Pohodlná obuv ku šatám na letný deň
Ahojte ženy aké topánky nosíte cez leto ku šatám? Okrem balerínok, sandálok a podpätkov. Myslím pohodlnú obuv na celodenné nosenie. Tenisky mi prídu k tomu odveci
Nosím tenisky, slapky, sandalky...mam pohodlné topanky, nenosím špicaté, úzke a ani na vysokom
Sandálky plochodrážky 🤪 a to chodím domov z práce pešo a vlastne ich mám na nohách takmer celý deň....
Šľapky, mokasiny
To, co si dokazem obut. Pohodlnu siroku obuv na sposob tenisiek, balerinky (siroke), sandale, slapky.
Nizke biele conversy
Šľapky, sandále, mokasiny, tenisky a k niektorým aj platenky
Nosím väčšinou Laura Vita. Pohodlné, kvalitné, ženské. Sem tam Ruby Shoo, Rieker alebo niečo kožené.
plátenky, espadrilky
Espadrilky
Tenisky (Novesta, Tikoki, Converse), Espadrillky Toms, Baleriny, korkove slapky (Bayton, Oveckovo), Mokasiny, Sandale, Nizke topanky s otvorenou patou/spickou...zalezi od typu siat, vacsinou nosim lanove alebo muselinove a k tym si ozaj mozes dat hocico, k office satam si davam baleriny alebo mokasiny
Šaty nosím celoročne a nenosím ani podpätky, ani tenisky. V lete sandále a espadrilky
Praveze vacsinou tie tenisky 🤣🤣
Tak uz ostavaju asi len snehule, ponozky a naboso
Dámske lakovky, neviem či to má iný názov. Pohodlné ako tenisky, ale elegantné 👌
Tak uz ostavaju asi len snehule, ponozky a naboso
@vanilkovazmrzka ešte crocsy 😅
Najčastejšie biele conversky
Ale aj sandálky,šľapky,no častejšie siaham práve po teniskách 😅
Cizmy
V lete nosim k satam sandale,slapky.
Sandale kozene a espadrilky odToms.
Za mna tiez biele Converse, a kupujem si espadrilky Laura Biagiotti, alebo Calvin Clein. Aby som si dala sandale alebo slapky musi byt nad 33 stupnov. Ja mam aj vtedy nohy ako mrtvola. 😂

Vylúčila si všetky možnosti :D