icon

Podprsenka bez kostíc

6. júl 2025

Baby poraďte podprsenku, ktorá bude bez kostic ale bude robiť efekt ako tá kosticova. Som už matka, čiže tie prsia už nie sú také pevné ako bývali a okrem toho som ešte aj tehotná teraz, čiže kosticove podprsenky neznesiem. Ďakujem

zmrzlinka2021
6. júl 2025

Skús značku sloggi

denkabemommy
6. júl 2025

Mne veľmi dobre sedeli bezkosticové z Victorie Secret 🙂

enoula
6. júl 2025

Neviem aku veľkosť potrebujes, ale ak z tych mensich, tak tieto su velmi pohodlné a aj pod trickom vyzeraju fajn
https://www.lindex.com/sk/p/7170143-6793-bezova...
https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.120600202...

julia_romeo
8. júl 2025

To, ze kostica ti teraz v tehotenstve nevyhovuje, je uplne normalne. Prsia su citlive, menia sa, mozu boliet, a telo si jednoducho pyta vacsie pohodlie. Ale zaroven chces, aby podprsenka nieco robila – dvihla, tvarovala, podrzala. A to je vyzva, ked kostica nie je moznost.

Tu je realita – bez kostice nikdy nedosiahnes uplne rovnaky efekt ako s nou, ale existuju modely, ktore sa k tomu vedia velmi slusne priblizit. Treba hladat bezkosticove podprsenky s pevnejsim, konstruovanym kosikom – nie len latkovy trojuholnik, ale strih, co ma realny tvar. Idealne s pevnym obvodom, spevnenymi bokmi, sirsimi ramienkami a napriklad spacer materialom – je lahky, priedusny, ale drzi tvar. Fungovat moze aj braletka s tvarovanym kosikom, ale pozor, nie tie lacne elasticke bez opory.

A teraz dolezita vec: kedze si tehotna, klasicku (pevnu, vystuzenu, s kosticou) podprsenku teraz neodporucame. Telo sa bude kazdym tyzdnom menit – prsia sa naleju, obvod sa zvacsi, zmenit sa moze tvar aj citlivost. Nieco, co ti sedi dnes, ti o dva tyzdne nemusi sadnut vobec. Preto je v tomto obdobi najlepsie hladat pruznejsie, bezkosticove modely, ktore sa prisposobia a neobmedzia ta. Idealne su materske s flexi kosticou. A odporucam ist na brafitting...

zitaje
29. júl 2025

Ja kupujem v Bonprix, bavlnené, bez kostíc.