Odporúčania na nepremokavú barefoot obuv na jeseň
Ahojte, začína obdobie jesenné, dažde, mokro... Aké barefoot nosíte? Také čo by ideálne nepremokli... Ja mám zatiaľ len jedny barefoot Froddo laces a sú úžasné .. len premoknu pri dazdi...
@anonym_autor be lenka ma na to teraz novu kolekciu.. pozri
skús naimpregnovať 😁
@miselka257 akurát idem ich impregnovat a uvidím... Ale nemyslím že by to až tak pomohlo...
@anonym_autor be lenka ma na to teraz novu kolekciu.. pozri
@sweet20 kuknem,diky
@anonym_autor froddo kožená verzia prežije aj mokrejšie počasie, mám celkom rada aj groundies a koel 🙂.
čo keby si si kúpila normálne topánky?
@anonym_autor Ja som si kúpila značku Groundies na Záhradníckej 43 v Bratislave v predajni Barefoot minulý týždeň.Maju tam na nejaké modely teraz zľavy.Sú také teniskové , kožené ,takže na jeseň fajn.Ešte si tam chcem po výplate kúpiť také členkové kožené a jedny zateplené.🙈
@anonym_autor Dobry deň, ja môžem odporučiť vivobarefoot .. ešte mi nikdy nepremokli
Mám froddo kožené tenisky aj Chelsea členkoch čižmy a nikdy mi nepremokli, pokiaľ som neskočila v nízkych do hlbokej mláky. Naimpregnujem na začiatku sezóny
Mám froddo kožené tenisky aj Chelsea členkoch čižmy a nikdy mi nepremokli, pokiaľ som neskočila v nízkych do hlbokej mláky. Naimpregnujem na začiatku sezóny
@anonym_autor áno, aj ja mám hnedé, keď je veľmi mokro tak sa urobia fľaky na koži, ale nepremoknú. A Chelsea mám čierne tiež froddo, tie nič. Ešte ma napadlo, mám niekoľko rokov členkové barefoot od Fare Bare, tie sú nezničiteľné, nosím ich po poliach, záhrade, teraz keď prší na bicykel a do práce a nezatiekli ani jedenkrát, ale nie sú také vizuálne pekné ako froddo
@anonym_autor áno, aj ja mám hnedé, keď je veľmi mokro tak sa urobia fľaky na koži, ale nepremoknú. A Chelsea mám čierne tiež froddo, tie nič. Ešte ma napadlo, mám niekoľko rokov členkové barefoot od Fare Bare, tie sú nezničiteľné, nosím ich po poliach, záhrade, teraz keď prší na bicykel a do práce a nezatiekli ani jedenkrát, ale nie sú také vizuálne pekné ako froddo
@drianaa pozriem tie Froddo, ďakujem. Mne sa páčia aj cenovo sú dostupné a som s tými laces spokojná, kuknem aj tie clenkove
@drianaa a nosis ich aj v zime? Nesmyka sa v nich?

skús naimpregnovať 😁