icon

Páči sa vám tento zásnubný prsteň?

13. aug 2025

Ahojte, páči sa vám tento zásnubný prsteň?

Páči sa vám tento zásnubný prsteň?
Strana
z5
btus
16. aug 2025

ja mám ako zásnubný niečo takéto: https://www.vivantis.sk/sperky/cutie-jewellery-... vybral manžel bez toho aby sa ma opýtal, jemu sa páčil a tak sa páči aj mne. 🙂 Takže, ak si chlap, tak kúp podľa seba, predsa by mala byť rada, že ju požiadaš o ruku. 🙂 Ide o akt a nie o prsteň. Ak si žena a páči sa ti, tak ho kúp. Každopádne, je jedno či sa páči tu ženám na MK, je dôležité,a by sapáčil vám. Mne sa napr elkom páči. 🙂 Je taký iný, ako tie klasické zásnubáky s jedným kameňom.

magdusaaa
16. aug 2025

@anonym_autor pekný ženský ,jemny

janka0702
16. aug 2025

@anonym_autor ak si muž a ideš požiadať 0riatelku o ruku moj to urobil tak ze sa spojil z mojou najlepšou kamarátkou a ta raz pri vine somnou len tak medzi rečou bože pozri aky som videla prste taky raz chcem a ukázala mi vraví mne sa paci nieco ine a ona ukaz a bolo

larsen
17. aug 2025

Nie je škaredý, ale ani pekný, obzvlášť, ako zásnubný prsteň. Určite by som volila iný.

evkatk
18. aug 2025

Je to na pohľad nevzhľadná hrôza, ktorá bude zavadzať, zadrhávať do kadečoho, zaťahovať a možno aj trhať oblečenie.

erikpu
11. nov 2025

Ako zásnubný prsteň by som si vedela predstaviť iný prsteň, tento mi príde taký detský.

Baby a chcela som sa vás spýtať, zvyknete objednávať šperky cez internet?

petamich
11. nov 2025
@erikpu

Ako zásnubný prsteň by som si vedela predstaviť iný prsteň, tento mi príde taký detský.

Baby a chcela som sa vás spýtať, zvyknete objednávať šperky cez internet?

@erikpu z overenych obchodov zvyknem, objednavala som uz z Rydl, Alove a iZlato (ak sa teda na zlato pytas), ak aj na ine tak Sofia, Pandora, Mirror a aj kadeco ine

erikpu
18. nov 2025
@petamich

@erikpu z overenych obchodov zvyknem, objednavala som uz z Rydl, Alove a iZlato (ak sa teda na zlato pytas), ak aj na ine tak Sofia, Pandora, Mirror a aj kadeco ine

@petamich aj iné, nie len zlato, mám rada aj striebro alebo napríklad pandoru, len väčšinou som kupovala priamo v predajni a rada by som vyskúšala aj online, keďže mám pocit, že online majú väčší výber

sanssa
21. nov 2025
@erikpu

@petamich aj iné, nie len zlato, mám rada aj striebro alebo napríklad pandoru, len väčšinou som kupovala priamo v predajni a rada by som vyskúšala aj online, keďže mám pocit, že online majú väčší výber

@erikpu vobec sa nemusis bat cez overene stranky objednat aj online, ja uz len tak fungujem a moj oblubeny e-shop na sperky je sofia jewelry, len od nich objednavam a este sa mi nestalo, ze by mi bud zly poslali alebo by som mala nejaky iny problem. Co chces uz Vianocne darceky riesit?😀

margotka17
21. nov 2025

@anonym_autor pekný, jednoduchý, elegantný šperk to je 👍.

erikpu
25. nov 2025
@sanssa

@erikpu vobec sa nemusis bat cez overene stranky objednat aj online, ja uz len tak fungujem a moj oblubeny e-shop na sperky je sofia jewelry, len od nich objednavam a este sa mi nestalo, ze by mi bud zly poslali alebo by som mala nejaky iny problem. Co chces uz Vianocne darceky riesit?😀

@sanssa ďakujem ti za radu. Ten obchod tu už bol dva krát spomenutý, tak objednám cez nich, aspoň budem mať istotu. Áno, na Vianoce kupujem, už to chcem tento týždeň doriešiť aby som mala pokoj🙂

sanssa
26. nov 2025
@erikpu

@sanssa ďakujem ti za radu. Ten obchod tu už bol dva krát spomenutý, tak objednám cez nich, aspoň budem mať istotu. Áno, na Vianoce kupujem, už to chcem tento týždeň doriešiť aby som mala pokoj🙂

@erikpu jasne, cez nich sa nemusis bat a dokonca som videla, ze teraz maju aj nejake akcie, kedze je teraz vsade black friday🙂 Aj ja uz mam skoro vsetko pokupene, uz len nasim a svokrovcom ale to vobec netusim, co budeme kupovat😇🙈

erikpu
28. nov 2025
@sanssa

@erikpu jasne, cez nich sa nemusis bat a dokonca som videla, ze teraz maju aj nejake akcie, kedze je teraz vsade black friday🙂 Aj ja uz mam skoro vsetko pokupene, uz len nasim a svokrovcom ale to vobec netusim, co budeme kupovat😇🙈

@sanssa hej všimla som si, že teraz vo veľkom majú všetky akcie ale to je super, pred Vianocami poteší každý hoci len maličká zlavička🙂

sanssa
4. dec 2025
@erikpu

@sanssa hej všimla som si, že teraz vo veľkom majú všetky akcie ale to je super, pred Vianocami poteší každý hoci len maličká zlavička🙂

@erikpu ano, to si dobre napisala, ze aj mala zlava potesi. Ved clovek ma v decembri tak strasne vela vydavkov, ze kde moze usetrit, tak to je plus. A to si pritom kazdy rok hovorim, ze zacnem uz v nobembri priebezne kupovat, ale zatial mi to este nevyslo😀😂 A objednala si si?

Strana
z5