icon

Prečo chodiť každý deň v tom istom oblečení?

30. apr 2024

Mysleli by ste si nieco zle o cloveku, ktory chodi kazdy den v tych istych rifliach vkuse uz asi rok?🙈A niekedy pride aj v prepotenom a spinavom tricku, ktore smrdi po octe? Povedat nieco tomu cloveku alebo ako by ste to riesili?

Strana
z2
tomasisa
1. máj 2024

@marsmykkok poznala som takeho pana,cisty vonavy rano a o dve hodiny spoteny,doslova kropaje,jeho pot mal vyrazny zapach,a ked sa mi raz postazoval ze strasne je smädny stale,tak som mu navrhla aby siel za obvodakom ci nema cukrovku-ano a mal.Potom sme mali kolegynku co tiez velmi smrdela ,hoc z oblecenia bolo citit pracie prostriedky,ked ju upozornila ina ,dost neprijemne, tak povedala ze s tym nic neurobi,lebo ma cukrovku a to je jeden z jej sprievodnych dopadov...

marsmykkok
1. máj 2024

@tomasisa Presne tak. Cukrovka, obličky a iné ochorenie sa prejavujú aj takto, že človek smrdí. A je to kruté, ak od teba ľudia bočia, v práci reči že smrdíš a tak a nemôžeš za to. Napríklad mama má hraničný cukor-nie je to na liečbu a ju proste cítiť, hoci sa sprchuje často, ide napríklad do obchodu a má sveter hodinu a dá do prania, neoblečie znova. Ja zase som opak, ja sa nepotím kým nie je 30 a viac stupňov a nepáchnem, ja keby mám aj týždeň to isté a týždeň sa nesprchujem necítiš ma (samozrejme sprchujem sa denne, v lete aj viackrát, mením oblečenie) Ale keby to aj nerobím, nesmrdím.

belaaaaaaaaa
2. máj 2024

Ahoj.. Napíš jej s citom list, ktorý by ju nemal zraniť, veď o to Ti nejde, práve naopak. Nevieš ako žila, žije atď. Tak, aby sa nejako psychicky na to nezameral, vieš jedno slovo môže veľmi človeku ublížiť, čiže s citom.Vlož jej ho do tašky s malým sprchovým gélom a malým deodorantom. Možno to zaberie. Hlavné je, aby sa spamätala a neobťažovala smradom. Ja s mojím žalúdkom by som asi umrela.

valise
2. máj 2024

Kup jej ciste tricko, sprchovaci gel a dezodorant a daj jej to ako darcek

bubik6x
2. máj 2024

Mám v práci kolegu ktorý neskutočne smrdí, perie raz do týždňa a celý týždeň nosí to isté pracovné tričko, aj keď dostal 6 tričiek stále je v tom jednom, už 3x mal pohovor o tom že zapácha a vieš čo to zmenilo? Nič ešte si aj prdne do toho pri všetkých 🤦🤦🤦🤦

lunademonica
2. máj 2024

Povedz to ucitelke a ona nasledne cez rodicov

minenkak
2. máj 2024

@lunademonica má 20rokov čo majú s tým rodičia

radkaradix
2. máj 2024

v jej pripade to asi nebude cukrovka, ak sa nesprchuje, neumyva si ruky po wc a chodi stale v tom istom ;)

pralinka86
2. máj 2024

Bud anonymne na papierik alebo spravu jej napis, ak mas ju na FB, IG alebo nejakom inom chatte...
Moze to byt aj nemusi, zdravotny problem

daniela2202
10. máj 2024

@minenkak 👍

Strana
z2