icon

Obrúčky pre rok 2025

smutna_popoluska
19. mar 2025

Ahojte, budem sa vydávať budúci rok a vzhľadom na rastúce ceny zlata by sme chceli so snúbencom obrúčky kúpiť čím skôr. Padla aj úvaha, či by sa neoplatilo kúpiť niekde v zahraničí - Maďarsko alebo Poľsko… máte s tým niekto skúsenosti od minulého roka po súčasnosť? Na co si dať pozor? Pripadne ktoré zlatníctva odporúčate? Aka cena (za take obyč bez kamienkov a iných srandiciek) je taká povedzme že primeraná? Ďakujem veľmi pekne za všetky rady.

simona1998
19. mar 2025

@smutna_popoluska ja som platila 580€ bez dph skoro 2r dozadu 🙂 čisto zlate obrúčky

mimicka2013
19. mar 2025

@smutna_popoluska my sme si teraz objednali z ikamea. Nenasla som lepsiu cenu nikde asi preto ze je to priamo vyrobca a nie obchod

magduska77
19. mar 2025

Ahoj. My sme si davali robit minuly rok v jednom malom zlatnictve. Normalne by nas vysli cca 800€ ale povedali, ze ak donesieme zlato na vykup tak sa cena znizi. Prinesli sme stare retiazky aj take co mali pokazene zapinanie a oni ich roztavili a spravili z nich obrucky. Cele nas to vyslo okolo 300€ 🙂 Skus sa popytat u vas v zlatnictve ci maju taku moznost 🙂

pl2y
19. mar 2025

My sme mali zlatníctvo rydl..manzel hladkú a ja som si dala dokonca brilianty a aj tak sme sa zmestili do ceny 880 eur..majú veľmi velky vyber, je najlepšie vybrat na nete, nech viete co je vo vašom rozpočet a prísť si pozrieť už konkrétne modely, ..ale napr nám vraveli že je aj rozdiel v tom či je obrucka sekana(z celej takej hmoty nasekaju obrúčky) alebo jednotlivý kus robeny samostatne

nikha2809
20. mar 2025

Dva roky dozadu sme mali svadbu, nasla som obrúčky na stránke Savicky, dala do košíka, že ešte porozmýšľam a o chvíľu mi volali a ponúkli cez 200€ zľavu na ne.To len taky tip 😂

smutna_popoluska
autor
21. mar 2025

@nikha2809 už pozerám 😀

hulica
21. mar 2025

@smutna_popoluska my sme riesili obrucky zo sofia.sk 🙂 Maju podla mna v pohode ceny aj obrucky su pekne na vyber. Navyse maju aj svoje predajne cize si viete ist obrucky pozriet, vyskusat, no kocky su ochotne poslat aj realnu fotku ked sa s nimi dohodnete 🙂

smutna_popoluska
autor
21. mar 2025

UPDATE: pustila som sa trochu do hľadania, do pár klenotníctiev som aj volala, najlepšie asi vychádza zatiaľ Zlato Lux ak sa jedna o nákup v predajni a obyč obrúčky, ale nie najtensie, tam sa dá zmestiť do 650-700 EUR (najtensie aj pod 600), ale nevzťahuje sa na nich bezplatný servis (na stránke nemajú všetok tovar a prave obyčajne obr tam nie sú, to len na predajni a keď nie je veľkosť tak treba objednať na predajni).
Eshop Savicki ponuka obrúčky v raritnom čiernom zlate za ceny približne rovnaké ako biele zlato, majú doživotný servis a ďalšie benefity, tiež keď ste šikovne, viete si zariadiť veľmi peknú zľavu, len treba využiť všetky možnosti ktoré ponúkajú na stránke (odber newslettera a ďalšie asi dve veci).
Našla som na nete, že najvýhodnejšie ceny na nákup šperkov by mali byt v januári, júli a auguste, ale tiež by možno stalo za to počkať aj na black friday.
Snáď to niekomu pomôže, lebo mne ste pomohli, takze ďakujem 🙂

mamaaja82
21. mar 2025

My mame z panaks,dala som aj svoje zlato a doplacali sme 40€.Za mna su oni top.

bessie12
21. mar 2025

@smutna_popoluska my sme kupovali obrúčky minulý rok v zlatnictve Egne. Vyšli nás ovela lacnejšie ako v NL. Dokonca poslali aj do zahraničia, čo si veľmi ceníme.

nina19833
24. mar 2025

My sme kupovali tu : https://www.sofia.sk/sk/sperky/zlato/obrucky Podla mna tam sa cenovo tiez v pohode zmestis a vies si ist aj vyskusat na predajnu. 🙂