Povolia kožené topánky časom? Skúsenosti a tipy
Kúpila som cez net topánky kožené, rovnaké som mala už v inej farbe, vzala som teda veľkosť ako tie prvé...vyskúšala som ich doma, avšak az pri nosení som zistila,že má tlačia vpredu prsty...myslíte,že to nejako povolí? Neboli najlacnejšie, tie prvé sú veľmi pohodlné...
Nepovolí, vymen to. Ak si nechceš deformovat prsty, mat kurie oka a otlaky
Nepovolí, vymen to. Ak si nechceš deformovat prsty, mat kurie oka a otlaky
@lasona no už som ich mala v práci...to sa už nebude dať vrátiť/vymenit
viem, ze niekedy fungovali hrube mokre ponozky,,, 🙂
@lasona no už som ich mala v práci...to sa už nebude dať vrátiť/vymenit
@anonym_autor na dlzku nepovolia.
Ziadne topanky nepovolia na dlzku.
Baby som taká naštvaná... Tak úplne rovnaký typ a usijú ich menšie... Mám dosť... Budem ich musieť asi predať pod cenu... Joj 😵💫🫤
Baby som taká naštvaná... Tak úplne rovnaký typ a usijú ich menšie... Mám dosť... Budem ich musieť asi predať pod cenu... Joj 😵💫🫤
@anonym_autor tiež som si tak kúpila...prvé sa mi pekne prispôsobili na nohu,mäkkučké,druhé tvrdé,bolia ma z nich nohy,nechápem,sú to tie isté boty
@anonym_autor tiež som si tak kúpila...prvé sa mi pekne prispôsobili na nohu,mäkkučké,druhé tvrdé,bolia ma z nich nohy,nechápem,sú to tie isté boty
@rozculena no presne, ja nechápem... Som vytočena, lebo som myslela,že povolia,ale dnes som chodila dlhšie a úplne ma bolia nohy a prsty... A nestali 20€.
@anonym_autor stalo sa mi to iste, nepovolili nijak, predala som ich s poznamkou, ze ich odporucam na o cislo mensiu nohu

Na dĺžku tolanky nepovolia, iba na šírku - keď sú úzke.