icon

Páčia sa tieto nohavice aj vám?

31. júl 2024

Pozdávajú sa mi tieto nohavice, no ale neviem neviem.
Nie som taký extrémista 😂😂😂
Nosím len klasiku. Neviem či by to nebolo moc 😬😆

Páčia sa tieto nohavice aj vám?
Strana
z2
babulkomale
31. júl 2024

Mne sa teda nepaci skoro nic, z obchodov odchadzam naprazdno, net preklikam a zavriem, davam si sit...ale mne sa istym sposobom pacia, pred 20 rokmi a 15 kilami by som si ich obliekla na koncert, do mesta, mam nekonecne dlhe nohy a vtedy boli este stihlejsie, takze za mna na moje byvale brucho ā la prevrateny lavor modelecka - ano 😃

babulkomale
31. júl 2024

@kukuk29 omg nikto si to do korporatu nejde obliekat. Ano, vieme ze v korporate je predpisany dress code 🙏

koniarova
31. júl 2024

@babulkomale áno. Aj ja si v tom viem predstaviť ozaj "kosť".

kukuk29
31. júl 2024

@babulkomale si prečitaj jej komentar kde pisala ze do prace,do mesta...a nepise kde robi ...
to ze sa v praci prezlieka napisala az potom..

zuzanita1609
31. júl 2024

Ja neviem,ale mne sa páčia, také kolotočárske 🤦😁. Na tejto postave, klasická blúzka biela,alebo čierna,alebo klasika jednofarebné tričko, vysoké opätky... 😆

evcagabi
31. júl 2024

Neskutocny hnus 😅

babulkomale
31. júl 2024

V skutocnosti vidim denne desiatky ludi v ovela horsich nohaviciach, bohuzial.
Napriklad dnes, mlada zena, obvod bokov tak 130, biele šortky tesne pod rit, stehniska primerane siroke, celulitida jak svet.
Radsej mohla mat tieto, nad kolena napriklad, vo volnej verzii 😃

guliver19
31. júl 2024

Do tohto nevkusneho sveta este chces priniest tieto ober nevkusne nohavice?? Nieco neskutocne hnusne.

kristina2412
31. júl 2024

Nie sú zlé, napríklad v mojom čierno - čiernom šatníku by boli oživujúce😉mňa viac odpudzujú polyesterové kvietkované šaty a volánmi , a že sa toto leto a nimi vrece roztrhlo.

ankare
31. júl 2024

Ak sa Ti páčia, zvoľ k nim úplne jednoduché tričko.

camelie12
1. aug 2024

A co sa vam na nich tak paci? Preco vas "pritahuju"?
Chcete byt druhymi viac videna? Pripadne chcete sokovat okolie?
Nohavice su dost vyrazne hlavne svojim vzorom aj svojou pestrejsou farebnostou. Je to taky dramaticko-rebelsky styl.
Ak mate v sebe aj taku rebelsku cast (co je uplne v poriadku), da sa vyjadrit roznymi moznostami v obleceni.
Treba ratat s tym, ze keby ste ich mali oblecene, tak by ste putali dost vela pozornosti na seba. A teda ci to tak naozaj chcete.
A je fajn brat do úvahy aj typ postavy. Ten slim strih lichoti hlavne vyšším zenam so stihlymi nohami.
Este stoji za zvazenie, na aku prilezitost, kam by ste ich nosili.

Vsetky tieto otazky vam pomozu dozvediet sa nieco viac o sebe a predist tak mozno zbytocnemu nákupu 😉

h2
1. aug 2024

Ak máš 14, sú OK. Ak viac, tak nieee! 🙈

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
1. aug 2024

@h2 37🫢😂

autor
1. aug 2024

@camelie12 a čo je dobré pre malú ženu? Teda aký typ?

camelie12
1. aug 2024

Pri nizkej zene (ale vlastne aj pri stredne vysokej ci vysokej) je dobre zvazit viac faktorov - aky je farebny typ, aky ma typ postavy a charakteristicke styly obliekania. Taktiez aka je, aku ma povahu, co chce oblecenim okoliu povedat. Ako chce aby posobila.
Ak vas to zaujíma, pozrite si blog Beatky Oravcovej supervizaz.sk, FB skupina Harmónia 👏 Je velka odborníčka na to. Rada ju odporucam, bola som u nej na konzultaciach.

Tie nohavice vobec by nemuseli byt zle, ak by sa vam hodili farebne, strihovo, štýlovo a ešte aj by boli oblecene na vhodnu prilezitost.
Skuste zapatrat sama v sebe, co vas na nich "pritahuje". A to myslím uplne bez irónie.
Mozno nieco nove zistite o sebe 😉

Napr. zeny rebelky radi vycnievaju z davu, az tak ich nezaujimaju nazory druhych. Niekedy su dokonca az rady, ked na ludi posobia odstrasujuco. Ale vnutri mozu byt mile zeny, len to maju akoby obranu pred svetom, pred druhými. Tolko psychológia oblecenia 😉

Mna to fascinuje a velmi zaujima...

Strana
z2