Páči sa vám táto bunda?
Ahojte, začiatkom zimy som si skúšala túto bundu v predajni, bola extrémne príjemná (je z kačacieho paperia). Odradila ma cena, ale teraz je v akcii, tak rozmýšľam či si ju kúpiť... Páči sa vám? 🤔

@tilly preco blba dlzka? ja napr. nosim len taketo dlzky zimnych bund :DDD kratke nemam rada, a dlhsiu mam len jednu a v tom sa idem prizabit
@simca06022011 nie je ani chic a moderná ako krátke bundy a nezakryje ani čo má ako spacaky.
My ti tvoje peniaze zo srdca prajeme,len by to chcelo mat aj trochu vkusu.Nie nakupovat nevkusne handry na pofidernych strankach.Ani tie peniaze ti az tak neverim ked vyhladavas taketo stranky s takto nekvalitnymi kuskami.
@maminkadeticiek aké peniaze? 🤷
@maminkadeticiek aké peniaze? 🤷
@anonym_autor teraz citam, ze si si ju skusala a pacila sa ti. Ak sa ti to paci, chces to do ulic mesta, tak si kup co chces a je ti v tom dobre 🙂) Za tu cenu uz chci nieco viac. Kvalita je to ale obycajna priemerna podla znacky, polska, specializuje sa skor na na modne veci, ziadne specialne vlastnosti a to mi pride ta cena prehnana naozaj iba za kus kozusinky. Cize podla toho sa rozhodni. My mame doma skusenost s woolrich, ale teda to uz je ina kategoria. Inak ak pozries internet tak tie Wellensteyn (tu sa spomina v jednom prispevku, tak som si ich pozrela) su velmi pekne a v podla google rovnaka cenova hladina a to je naozaj znacka ktora sa oproti tej ochnik specializuje viac na tie kvalitne outdoor bundy a nie len "fashion" vecicky s nizkymi technickymi parametrami.
Bunda sa mi nepáči, ale za paperovu by som dala max 150€
@anonym_autor neviem, prečo to nejde ale tu je link 😬 https://ochnik.sk/cierna-damska-zimna-bunda-kur...
@anonym_autor obycajna bunda , zaniknes v dave, podobnu ma dalsich xyz zien

My ti tvoje peniaze zo srdca prajeme,len by to chcelo mat aj trochu vkusu.Nie nakupovat nevkusne handry na pofidernych strankach.Ani tie peniaze ti az tak neverim ked vyhladavas taketo stranky s takto nekvalitnymi kuskami.