icon

Plus size dámy, čo nosíte teraz?

7. apr 2024

V com sa citite dobre a aj to na vas vyzera dobre?🙂 Vdaka za inspiracie.

dadka1997
7. apr 2024

Momentálne čakam bábo, ale v takomto období, všeobecne mám rada voľnejšie trička, funkčné ligíny z lidla, tie trošku pneumatiku stiahli 😃 ale inak tepláky na pas alebo rifle s vyšším pasom.. ale neviem čo je pre teba plus size, ja som tak ako kedy M/L/XL 😃

janewithane
7. apr 2024

To co vzdy - sukne a saty. Kratke, po kolena aj midi. Ku kratkym sukniam aj nieco volnejsie, k tym po kolena a midi - tie su zvacsa viac do A uz len vypasovanejsie, resp kratsi svetrik.

jaskolka
7. apr 2024

Šaty, legíny a tuniky, legíny a šaty. Celkovo som vždy bola typ - šaty a sukne, aj v dobe keď som bola štíhla s dokonalou postavou.

autor
7. apr 2024

@dadka1997 a kde kupujes rifle s vyssim pasom? Ja mam velky problem s nakupom rifli 🙂 plus size myslim take L :D

autor
7. apr 2024

@janewithane tak mas asi typ postavy jablko alebo presypacie hodiny,ze si to mozes dovolit 🙂 ja by som v kratkej sukni vyzrrala ako brav, mne to ide dost do noh. A kde kupujes oblecko?

autor
7. apr 2024

@jaskolka ja som tiez taky satovy typ 🙂 a kde kupujes saty? Ja som zvykla v online obchodoch,ale tie porusili tak teraz tapam, kde zozeniem nieco,vo mi padne a este to bude dobre vyzerat.

janewithane
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
7. apr 2024

Ja obvykle v Bonprix si vyberám, ale aj Takko, Gate, H&M, aj v Kik sa dá vybrať, ak potrebujem niečo také narýchlo.

katka700
7. apr 2024

Postava hruška - áčkove šaty a sukne, pri silnejších kolenách šaty nad kolená s leginami.
Ak si jablko skús kombináciu výrazných vzorovanych nohavíc/legin a volnejsej tuniky z jemného padaveho materiálu.

dadka1997
7. apr 2024

Naposledy v Mr Jeans som zohnala rifle s vysokym pasom

janewithane
7. apr 2024

Haha mi zmazalo odpoved kvoli aplikacii na V. Aj tu teraz skusam. Inak zvyknem Mohito - maju vela umelych handier ale sem tam sa najde pekny bavlneny kusok, svetriky z Lindexu, daco mam z orsay ak ked to uz nie je to co byvalo, obcas hm. Zvyknem aj z about you alebo zalanda vacsiu objednavku spravit, viac velkosti a povyberam si take co mi fakt sedi. Ak sa mi nepaci material, vraciam. Niektore veci mam fakt roky.

ninusa221
7. apr 2024

Momentálne vesty, saká, šaty… ladim si moje farebne saká k farebným nohaviciam a blúzky plus mokasiny tenisky.. 😁