Podvodné stránky Lindexu: Ako získať späť peniaze?
Ahojte, ja viem že som hlúpa ale nechala som sa nachytať na podvodnej stránke lindexu. Stránka bola identická ako originál aj tie veci ani by ma nenapadlo že to je podvod. Bolo to pred 2 týždňami ale keďže som čítala v mailoch že majú teraz veľa objednávok tak sa oneskori dodanie čo píšu aj na originál stránke. Nemá prosím niekto skúsenosti? Vrátili vám peniaze? Včera som zistila ze to je podvod tak som pisala mail ale nikto mi nič neodpísal.
@cookie29 áno videla som kopu podvodnych stránok a keď stránku overenú nemám tak idem cez dobierku ale tu ma to ani nenapadlo ze práve lindex ma takéto podvodné stránky. Ja do tých obchodov ani nechodím takže nemám ani poňatie o cenách aké tam sú ale chcela som skúsiť kedze mamicky si strašne vychvaluju tu značku no už viac neskúsim. Radšej ozaj pôjdem osobne do pepca alebo tesca kde mam istotu.
Môžeš použiť oficiálnu stránku https://www.lindex.com/sk

@luliu hlavne že si ma prvá označila. Ja som nezačala komunikovať. Vysvetlujem autorke ako veci fungujú, len si niekto, kto s týmto nikdy nepracoval myslí, ako o tom vie viac ako človek, ktorý to vyslovene v tej banke robil. Takže prirodzene som s tebou viedla dalej diskusiu, nakoľko proste neradíš autorke ani omylom správne.