icon

Poradíte cenovo dostupné push up legíny?

21. okt 2025

Ahojte vedeli by ste mi poradit dobré nepresvitave legíny s push up efektom na cvicenie. Doteraz som objednavala shein a temu no vždy sa roztrhol šev na zadku. Nechcem investovať do drahých, lebo chudnem. Tie si chcem dopriať až potom

mon2523
21. okt 2025

Odtial by som oblecenie teda vobec nekupovala 🙂 A uz vobec nie ak by som chcela nieco kvalitnejsie a nepresvitave. Ja mam z MyProtein a zatial fajn.

biba_18
21. okt 2025

z tchiba

natalia328
21. okt 2025

my protein ked je akcia su super

sissy27
21. okt 2025
@natalia328

my protein ked je akcia su super

@mon2523
@natalia328 baby, už ste niekedy aj vracali tovar? Dávnejšie som zachytila nejaké diskusie, že s tým robia problémy, tak ak máte osobnú skúsenosť a podelíte, budem vďačná.

sense
21. okt 2025
@sissy27

@mon2523
@natalia328 baby, už ste niekedy aj vracali tovar? Dávnejšie som zachytila nejaké diskusie, že s tým robia problémy, tak ak máte osobnú skúsenosť a podelíte, budem vďačná.

@sissy27 mám niekoľko kusov oblečenia z my proteín. Nikdy som ale oblečenie nevracal, šla som podľa veľkostných tabuliek , ak som bola medzi číslo vzala som väčšie. Vždy všetko sedelo
Nekupovala som ale tie najlacnejšie veci, skôr z tých drahších.mam ich už pár rokov

sissy27
21. okt 2025
@sense

@sissy27 mám niekoľko kusov oblečenia z my proteín. Nikdy som ale oblečenie nevracal, šla som podľa veľkostných tabuliek , ak som bola medzi číslo vzala som väčšie. Vždy všetko sedelo
Nekupovala som ale tie najlacnejšie veci, skôr z tých drahších.mam ich už pár rokov

@sense ďakujem, ale presne toto mi nijako nepomohlo 😂

natalia328
21. okt 2025
@sissy27

@mon2523

@sissy27 nevracala som, lebo myslim že su vysoke naklady na vratenie ak si nemylim s inym eshopom

autor
21. okt 2025
@mon2523

Odtial by som oblecenie teda vobec nekupovala 🙂 A uz vobec nie ak by som chcela nieco kvalitnejsie a nepresvitave. Ja mam z MyProtein a zatial fajn.

@mon2523 nepresvitave boli všetky čo som mala, len sa po čase roztrhali.

sense
21. okt 2025
@sissy27

@sense ďakujem, ale presne toto mi nijako nepomohlo 😂

@sissy27 chcela som tým povedať že keď si pozrieš dobre veľkosť netreba vracať. Práve preto že náklady na vrátenie sú vysoké , keďže tovar ide zo zahraničia a aj sa tam posiela ale všetko je to v obchodnych podmienkach.

sissy27
21. okt 2025
@sense

@sissy27 chcela som tým povedať že keď si pozrieš dobre veľkosť netreba vracať. Práve preto že náklady na vrátenie sú vysoké , keďže tovar ide zo zahraničia a aj sa tam posiela ale všetko je to v obchodnych podmienkach.

@sense bodaj by sme to mali všetky tak jednoduché, že nám stačí si vybrať konfekčnú veľkosť 😀

sense
21. okt 2025
@sissy27

@sense bodaj by sme to mali všetky tak jednoduché, že nám stačí si vybrať konfekčnú veľkosť 😀

@sissy27 nemám konfekčnú veľkosť, preto som písala ak som medzi dvoma veľkosťami vyberám si vždy väčšiu tejto značky lebo vtedy mi sedí. Idem vždy podľa konkrétnej značky nie konfekčné veľkosti. Potom ti neostáva iné len skúšať v kamennom obchode alebo napr shopu ako Zalando kde máš viaceré veľkosti a je to jednoduchšie trap lacnejšie čo sa vrátenia tyka

laskonkaa1
21. okt 2025

Oysho

autor
21. okt 2025
@laskonkaa1

Oysho

@laskonkaa1 tie niesu práve z najlacnejších

laskonkaa1
21. okt 2025
@anonym_autor

@laskonkaa1 tie niesu práve z najlacnejších

@anonym_autor ja som kúpila na Zalande za 25eur v zľave tuším. Nepríde mi to extra drahé. Za 5 eur kvalitné legíny nekúpiš 🫣💁‍♀️