icon

Odkiaľ kupujete kvalitné spodné prádlo?

Dnes o 11:55

Ahojte žienky, prosím o tipy odkiaľ kupujete kvalitné spodné prádlo, hlavne podprsenky ktoré dobre sadnú a nohavičky čo sa po pár prianiach nerozpadnú 🙂 ďakujem vopred

anonym_f1218f
Dnes o 12:02

Skims a oysho 🙂

obrazkova
Dnes o 12:04

@anonym_autor tiež dlhšie hľadám, skúšala som rôzne obchody... Dost často sa tu táto téma rieši, tak som dala aj ja na recenzie žien tu z MK a fakt naj sa mi osvedčili obchody: Tchibo, Lidl, Dedoles, Intimissimi.

anonym_289230
Dnes o 12:06

Jedine Tesco F&F

anonym_d07a90
Dnes o 12:11

Podprsenky v H&M, a nohavičky v C&A

pinkgirl
Dnes o 12:17

Podprsenky v kamennej predajni u nás - talianske značky mi od nich sedia napr.Lormar, a tiež rad Lejla z Lindexu. Tam je fajn, že keď nájdeš tvar ktorý ti vyhovuje, môžeš ju kupovať celé roky. Vždy ju majú aj v rôznych prevedeniach farieb, hladké, s krajkou.

anonym_f36eea
Dnes o 12:28

skúsila som temu a nikdy som lepšie nemala možno nevydržia až tak dlho necháme sa prekvapiť

anonym_b6612f
Dnes o 12:30

Intimissimi a new Yorker

anonym_370622
Dnes o 12:31

Rôzne - Tezenis, Lindex, HM, NY, Takko, F&F, dokonca aj v Lidli som si kúpila nohavičky. Podprsenky kupujem iba v špecializovanom obchode, keďže mám pomerne veľký košík.

simsalabim
Dnes o 12:54

Z tych, co su na Slovensku, podprsenky Lindex, nohavicky Tchibo. Inak Marks and Spencer.

anonym_7176ef
Dnes o 13:01

Skúsila som nohavičky z KiK a sú super, mám aj slovenka, no name z Miletičova za 2 eura a sú parádne, ale ja nosím klasiku 🙂 bombardaky v zime na prdel

zmrzlinka2021
Dnes o 13:01

Zalando, Tchibo a určite podprsenky Sloggi

maca1984
Dnes o 13:09

Intimissimi,VS, HM.

biba_18
Dnes o 13:32

nohavičky rôzne, najčastejšie cez internet, podprsenky intimissimi a triumph

jblheart
Dnes o 13:37

Zásadne vždy niekde v Kauflande či Lidli s tých regálov zo zmiešaným tovarom, ale vždy až posledný deň pred zmenou tovaru aby to moje spodné prádlo dovtedy ochytalo a ponaťahovalo čo najviac ľudí 😝😅 a samozrejme ich predtým neoperiem ako si ich oblečiem.. asi tak ako to mám rád aj z rožkami 😀😀. Srandujem samozrejme. Asi ako každý nakupujem online eshope napríklad trenírkáreň, kedže oni sa na to špecializujú tak je tam aj najväčší výber z rôznych materiálov.