icon

Nosíte šiltovky aj v zime?

30. sep 2025

Je to skôr letná záležitosť ale ja ich nosím aj v zime 🙂neznášam klasické čiapky a mám x šiltoviek.. nosí niekto? alebo vás pohľad na to?

Strana
z2
anonym_520283
30. sep 2025

@anonym_autor keď sa mi hodí k outfitu tak ano aj také tie klobúčiky

viestta
30. sep 2025

moj pohlad na to je taky, ze kazdy ma pravo vybrat si co bude nosit a mna do toho nic.
Ale aby som odpovedala aj na prvu otazku, siltovky nenosim vobec

anonym_3a7651
30. sep 2025

Šiltovky som si obľúbila len toto leto, dcérka ma nahovorila, aby sme si kúpili rovnaké a ja reku, ok. A odvtedy nosím denne,úplne som si zvykla a áno, nevzdám sa jej ani v zime 😉🍀

jaskolka
30. sep 2025

Ja šiltovky nenosím vôbec,mne to príde strašne "neženske"ale tak to som ja. A v zime si neviem predstaviť,naco nosiť šiltovku, aký to má akože význam? Vidím síce,že nosia ľudia,ale fakt nechápem načo. Len ako módny doplnok? Lebo efekt to nemôže mat nijaký.

tenerifka
30. sep 2025
@viestta

moj pohlad na to je taky, ze kazdy ma pravo vybrat si co bude nosit a mna do toho nic.
Ale aby som odpovedala aj na prvu otazku, siltovky nenosim vobec

@viestta ani ja vobec, mne sa to na dospelych nepaci, a najhorsie je, ked vidis dospelych chlapov vecer so siltovkami, alebo pocas 10-hodinoveho letu.....
Mne sa siltovky zdaju prakticke pre deti.....

petracandle
30. sep 2025

@anonym_autor od určitého veku nenosím šiltovky nikdy mimo športu 😃 ale nos si čo chceš, čokoľvek ti vyhovuje, nechápem načo potrebuješ požehnanie od Koňa

anonym_520283
30. sep 2025
@jaskolka

Ja šiltovky nenosím vôbec,mne to príde strašne "neženske"ale tak to som ja. A v zime si neviem predstaviť,naco nosiť šiltovku, aký to má akože význam? Vidím síce,že nosia ľudia,ale fakt nechápem načo. Len ako módny doplnok? Lebo efekt to nemôže mat nijaký.

@jaskolka ano nosím to ako doplnok k športovému outfitu

anonym_0c9880
30. sep 2025

Ja som moc nenosila, ale zacinam.. napr super na vecerne zapadajuce slnko ked svieti do oci, tieni slnecne okuliare, tazko vysvetlit, ale to je taky uhol blby vtedy 🙈
Dobre su aj ked fuka, v podstate trochu chrani dutiny, cez hlavu ide najviac tepla prec z tela, tak chaoem aj zime, ze trochu pomoze, kto nema rad čiapku, ale ja potrebujem aj na usi uz, takze to potom ciapka

januska12323
30. sep 2025

Klasickú šiltovku nie, keď je zima na čiapku nijak nepomôže.

nikiki29
30. sep 2025

@anonym_autor nenosím vôbec. Nehodia sa mi k štýlu. Manžel nosí často, je športový typ

anonym_b1ad1e
30. sep 2025

Chlap v šiltovke vyzera pre mňa ako primitív 🤭

anonym_6ac6b9
30. sep 2025

@anonym_autor Super, že nám to oznamuješ. Tak to už vieme 😀

anonym_520283
30. sep 2025
@anonym_b1ad1e

Chlap v šiltovke vyzera pre mňa ako primitív 🤭

@anonym_b1ad1e tak isto alo môžeš vyzerať ty bez šiltovky ako primitív 😁

biba_18
30. sep 2025

@jaskolka nefúka ti na čelo ...

biba_18
30. sep 2025

ja šiltovky nosím iba málokedy - a keď je zima, dám si čiapku alebo zateplenú šiltovku ...

domak2
30. sep 2025

Niektorým ľuďom sa šiltovka vyslovene hodi. Väčšine nie, no. 😁

zuzanita1609
30. sep 2025

Šiltovky som akosi prestala nosiť,možno len keď idem behať. Dakedy som ich rada nosila,ale čím som staršia,už aj svoje pokrývky hlavy prehodnocujem 😏. Ked sa mi začnú páčiť šatky "a lá moja starká",potom si môžm povedať,som stará 🤭.

pasomnica
30. sep 2025

Nie, iba v lete

svokrinjazykmonika
30. sep 2025

@anonym_autor nenosím vôbec, mne sa nehodia. A nechápem veľmi ak to niekto nosí len tak pre outfit. Ak svieti slnko a tá šiltovka aspoň slúži na ochranu očí pred slnkom, tak jasné, pohoda, to chápem. Ja zase nosím slnečné okuliare. Mám modré oči a ja som citlivá na svetlo, nemusí byť ani vyložene slnečno a ja žmúrim oči.

anonym_d787e1
30. sep 2025
@jaskolka

@jaskolka zakryju mastné vlasy napríklad 😅

lucia13022023
30. sep 2025

Nosím, outfit s nou vyzerá úplne inak. Pozdvihne ho

anonym_0f5e77
30. sep 2025

Nosím hocikedy iba tak

anonym_972b5a
30. sep 2025

Od jari až do jesene nosím šiltovky v práci aby mi nesvietilo slnko do očí. Cez zimu nosím čiapku a v strede som spravila dieru cez to si dávam von cop. Ináč ma čiapka tlačila.

anonym_5d7877
30. sep 2025

šiltovky nosím celý rok, v lete aby mi nespálilo tvár, mám alergiu na slnko a tiež aby mi nezmokli dioptrické okuliare ak začne náhle pršať

macko1983
30. sep 2025

@anonym_autor ano nosím hlavne v lete,napr.aj kvôli pigmentu na čele.

margotka17
30. sep 2025

@anonym_autor nie, ja nenosím šiltovky vôbec, ale manžel nosí občas, keď ide do prírody či záhrady. Ja v zime nosím čiapku, chcem aby mi bolo uška teplucko.

trisha_r
30. sep 2025

@anonym_autor šiltovky vhodné tinegerskeho chlapca do 19 rokov 😂 potom maximálne tak športovci ako ochranu pred slnkom. Ja nosím v lete klobúky, tie sú sexi a ženské, v zime klasické čiapky, keďže som zimomrava

anonym_72a7dc
30. sep 2025

@anonym_autor nosím, ale iba na jeseň so psom, do prirody.. v zime nosím čiapky mam ich veľa a stále dokupujem🤪mne sa páčia muzi v šiltovke neviem prečo primitiv😉

autor
1. okt 2025

Ďakujeeem vam tak sa si ich budem ďalej nosiť aj v zime 😁 Jasné v zime veľmi nepomôžu aj keď trochu predsa áno ale je to skôr doplnok na doplnenie outfitu ⭐.

janikm
1. okt 2025

Ano nosim ja mam taku fajnovu s boucle barancekom potiahnutu, taku echt zimnu ak najdem aj v inej farbe urcite si zadovazim. Mam aj taku satenovu ciernu ale citelne je v nej chladnejsie🙂

Strana
z2