Plus size dámy, čo nosíte teraz?
V com sa citite dobre a aj to na vas vyzera dobre?🙂 Vdaka za inspiracie.
To co vzdy - sukne a saty. Kratke, po kolena aj midi. Ku kratkym sukniam aj nieco volnejsie, k tym po kolena a midi - tie su zvacsa viac do A uz len vypasovanejsie, resp kratsi svetrik.
Šaty, legíny a tuniky, legíny a šaty. Celkovo som vždy bola typ - šaty a sukne, aj v dobe keď som bola štíhla s dokonalou postavou.
@dadka1997 a kde kupujes rifle s vyssim pasom? Ja mam velky problem s nakupom rifli 🙂 plus size myslim take L :D
@janewithane tak mas asi typ postavy jablko alebo presypacie hodiny,ze si to mozes dovolit 🙂 ja by som v kratkej sukni vyzrrala ako brav, mne to ide dost do noh. A kde kupujes oblecko?
@jaskolka ja som tiez taky satovy typ 🙂 a kde kupujes saty? Ja som zvykla v online obchodoch,ale tie porusili tak teraz tapam, kde zozeniem nieco,vo mi padne a este to bude dobre vyzerat.
Ja obvykle v Bonprix si vyberám, ale aj Takko, Gate, H&M, aj v Kik sa dá vybrať, ak potrebujem niečo také narýchlo.
Postava hruška - áčkove šaty a sukne, pri silnejších kolenách šaty nad kolená s leginami.
Ak si jablko skús kombináciu výrazných vzorovanych nohavíc/legin a volnejsej tuniky z jemného padaveho materiálu.
Naposledy v Mr Jeans som zohnala rifle s vysokym pasom
Haha mi zmazalo odpoved kvoli aplikacii na V. Aj tu teraz skusam. Inak zvyknem Mohito - maju vela umelych handier ale sem tam sa najde pekny bavlneny kusok, svetriky z Lindexu, daco mam z orsay ak ked to uz nie je to co byvalo, obcas hm. Zvyknem aj z about you alebo zalanda vacsiu objednavku spravit, viac velkosti a povyberam si take co mi fakt sedi. Ak sa mi nepaci material, vraciam. Niektore veci mam fakt roky.
Momentálne vesty, saká, šaty… ladim si moje farebne saká k farebným nohaviciam a blúzky plus mokasiny tenisky.. 😁

Momentálne čakam bábo, ale v takomto období, všeobecne mám rada voľnejšie trička, funkčné ligíny z lidla, tie trošku pneumatiku stiahli 😃 ale inak tepláky na pas alebo rifle s vyšším pasom.. ale neviem čo je pre teba plus size, ja som tak ako kedy M/L/XL 😃