icon

Prečo je Lindex obľúbený pre detské oblečenie?

26. mar 2025

Ahojte, otázka čisto zo zvedavosti. Prečo je Lindex taký obľúbený? Myslím hlavne na detské veci. Kvalita materiálu, motívy, rastúce vecičky, odolnosť? My máme iba ich základné veci, akože naozaj majú dobrý materiál, ale vidím na nete, že mamičky predajú (resp. chcú predať) Lindex veci za rovnakú cenu ako v obchode, niekedy aj drahšie. Alebo bodyčka a dupačky s pracími chlpmi za 8€ a tak. A vo väčšine prípadov aj predajú ihneď. Ďakujem za postrehy.

nynia
26. mar 2025

Kvalita, dobry marketing, "znacka" poznam mamicky, ktore kupuju Lindex len preto aby sa ukazali, ze maju na "drahsie" oblecenie.

dobryden
26. mar 2025

Pre mna Lindex nie je nic extra,radsej kupim v nexte.

paradajkova
26. mar 2025

Co su pracie chlpy ? 😂

banalu
26. mar 2025

Co ja viem, mna nejak neoslovil dizajn, a ani kvalita. Mala dostala nejake bodycka a veci ked bola babo... vytahalo sa to rovnako ako HM, dokonca by som povedala, ze aj Hm casto obstalo lepsie...
pyzama mala tiez, vytahane patenty, farba... 😆 🤷‍♀️
Nenakupujem tam, neoplati sa to za tie €
A predaj na bazariku asi ani nekomentujem... to je parodia cista.

cyberk
26. mar 2025

Mozno aj preto, ze maju vacsinu veci gender neutral, cize nevies ci to je pre chlapca ci dievca, a tak to mamicka vyuzije aj pri druhom tehu bez ohladu na to, ake pohlavie caka… 😅 aspon mne to tak pride
@paradajkova zmolky, opotrebenie latky pranim…

banalu
26. mar 2025

@paradajkova to su take jemne biele chlpky, ktore vytiahne pranie z latky a potom latka vyzera vytahana z farieb.

ariannazara
26. mar 2025

Nikdy som tam nič v tom obchode nekupila😆

tamitamitami
26. mar 2025

Materiál a strih, dcéra veľkosť 86 nosila hádam rok (veci stále vyzerajú dobre).

lucia13022023
26. mar 2025

Za mňa je to kvalita a to, že tie body sú krásne aj po xy praniach. Mali sme len tie nude rastúce a 56 nosil syn takmer pol roka.
Mne sa nepáčia tie kikirikave vzory, čiže už ich moc nekupujem, ale bodycka tie zavinovacie pre novorodencov boli topka. Tie by som kupovala aj keby mam 5 deti, stále by som do nich išla.
Co sa tyka iných veci, tak Next je podľa mňa lepší, napríklad súpravy. Tam je bezkonkurenčne najlepší Next, len teda tiež nemajú veci podľa môjho vkusu🙈

kaca222
Odpoveď bola odstránená
murko14
26. mar 2025

Lindex je za mňa prehajpovaný, dizajn na jedno kopyto, za mňa ani kvalita nie je nič extra, hlavne častým praním to vidno. Za mňa sa Lindex nechytá na Next.

gribka1
26. mar 2025

Naša skúsenosť je taká, že vynosili dvaja a ešte to môže ísť aj na predaj. Majú sezónne pekné aj menej pekné vzory.

no1990
26. mar 2025

Mne napr merino body a legíny vydržali vo veľkosti 86 až do troch rokov. Cize päť rokov to nosili cele zimy dve deti. Takisto sa mi overili odolné legíny, síce stojí kus okolo 20€ ale držal tri mesiace bez dier. Všetko ostatné od ľubovoľných značiek bolo u nás na 2-3 použitia. A ešte som vychytala teplu bomberu pre staršieho za 10€ tak to mi prišlo ak super cena. Čo sa mi neoplatilo sú rukavice fix. To boli vyhodené peniaze. Deti to odmietajú nosiť. Ešte ma zaujímajú menštruačné nohavičky, to plánujem dcére kúpiť, lebo z dm sú otrasne a iné značky majú extrém ceny.

oblecenie99
26. mar 2025

Neviem, ako sú kvalitou teraz, alebo pred piatimi rokmi mali fakt dobré veci, čo vydržali dokonca viac detí, syn zdedil nejaké pyžamá, ktoré pomer e dlho nosil a ešte aj som to posunula kamoške.. ale za mňa radšej Next, zdá sa mi, že majú lepšie ceny a páči sa mi ich dizajn. Na druhej strane, legíny dokázal v škôlke zničiť aj z Nextu.

