icon

Oblečenie na oslavu 40. narodenín

10. jan 2026

Myslíte si,že je vhodné si obliecť na svoju veľkú oslavu aj bielu košeľu,alebo také blúzkové ?
Momentálne máme veľa iných rodinných starostí aj ohľadom oslavy a nemám energiu ani chuť chodiť vyberať oblečenie.
Momentálne mám zápal priedušiek a naozaj budem rada ak vsetko sa stihne pripraviť, vybaviť a aj
budeme radi ak to budeme mať za sebou.
Oslava je plánovaná už od Vianoc všetko najednané..
Myslíte, že keď si dám čierne gate elegantné čo mám doma a bielu košeľu, či blízku,že nebudem vyzerať duvne?
Mne sa to páči a šaty ani suknú absolútne.
Mám plnoštíhlu postavu s väčším bruchom.
Už som kadečo skúšala, ale znechutená..a nemám ani chuť, an8 čas ani energiu vidieť sa vo všetkom otrasne.

Strana
z2
autor
10. jan 2026
@januska12323

Je to tvoja oslava a máš sa tam cítiť dobre. Obleč si kľudne aj tepláky keď chceš.

@januska12323 Haha to zasa nieeee 🤣🤣🤣🤣 To už viem čo je vhodné..keby som mala tip top postavičku ako predtym tak som.si overal chcela..Moderný, super, len brucho jak v piatok mesiaci 😁😁😁

autor
10. jan 2026
@muchotrafka298

Tak snad na vlastnu oslavu si obleciem co ja budem chciet a dam dress code ked budem chciet. Mas tam byt stredobod pozornosti, oslavenkyna, tak sa k tomu patricne oblec. Biela kosela a cierne nohavice, to je oblecenie casnikov. To chces na vlastnej oslave vyzerat ako obsluhujuci personal? A vobec nerozumiem tomu, co pises o obleceni ostatnych. Tam je dany dresscode black tie,ze idu do vecernych siat? Niekto na tvojej oslave prikazuje, co si obliekat? Je to TVOJA oslava, opakujem TVOJA. Cize ty si hlavna osoba, daj si co chces, nepozeraj na to, co chcu ostatni.

@muchotrafka298 Aspoň západnem.k čašníckam to b8l zámer 🤣🤣🤣🤣

autor
10. jan 2026
@petronelag

@anonym_autor A kde budete mať oslavu?

@petronelag Penzión. Uzavretá spoločnosť.

autor
10. jan 2026
@anonym_732f91

Daj si, v com sa budes citit dobre. Ja milujem saty, sperky, mala som aj ligotavu celenku so 40tkou. Ale to som ja. Rada sa paradim. Chcela som ziarit. 🙂

@anonym_732f91 Áno pred rokmi aj ja..ale uz nie...Ja nemám rada byť v centre pozornosti .

autor
10. jan 2026
@anonym_a788be

No len ak budes mat aj casnikov, aby si nevyzerala ako jeden z nich.

@anonym_a788be To mne nevadí 😂😂😂😂

autor
10. jan 2026

@anonym_autor Uvidím ešte ak dačo pekné nájdem..ešte trochu je čas. Ale šaty a sukňa to nebude.

anonym_3c73c3
10. jan 2026

Tu sa tazko radi. My sa pekne elegantne obliekame aj k vianocnemu stolu. Aj na navstevy. V teplakoch by teda rozhodne nikto neprisiel. Ale, vieme sa obliect na oslavu aj lezerne, znova zsvoraznujem, teplaky nie. V teolakoch kwd tak, len na chate vecer pri kozube. Upovedomime hosti, co si treba dat, ak niekto nechape, zavola druhemu z rodiny, ved sme rodina a nikto sa potom neciti zle, ze je precackany, pripadne velmi lezerny. Skus to aj Ty tak.

autor
10. jan 2026
@anonym_3c73c3

Tu sa tazko radi. My sa pekne elegantne obliekame aj k vianocnemu stolu. Aj na navstevy. V teplakoch by teda rozhodne nikto neprisiel. Ale, vieme sa obliect na oslavu aj lezerne, znova zsvoraznujem, teplaky nie. V teolakoch kwd tak, len na chate vecer pri kozube. Upovedomime hosti, co si treba dat, ak niekto nechape, zavola druhemu z rodiny, ved sme rodina a nikto sa potom neciti zle, ze je precackany, pripadne velmi lezerny. Skus to aj Ty tak.

@anonym_3c73c3 O teplákoch nikdy nebola reč 😀 Len o čiernych elegantných gatiach,nejakú šik košeľu či blúzku a sako pre prípad...a samozrejme kaderko, vždy pri takýchto príležitostiach .Len som myslela, že nie prehnane načančaná..😀 Rokmi som skôr športový typ.

autor
10. jan 2026
@anonym_264d8e

@ivik4
Pre mna jasne ze nieje lebo sa sa vzdy okydam dacim 😊

@anonym_264d8e Tak môže byť 😀😀😀 Možno zmenim za nejaký top a sako 😀

marianarem
10. jan 2026

@anonym_autor Tak ale ked sa necitis previnilo, tak doma asi nie je vsetko v poriadku...Ja si neviem predstavit, v akom zatemneni mysle by som dokazala podviest svojho muza, ale keby sa to nahodou stalo, tak by som sa isla utrapit od vycitiek. Okrem pripadu, kedy by nas vztah uz nebol zivy.

anonym_a5d5c4
Včera o 09:09

@anonym_autor obliekala by som si to, v čom sa cítim dobre a čo mi pristane, vôbec by som si s tým hlavu nelámala.

Strana
z2