Páči sa vám kabelka Pont des Arts?
Vyskakuje na mňa aktuálne reklama na túto kabelku: https://zede-paris.com/en/products/pont-des-art...
Mne sa páči. Čo na to poviete vy? Celé zle? Rada si vypočujem vaše postrehy. Ak by ju niekto mal doma, dajte vedieť, či je to dobrá vec.
Mne osobne sa nepáči, nehodila by sa k môjmu štýlu vôbec, ale nie je vyslovene zlá, viem si ju predstaviť napríklad na mojej mame, k nej by šla 😀
Zaujímavá. Ak sa ti páči,smelo do toho
Co mne pokazilo dojem je, ze je latkova.
Z brusenej koze by sa mi ta mini verzia pacila na jesen/zimu.
Mne sa páči. Hlavne v tej olivovej farbe. Na prvý pohľad som myslela, že je kožená. Potom som ju mrkla v detaile a je to "len" kanvas. Škoda. 100€ sa mi zdá za kanvasovú tašku priveľa.
@anonym_autor za 100e si kúpim z pravej kože s dizajnom ktorý bude nadcasovejsi a krajší ako toto, ale mne je jedno čo si kto urobí ,tak že ak sa tinto páči kupuj
Tak za sto eur platenú tašku ,to je dosť
Nie nepáči sa mi
@anonym_autor Mne sa celkom paci, ale tolko by som za nu urcite nedala.
Tak nie je to ani Gucci, ani LV, ani Hermes pochopitelne. Ja som roky nosila tu velku tote bag od MK, potom som presla na mensie elegantne kabelky. Ale tato mi pride ako pekny urban style ku takemu mestskemu outfitu. 100 eur mi nepride ako hrozna suma, praveze je cenovo pristupna velmi. A je vodeodolna to je fakt. Skor do zbierky, nebudem ju zase nosit kazdy den.
mne sa teraz nepaci, v minulosti by sa mi asi pacila, zmenila som styl
@anonym_autor mne sa páči, hodila by sa ku mne, ale ja kabelky nenosím 😀
@anonym_autor Na modelke je pekna, ale na obrazkoch nie. Akoby modelka mala inu kabelku.
Tak nie je to ani Gucci, ani LV, ani Hermes pochopitelne. Ja som roky nosila tu velku tote bag od MK, potom som presla na mensie elegantne kabelky. Ale tato mi pride ako pekny urban style ku takemu mestskemu outfitu. 100 eur mi nepride ako hrozna suma, praveze je cenovo pristupna velmi. A je vodeodolna to je fakt. Skor do zbierky, nebudem ju zase nosit kazdy den.
@anonym_autor tak ak mosis MK tak to táto bude v pohode
Mne sa vôbec nepáči, ani materiál, ani tvar.
za mňa veľká. nosím skôr menšie. ani farba mi nevyhovuje. takže nie.
@anonym_autor u Číňana takú kúpiš za max. 30€. Ale ak sa ti páči a chceš ju, daj za ňu pokojne aj 250€.
@anonym_autor pred nami si to obhajovať nemusíš, veď to je veľmi individuálne čo sa komu páči... ja nemám žiadnu značkovú, drahú kabelku napríklad a táto jednoducho nie je podľa môjho vkusu.. ale keď tebe hej a finančne je to pre teba okej, naozaj nepotrebuješ, aby sme ti ju schválili 🙂
@anonym_autor tak ak mosis MK tak to táto bude v pohode
@minenkaa už nenosím. Tak 5r dozadu som nosila.
@anonym_autor pred nami si to obhajovať nemusíš, veď to je veľmi individuálne čo sa komu páči... ja nemám žiadnu značkovú, drahú kabelku napríklad a táto jednoducho nie je podľa môjho vkusu.. ale keď tebe hej a finančne je to pre teba okej, naozaj nepotrebuješ, aby sme ti ju schválili 🙂
@lindous potrebovala by som ju vidieť v realite. Vyskúšať, pozrieť. Asi nebudem do FR vracať tovar, to sa mi nechce. Nerada kupujem veci cez net, som skôr typ, že pozriem v kamennej predajni, kúpim cez net.
Mne sa nepáči nemám rada take nízke a široké
Nie nepaci, pripomina ma oldschool tasky na turistiku. Za mna takto stylova taska nevyzera. Ale ked ju chces, tak si ju kup. Osobne tuto znacku nepoznam.
Mne sa napodiv celkom paci. Sama som prekvapena.
Pre mňa by bola veľmi veľká. Ale ak sa Ti páči, tak si ju kúp
Mne sa nepaci. Preferujem kozene. Ani farba nie.
za mňa veľká. nosím skôr menšie. ani farba mi nevyhovuje. takže nie.
@deti95060810 sú 4 veľkosti tej kabelky
mne sa páči, hlavne medium v brick a možno mini vo vert by som…
aj ta bordová je pekná farba pre mňa…
Mne sa nepaci. Preferujem kozene. Ani farba nie.
@guudy farbu a velkost si vies vybrat.

Mne sa nepáči, ale to nie je podstatné, lebo ja ju nosiť nebudem.
Ak sa tebe páči, kupuj.