icon

Plavky zo Shein pre veľkosť 80F

24. máj 2025

Ahojte planujem si kupiť plavky z beponu alebo z nejakeho lepšieho obchodu/ calzadonia/... Bola som uz aj pozerat, Bepon čaka ešte tovar...Jedny by som chcela tak na prestriedanie..Nemáte niektore zo Shein alebo temu ale velkost 80 F...Nejaky tip, ďakujem pekne

renesance80
24. máj 2025

kupujem z temu vrch osve velkosti od xl maju ale cisto viazackove volne trojuholniky , tie mi sedia, nie kosikove pevne podprsenkoveho strihu takze tie neviem ake su

autor
24. máj 2025
@renesance80

kupujem z temu vrch osve velkosti od xl maju ale cisto viazackove volne trojuholniky , tie mi sedia, nie kosikove pevne podprsenkoveho strihu takze tie neviem ake su

@renesance80 mne je najlepsie s kosticami🤔nech to drzí🫣nadherne plavky tam maju..krasne vzory..vsetko

danniiee8
24. máj 2025

Ja mam jedny zo shein, omylom kúpená takáto (pre mňa obrovská) veľkosť a vyzerajú veľmi kvalitné, sú pevné, vystužené a aj veľmi pekné a materiál je tiež velmi fajn. Vyzerajú kvalitnejšie ako plavky kupované v značkovom kamennom obchode. Ale musíš natrafiť, nie všetky sú samozrejme kvalitné z temu a shein.

autor
24. máj 2025
@danniiee8

Ja mam jedny zo shein, omylom kúpená takáto (pre mňa obrovská) veľkosť a vyzerajú veľmi kvalitné, sú pevné, vystužené a aj veľmi pekné a materiál je tiež velmi fajn. Vyzerajú kvalitnejšie ako plavky kupované v značkovom kamennom obchode. Ale musíš natrafiť, nie všetky sú samozrejme kvalitné z temu a shein.

@danniiee8 ale ake mas prsia? Lebo ja 6 tky🫣

danniiee8
24. máj 2025

Ja podstatne menšie - 2-3ky iba, podľa cyklu 🥹 fakt neviem ako som ich objednávala ale ešte minimálne jedny prsia by sa k tým mojim do tých plaviek zmestili 😅 ale za tú cenu cca 3€ ma až tak netrápili, posunula som ich ďalej tak ani neviem zhodnotiť, či kvalita ostala rovnaká aj po používaní. Plavky, ktoré mi už ale prišli dobré (mini veľkosť bez vystuže) sú super aj po používaní, praní.

autor
24. máj 2025
@danniiee8

Ja podstatne menšie - 2-3ky iba, podľa cyklu 🥹 fakt neviem ako som ich objednávala ale ešte minimálne jedny prsia by sa k tým mojim do tých plaviek zmestili 😅 ale za tú cenu cca 3€ ma až tak netrápili, posunula som ich ďalej tak ani neviem zhodnotiť, či kvalita ostala rovnaká aj po používaní. Plavky, ktoré mi už ale prišli dobré (mini veľkosť bez vystuže) sú super aj po používaní, praní.

@danniiee8 ved prave preto hladam niekoho co ma velke prsia, preto to mam aj v nadpise..Dakedy som mala B...nebol problem..Po tehotenstve mam teraz také...Preto hladam niekoho, co ma s takou velkostou🤔lebo to sa kupuje tazko