icon

Oplatí sa investovať veľa času do výzoru?

15. jún 2024

Kamarátku som včera pochválila ako dobre vyzerá. Povedala som jej, že je super, že má to šťastie, že jej príroda nadelila krásu. Ona hneď na to, že jej žiadna príroda nenadelila to, že vyzerá dobre. Na to aby bola so svojou postavou spokojná 3x do týždňa chodí do fitka, 2x behá a raz ide na lezeckú stenu alebo odbehne rýchlo do kopca. Okrem toho sa zdravo stravuje, študuje ako cvičiť, obliekať sa a každé ráno je pred zrkadlom 30-40 minút. Poďakovala mi za lichôtku a povedala, že jej príroda nič nedala, že ona do svojho vzhľadu každý mesiac investuje 50-60 hodín zo svojho času. Čo sa týka kariéry tak nie je ničím výnimočná, robí jednoducú prácu v kancli a ledva po 2 medziročníkoch dokončila humanitnú VŠ. Jej partneri boli vždy dobre vyzerajúci muži na vysokých pozíciach. Aktuálne je v 2 ročnom vzťahu s lekárom. Stala sa úspešnou a šťastnou vlastne len kvôli tomu, že neskutočne maká na svojom výzore.

Myslíte si, že vzhľad u ženy je tak veľmi dôležitý a že obetovať množstvo času do výzoru stojí za to?

Strana
z2
esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
veselo_neveselo
16. jún 2024

Tak cvici, zdravo sa stravuje a rano sa upravuje do prace, to by nal byt standard.
Ak sa stretnete o 20 rokov, tak potom sa uvidi, ci sa iplatilo, ale zatial vsetko nasvedcuje tomu, ze ano.
Zdeava strava a cvicenie davaju zaklad dlhemu a aktivnemu zivotu. Sa nebavime o umelych mihalniciach, ale o tom ci v 50ke pojdes na turu, na bicykel ci na lyze, alebo budes doma sediet pred telkou a maximalne tak pojdes autobusom do kauflandu na nakup.

pralinka25
16. jún 2024

@veselo_neveselo presne tiez si myslim ze to co ta baba robi by mal byt standard.

Strana
z2