icon

Odporúčania na nepremokavú barefoot obuv na jeseň

21. sep 2025

Ahojte, začína obdobie jesenné, dažde, mokro... Aké barefoot nosíte? Také čo by ideálne nepremokli... Ja mám zatiaľ len jedny barefoot Froddo laces a sú úžasné .. len premoknu pri dazdi...

miselka257
21. sep 2025

skús naimpregnovať 😁

sweet20
21. sep 2025

@anonym_autor be lenka ma na to teraz novu kolekciu.. pozri

autor
21. sep 2025
@miselka257

skús naimpregnovať 😁

@miselka257 akurát idem ich impregnovat a uvidím... Ale nemyslím že by to až tak pomohlo...

autor
21. sep 2025
@sweet20

@anonym_autor be lenka ma na to teraz novu kolekciu.. pozri

@sweet20 kuknem,diky

denkabemommy
21. sep 2025

@anonym_autor froddo kožená verzia prežije aj mokrejšie počasie, mám celkom rada aj groundies a koel 🙂.

anonym_383dd8
21. sep 2025

čo keby si si kúpila normálne topánky?

anonym_bddeb0
21. sep 2025

@anonym_autor Ja som si kúpila značku Groundies na Záhradníckej 43 v Bratislave v predajni Barefoot minulý týždeň.Maju tam na nejaké modely teraz zľavy.Sú také teniskové , kožené ,takže na jeseň fajn.Ešte si tam chcem po výplate kúpiť také členkové kožené a jedny zateplené.🙈

vlksva14
5. nov 2025

@anonym_autor Dobry deň, ja môžem odporučiť vivobarefoot .. ešte mi nikdy nepremokli

drianaa
5. nov 2025

Mám froddo kožené tenisky aj Chelsea členkoch čižmy a nikdy mi nepremokli, pokiaľ som neskočila v nízkych do hlbokej mláky. Naimpregnujem na začiatku sezóny

autor
5. nov 2025
@drianaa

Mám froddo kožené tenisky aj Chelsea členkoch čižmy a nikdy mi nepremokli, pokiaľ som neskočila v nízkych do hlbokej mláky. Naimpregnujem na začiatku sezóny

@vlksva14
@drianaa ďakujem. Froddo laces mám aj ja. Akú máš farbu? Ja také hnedé, tsk mám fľaky keď prejdem po rose..objednala som ti také isté aj čierne a tie mi boli malé, pritom taká istá veľkosť. Pozriem aj vivobwrefoot. S tie Chelsea máš tiež Zn. Froddo?

drianaa
5. nov 2025
@anonym_autor

@vlksva14
@drianaa ďakujem. Froddo laces mám aj ja. Akú máš farbu? Ja také hnedé, tsk mám fľaky keď prejdem po rose..objednala som ti také isté aj čierne a tie mi boli malé, pritom taká istá veľkosť. Pozriem aj vivobwrefoot. S tie Chelsea máš tiež Zn. Froddo?

@anonym_autor áno, aj ja mám hnedé, keď je veľmi mokro tak sa urobia fľaky na koži, ale nepremoknú. A Chelsea mám čierne tiež froddo, tie nič. Ešte ma napadlo, mám niekoľko rokov členkové barefoot od Fare Bare, tie sú nezničiteľné, nosím ich po poliach, záhrade, teraz keď prší na bicykel a do práce a nezatiekli ani jedenkrát, ale nie sú také vizuálne pekné ako froddo

autor
5. nov 2025
@drianaa

@anonym_autor áno, aj ja mám hnedé, keď je veľmi mokro tak sa urobia fľaky na koži, ale nepremoknú. A Chelsea mám čierne tiež froddo, tie nič. Ešte ma napadlo, mám niekoľko rokov členkové barefoot od Fare Bare, tie sú nezničiteľné, nosím ich po poliach, záhrade, teraz keď prší na bicykel a do práce a nezatiekli ani jedenkrát, ale nie sú také vizuálne pekné ako froddo

@drianaa pozriem tie Froddo, ďakujem. Mne sa páčia aj cenovo sú dostupné a som s tými laces spokojná, kuknem aj tie clenkove

autor
5. nov 2025
@drianaa

@drianaa a nosis ich aj v zime? Nesmyka sa v nich?

drianaa
6. nov 2025
@anonym_autor

@drianaa a nosis ich aj v zime? Nesmyka sa v nich?

@anonym_autor keď je sneh alebo poľadovica tak ich nenosím, takže neviem. Mám ešte jedny hrubé zimné od fare bare, ktoré majú protišmykovú podrážku, vtedy nosím tie alebo snehule