icon

Páči sa vám tento kabát?

1. dec 2025

Ahojte žienky, páči sa vám kabát na fotke? Mala som ho veľmi rada, ale podľa môjho muža je hrozný... Tak neviem, čo s ním. 🙈

Páči sa vám tento kabát?
Strana
z2
deti95060810
1. dec 2025

má riadnu cicku, ale ešte by som ho nechala

petronelag
1. dec 2025

Teraz sú tie kožušinkové goliere moderné.

anonym_832b64
1. dec 2025

@anonym_autor ja taký štýl milujééém, nevyhadzuj

januska12323
1. dec 2025

Mne sa nepáči ale keď tebe áno tak ho nos.

zajinkakoni
1. dec 2025

@anonym_autor krásny je😍

viestta
1. dec 2025

Je zodraty? Ak nie, tak si ho nechaj ked sa v nom citis dobre.

enmery
1. dec 2025

Nechať. Móda sa opakuje.

cyberk
1. dec 2025

Aj mne sa paci 🙂 ak nema poskodenie, tak preco vyhadzovat, pripadne predaj ak ti zavadzia

anonym_681162
1. dec 2025

Podla ma uz out, ale co ja uz viem, stale nosim skinny jeans

autor
1. dec 2025
@viestta

Je zodraty? Ak nie, tak si ho nechaj ked sa v nom citis dobre.

@viestta nie je, mala som ho na sebe iba párkrát

viestta
1. dec 2025
@anonym_autor

@viestta nie je, mala som ho na sebe iba párkrát

@anonym_autor tak potom ho spokojne nos. Ak si chlap mysli, ze je hrozny, tak nech kraca 5 metrov za tebou 😅

reela
1. dec 2025

Mne pride na tvoju postavu cool

anonym_d53618
1. dec 2025

@anonym_autor Kľudne si ho nechaj. Je pekný a pasuje ti.

oriesocek
1. dec 2025

Ja som teraz vytiahla podobný- bez kožušiny… na mňa úzky, ale pre moju staršiu (12 rokov) je super. Takže ma nový obľúbený kabát…ma 15 rokov a vyzerá akokeby bol kúpený včera….

autor
1. dec 2025
@viestta

@anonym_autor tak potom ho spokojne nos. Ak si chlap mysli, ze je hrozny, tak nech kraca 5 metrov za tebou 😅

@viestta povedal mi, že ho mám zafarbiť na zeleno a budem vyzerať ako papagáj 😃

anonym_50290d
1. dec 2025

Toto sa tu pýtaš tuším každý rok 😅

anonym_546b9d
1. dec 2025

ak si ho mala len párkrát tak ho posuň dalej pretože vec ktorú nenosíš nemá čo robit v šatníku

anonym_6c607c
1. dec 2025

No ja súhlasím s manželom, nenosila by som ho

lindous
1. dec 2025

Podľa môjho vkusu nie je, ale ty keď ho máš rada, tak nevidím problém 🙂

anonym_edffdb
1. dec 2025

Na mňa pôsobí "lacno" a s tou umelou kožušinou už duplom.ale keby sa mi páčil,tak mi je asi jedno čo hovorí manzel a nosím ho

anonym_def953
1. dec 2025

Za mňa je otrasný.

zuzanita1609
1. dec 2025

Tiež sa mi páči,nechaj si ho alebo mi ho daj 😆. Neviem síce čo je to za materiál takto z fotky,ale určite sa toto bude ešte opakovať (móda) a potom ho budeš hľadať. Určite nechaj 😉.

zuzanita1609
1. dec 2025

A ináč,nerozumiem,prečo toľko anonymov v tejto téme 🤭😅. Či je to proste iba ješitnosť a "paničky zo Slovakwelly 🤭.

anonym_0d067a
1. dec 2025

@anonym_autor Ak ho rada nosíš a cítiš sa v ňom dobre tak ho nos. Chlapi nevedia čo sa nosí a v čom sa cítiš dobre. Kožušiny sú v móde v zime v vždy.

mameha7
1. dec 2025

@anonym_autor Podľa mňa je out, nemódny. 😃 Však keď sa ti páči kožušina /kožuch vieš to urobiť aj krajšie. Buď sa dá kúpiť vintage pravý kožuch, alebo teraz napríklad Mango malo krásne dlhé elegantné kabaty s odnímateľnými kožušinovými goliermi. Tu je všetkého veľa. Kožušina, kde sú dve rôzne farby, na prvý pohľad pôsobí že to je umelé. Výrazné zipsy, kimono pás, krátky strih, kde šetrili na látke. Prekombinované bez elegancie.

unicornlady
1. dec 2025

Tá kožušina sa nedá dať dole? Ja to napr. nemám rada, a ak som mala na vetrovke kožušinku, tak som to dala dole odtiaľ.

Tam je zips naboku?

anonym_6d86e1
1. dec 2025

@anonym_autor ak máš taký štýl, tak si ho nechaj, ale ja osobne by som ho nenosila. Nosím klasické bundy.

maryetta
1. dec 2025

U mna je dolezite ako sa v tom citim. Ak ti je pohodlny tak mi to moze byt jedno co kto povie a ci je to moderne a pod.
Ja ked vidim niektorych ludi co maju na sebe tak si casto poviem ze som na tom ok.

tinka3435
1. dec 2025

Je parádny

mp20
2. dec 2025

@anonym_autor muz ma pravdu, velmi staromodny za mna

Strana
z2