Prečo chodiť každý deň v tom istom oblečení?
Mysleli by ste si nieco zle o cloveku, ktory chodi kazdy den v tych istych rifliach vkuse uz asi rok?🙈A niekedy pride aj v prepotenom a spinavom tricku, ktore smrdi po octe? Povedat nieco tomu cloveku alebo ako by ste to riesili?
@tomasisa Presne tak. Cukrovka, obličky a iné ochorenie sa prejavujú aj takto, že človek smrdí. A je to kruté, ak od teba ľudia bočia, v práci reči že smrdíš a tak a nemôžeš za to. Napríklad mama má hraničný cukor-nie je to na liečbu a ju proste cítiť, hoci sa sprchuje často, ide napríklad do obchodu a má sveter hodinu a dá do prania, neoblečie znova. Ja zase som opak, ja sa nepotím kým nie je 30 a viac stupňov a nepáchnem, ja keby mám aj týždeň to isté a týždeň sa nesprchujem necítiš ma (samozrejme sprchujem sa denne, v lete aj viackrát, mením oblečenie) Ale keby to aj nerobím, nesmrdím.
Ahoj.. Napíš jej s citom list, ktorý by ju nemal zraniť, veď o to Ti nejde, práve naopak. Nevieš ako žila, žije atď. Tak, aby sa nejako psychicky na to nezameral, vieš jedno slovo môže veľmi človeku ublížiť, čiže s citom.Vlož jej ho do tašky s malým sprchovým gélom a malým deodorantom. Možno to zaberie. Hlavné je, aby sa spamätala a neobťažovala smradom. Ja s mojím žalúdkom by som asi umrela.
Kup jej ciste tricko, sprchovaci gel a dezodorant a daj jej to ako darcek
Mám v práci kolegu ktorý neskutočne smrdí, perie raz do týždňa a celý týždeň nosí to isté pracovné tričko, aj keď dostal 6 tričiek stále je v tom jednom, už 3x mal pohovor o tom že zapácha a vieš čo to zmenilo? Nič ešte si aj prdne do toho pri všetkých 🤦🤦🤦🤦
Povedz to ucitelke a ona nasledne cez rodicov
@lunademonica má 20rokov čo majú s tým rodičia
v jej pripade to asi nebude cukrovka, ak sa nesprchuje, neumyva si ruky po wc a chodi stale v tom istom ;)
Bud anonymne na papierik alebo spravu jej napis, ak mas ju na FB, IG alebo nejakom inom chatte...
Moze to byt aj nemusi, zdravotny problem
@minenkak 👍

@marsmykkok poznala som takeho pana,cisty vonavy rano a o dve hodiny spoteny,doslova kropaje,jeho pot mal vyrazny zapach,a ked sa mi raz postazoval ze strasne je smädny stale,tak som mu navrhla aby siel za obvodakom ci nema cukrovku-ano a mal.Potom sme mali kolegynku co tiez velmi smrdela ,hoc z oblecenia bolo citit pracie prostriedky,ked ju upozornila ina ,dost neprijemne, tak povedala ze s tym nic neurobi,lebo ma cukrovku a to je jeden z jej sprievodnych dopadov...