Odkiaľ kupujete kvalitné spodné prádlo?
Ahojte žienky, prosím o tipy odkiaľ kupujete kvalitné spodné prádlo, hlavne podprsenky ktoré dobre sadnú a nohavičky čo sa po pár prianiach nerozpadnú 🙂 ďakujem vopred
@anonym_autor tiež dlhšie hľadám, skúšala som rôzne obchody... Dost často sa tu táto téma rieši, tak som dala aj ja na recenzie žien tu z MK a fakt naj sa mi osvedčili obchody: Tchibo, Lidl, Dedoles, Intimissimi.
Jedine Tesco F&F
Podprsenky v H&M, a nohavičky v C&A
Podprsenky v kamennej predajni u nás - talianske značky mi od nich sedia napr.Lormar, a tiež rad Lejla z Lindexu. Tam je fajn, že keď nájdeš tvar ktorý ti vyhovuje, môžeš ju kupovať celé roky. Vždy ju majú aj v rôznych prevedeniach farieb, hladké, s krajkou.
skúsila som temu a nikdy som lepšie nemala možno nevydržia až tak dlho necháme sa prekvapiť
Intimissimi a new Yorker
Rôzne - Tezenis, Lindex, HM, NY, Takko, F&F, dokonca aj v Lidli som si kúpila nohavičky. Podprsenky kupujem iba v špecializovanom obchode, keďže mám pomerne veľký košík.
Z tych, co su na Slovensku, podprsenky Lindex, nohavicky Tchibo. Inak Marks and Spencer.
Skúsila som nohavičky z KiK a sú super, mám aj slovenka, no name z Miletičova za 2 eura a sú parádne, ale ja nosím klasiku 🙂 bombardaky v zime na prdel
Zalando, Tchibo a určite podprsenky Sloggi
Intimissimi,VS, HM.
nohavičky rôzne, najčastejšie cez internet, podprsenky intimissimi a triumph
Zásadne vždy niekde v Kauflande či Lidli s tých regálov zo zmiešaným tovarom, ale vždy až posledný deň pred zmenou tovaru aby to moje spodné prádlo dovtedy ochytalo a ponaťahovalo čo najviac ľudí 😝😅 a samozrejme ich predtým neoperiem ako si ich oblečiem.. asi tak ako to mám rád aj z rožkami 😀😀. Srandujem samozrejme. Asi ako každý nakupujem online eshope napríklad trenírkáreň, kedže oni sa na to špecializujú tak je tam aj najväčší výber z rôznych materiálov.

Skims a oysho 🙂