na ramienka?
Nosíte podprsenku pod šaty na ramienka?. Alebo ako to riešite keď be nemôžem byt
@svetlonos kde ju prosím vás kúpim?
Samozrejme že nosím pretože mám veľké prsia a už ovisnuté po kojeni mám 85E takže nosím a je mi to jedno kto si čo mysli a ti samodržky by mi ne držali
Ak sú šaty také že mi nevidno bradavky tak nenosím, ak sú tenké tak nosím bez ramienok... Mám menší košíček a ešte relatívne pevné prsia,.
Ano nosim. Ja sa bez podprsenky proste necitim dobre. Ak su to tenke ramienka mam wondebru bez ramienok. Drzi ako 100 certov (vnutri ma akoby ruku co ti drzi prsia 🤣). Velkost mam 70D
Ano nosim. A naschval si kupujem pekne cipkove v inych farbach, aby tie ramienka vynikli.
@anonymous87 no ja mam 80G, to by bolo horsie, odkojene 4 deti a som po 40-ke, takze no 🤪.
@timea301196 asi sa na to vyprdnem a budem a ja nosit. Ja som krpata, 152 cm, prsia 80G. To nic nedrzi take bez ramienok.
@nevenka presne preto :D
@nevenka ono wonderbra drzi fakt dobre, ale ja sa v nej citim jak vo zveraku, je velmi tesna. akoze som ju dnes mala, ale len preto, ze som mala prave tenke ramienka a davala som si aj to zostihlujuce body a uz by som mala dvoje ramienka. no zostala som zaroven na nocnej a podprdu som vymenila, len sa mi blbo bude niest domov.
na volny cas nenosim, do prace by som si vzala (alebo sako / sveter na saty a cely den by som ho nedala dole). A vyberam take saty, aby sa k nim podprda dala obliect a nevyzeralo to otrasne...
Ked zena nevie byt bez podprsenky, nemala by si kupovat veci s tenkymi ramienkami, ale s takymi aby pod ne schovala podprsenku. Alebo nosit podprdu bez ramienok.
@joannita nevyzera to zle. vyzera to dobre a dokonca je to aj celkom trendy...
@joannita a precoby nie? aky je problem ukazat peknu, cipkovanu, vysivanu podprsenku alebo jej ramienka?
@joannita to je co za nazor?
Inak sme v 21st podprsenky robia nekonecne a pekne, kvalitna podprsenka, s peknymi ramienkami, vzormi vie dotvorit vzhlad a celkovo dat outfitu uplne iny smrnc.
Ale ked si da zena rozcvajdanu podprsenku, ktora jej nesedi a cely patent ma za “krkom” tak sa nedivim, ze to vyzera hrozne.
@joannita preco? lebo niekto si vymyslel, ze ma pravo urcovat pravidla? sme slobodni, kazdy nech si nosi co chce.
ja som tot u uz pisala, byva mi vlemi teplo, neprijemne teplo a kazdy kus latky navyse sa snazim redukovat. tenke ramienka su menej, ako veci bez ramienok, icze ka mam moznost si taketo veci dat, tak si ich dam.
a podprdu? nosit musim. podprda bez ramienok ma dost vlea negativ - mam wonderbru. su zeny, ktore by na seba ani nezhohnali velkost takej podprsenky, niektore podprsenky by im nmuseli dobre drzat. mne wonderbra drzi, ale keby mam v nej behat cely den, tak sa zblaznim. som v nej ako navlecena v korzete. je strasne tesna. okrem toho, blbo sa perie. neviem si predstavit, skoro kazdodenne sa babrat s jej pranim.
nebudem trpiet koli takymto nazorom, ktore si niekto povysil na pravidla.
Podprsenku nenosím, mám Bcka prsia a to, či sa niekto na mňa pozerá, alebo nie,je mi jedno. Mne veľmi vadia aj samodržiace podprsenky a z tých silikónových košíčkov má pali koža. Rozumiem ženám s väčšími prsiami, ktorým samodržiace podprsenky nesedia a potrebujú nosiť podprsenky s ramienkami aj pod šaty bez rukávov. Nevidím v Tom problem
Nenosim ani pod tricka 😃 teda ked su nejake priesvitne tak ano,inak 🐐🐐su na slobode 😂😂😂
@majamat ale ved ich nos, je to kazdeho vec. Pisem len ze to nevyzera dobre.
Ja si radsej kupim tielko alebo saty so sirsimi ramienkami aby sa podrprda schovala ako za kazdu cenu mat tenke ramienka. A ked mam tenke ramienka tak mam podprdu bez ramienok.
Damy dajte si pre mna za mna aj kybel na hlavu ked sa vam to paci 🤦♀️
@joannita nie, nie je.. V dnesnej dobe je podprsenka normalna sucast outfitu a oblecenia. Vyrabaju sa rozne pekne vysivane, cipkovane podprsenky, s pruzkami v dekoltoch a inymi ozdobami presne preto, aby sa rafinovane ukazali....
@julia_romeo podprsenka nieje spodne pradlo? 😂🤦♀️ Waw ty si normalne asi novodoba coco chanel, urcujes nove trendy a pravidla 🤦♀️
Staci otvorit google a dozvies sa, ze podprsenka je spodne pradlo
@joannita skus citat s porozumenim a vnimaj aj kontext, lebo zatial ti to akosi nejde...asi kazdy priemerne inteligentny clovek vie, ze to je spodne pradlo. Hovorim o inom.. Ale samozrejme, kde nie je co povedat prichadzaju urazky, to je take typicke. Mozes sa mi kolkokolvek smiat a pohrdavo ma nazyvat Coco a podobne. Ukazuje to len na to, aka si prizemna, ze o mode ako takej nic netusis. Navyse, ja to neberiem ako urazku mna ale ako sebaponizenie teba samej. Kazdopadne, zelam ti viac pozitivneho mysenia v zivote a odporucam ti sa obcas aj zamysliet. Potrebujes to totiz ako sol. Maj este pekny den, ty Coco 🙂

@osky
@mamamasama
Ahojte prave som pozrela tu ich stránku a mala som jednu z tých béžovych mastných. Model zial neviem ktorý.
Je oznacena ako - hladká podprsenka bez ramienok s ľahkou podšívkou, béžová farba.