icon

Páči sa vám tento kabát?

1. dec 2025

Ahojte žienky, páči sa vám kabát na fotke? Mala som ho veľmi rada, ale podľa môjho muža je hrozný... Tak neviem, čo s ním. 🙈

Páči sa vám tento kabát?
Strana
z2
zlotka
3. dec 2025

@anonym_autor No ani mne sa nepáči,

lexi11
3. dec 2025

Mne sa tam tá umelá kužušina na tom nepáčí. Taktiež to že si ho mala len párkrát tiež niečo dokazuje. A ako píšeš mala si ho rada takže teraz už nemáš alebo váhaš. To podla mňa poznáš keď sa ti niečo páči. Ja by som ho nenosila ale ak si povieš že sa ti páči tak ho s radosťou nos to je na tebe.

martul
3. dec 2025

@anonym_autor Nepáči, nemoderný a tá kožušina už vôbec.

kathhii
3. dec 2025

@anonym_autor
Skús sa spýtať muža, čo konkrétne mu vadí, aby si nabudúce nekúpila niečo čo mu opäť bude vadiť.
Ja tam vidím 2 veci:
1. Golier s fľakatym vzorom - pôsobí na mňa trochu umelo.
2. Sivá farba ti nemusí sedieť k tvári, vidím že vlasy máš na fotke teplejsej farby a kabát má chladnú sivú. Niekedy muži reagujú na farebný nesúlad tváre a oblečenia a povedia že je to škaredé, že ti to nepristane....

Strih sa mi páči, kožušina je teraz moderná, len ja mám radšej prirodzenejšie prevedenie umelej kožušiny.

autor
3. dec 2025
@kathhii

@anonym_autor
Skús sa spýtať muža, čo konkrétne mu vadí, aby si nabudúce nekúpila niečo čo mu opäť bude vadiť.
Ja tam vidím 2 veci:
1. Golier s fľakatym vzorom - pôsobí na mňa trochu umelo.
2. Sivá farba ti nemusí sedieť k tvári, vidím že vlasy máš na fotke teplejsej farby a kabát má chladnú sivú. Niekedy muži reagujú na farebný nesúlad tváre a oblečenia a povedia že je to škaredé, že ti to nepristane....

Strih sa mi páči, kožušina je teraz moderná, len ja mám radšej prirodzenejšie prevedenie umelej kožušiny.

@kathhii ono tá kožušina je celá čierna, je to zlá fotka... No váham...

margotka17
3. dec 2025
@anonym_autor

@viestta nie je, mala som ho na sebe iba párkrát

@anonym_autor vyzerá celkom pekne, aj dobre ti sadne na postavu. Možno ti manžel chce kúpiť nový, tak ťa nahovára, že sa ho zbav 🫣.

klotildabazarik
3. dec 2025

@anonym_autor co sak ked sa ti paci tak ho nos na muza sa vyser on ho nenosí ci?

veronicka19
3. dec 2025

@anonym_autor Kľudne to noste, ak sa Vám páči a dobre sa v ňom cítite. Máte dobrú postavu, aj vlasy. To, či ten kabát budete nosiť, je iba Vaše rozhodnutie. Ten kabát je Váš. Vy sama viete posúdiť, čo chcete a čo nie. A napríklad ak nabudúce Vám bude niekto vravieť, aby ste nenosili tie Vaše obľúbené topánky/okuliare/rúž/farbu vlasov atď atď., necháte sa ovplyvniť a prispôsobíte sa aj v tom prípade?

sense
3. dec 2025

Ak sa ti páči nechaj si, ak nie daj prec...

saxana000
3. dec 2025

Nevies dat dole tu chlpacinu? Kabat je pekny ale aj mna by to tam rusilo.

martinadomianova
Včera o 05:44

@anonym_autor nie

Strana
z2