majlo1234
26. mar 2025

Volakedy mali ozaj kvalitne veci, rozumej mali sme zopar bodyciek, a tocili sme ich dokola pracka na 60 a susicka a vyzeraju “ako nove” velkostne vydrzia ich veci super dlho.
Teraz sa pokazili, bodycka uz mam zmolkovane. Inak veomo dobre sedia na mojich detoch a teda kupujem len lindex

denkabemommy
26. mar 2025

Kedysi dávno tie ceny zodpovedali kvalite a to bolo radosť obliekať na deti 😍. Potom to upadlo. Niektoré veci kvalitovo na úrovni pepca, takže za mňa len ostalo lindexu dobré meno z minulosti, preto je do dnes okolo toho hype 😅.

belle_vie
26. mar 2025

Mne pride ta ich biobavlna velmi prijemna pre babatka. A tiez som mala rada tie zvieratka na ritke 🙂. A aj vela dizajnov mali naozaj zlatych. Z tych veci pre nejmensie sa mi nic nevytahalo, boli ako nove.

Ale pre deti 3+ to uz nie je vzorovo tak pekne. Ano, maju i nekvalitnejsie materialy, ale to uz na ohmat poznam. A tiez suhlasim, ze neiktorym zenam z toho sibalo, niektore vzory predavali po bazaroch za 2xceny

kaca222
26. mar 2025

Ja som zvykla nakupovať na bazároch, ale presne ako píšeš, tie ceny sú s poštovným koľkokrát vyššie, než človek kúpi na originálnej stránke (keď sú zľavy).
Ja už kupujem čisto len Lindex. Tie veci sú nesmrteľné, nič sa im praním nestane (90% vecí nechytí ani ten prací chĺpok 😃). Páči sa mi aj dizajn, ale nie všetko, tiež vedia robiť tie príšernosti s obrovskými autami a superhrdinami, to preskakujem. Preferujem prírodné motívy.
Ale za mňa čo je najdôležitejšie, tak tie veci vydržia neskutočne dlho. Rastúce bodyčka nosil vyše roka, teraz má syn 2,5 roka a nosí ešte tepláky 12-18 mesiacov (a nie je to krpec 😃)

zuzubb007
26. mar 2025

Za mňa normálne oblečenie, a jedine prečo tam nakupujem lebo maju pre deti najlepšie bavlnené ponožky zo všetkých obchodov a nohavice na stelovatelnu gumou takmer všetky, keďže mojej špagete všetko padá z pása to sú jediné veci čo tam kupujem a nedám na to dopustit aj napriek 3 nasobnej cene

mameha7
26. mar 2025

Úžitkové veci ako pyžamká a body sú super. Vydržia dlho, majú rastúci dizajn. No šaty majú o ničom. Krajšie a kvalitnejšie má Mayoral alebo Abel and Lula.

tana85
26. mar 2025

Nemam nejaku super skusenost, teplaky za 20€ by mali vydrzat viac, ale po par praniach vyzeralo ako z pepca za 3€. Zial, zenske oblecenie detto. Pre deti tam uz nekupujem, pre seba len obcas a to hlavne vlnene veci. Prilis vela energie davaju do marketingu a nejakeho brandingu, radsej keby to islo do kvality. A nosene Lindex veci som predala rovnako ako HM alebo ine, za bazarovu cenu

smilingwoman
27. mar 2025

Ja som bola spokojná s bodyckami a dodnes tam nakupujem pyžamá alebo aj iné. Keď je vypredaj alebo zľava 25 %. Tiež sa mi moc nepáčia vzory, ale syn to zbožňuje 😅 hasičské, bagrove,pernickove atď. Ale čo ma zaraza je naozaj tiež cena lindex veci z druhej ruky ,lebo skôr zoženiem za lepšiu cenu nove z obchodu keď majú zľavy.

malinovka333
27. mar 2025

Moj syn je extra chudy,ako mensi chlapec nosil chlapcenske leginy a jedine v lindexe mali pekne vzory pre chlapca a s tym vnutornym pasom co sa da este stiahnut. Preto som kupovala leginy tam a sem ta nejake tricko.

vandica
27. mar 2025

Ja napr. preto, že tie veci držia tvar, aj farbu, a hlavne iné značky vystriedaš 3velkosti bodyčka, a Lindex máš stále jedno bodyčko. Takže koniec koncov pomaly ešte usetriš. Ale nakupujem len keď sú zľavy, alebo z bazarov, nevadí mi keď kúpim aj s nejakým fliacikom, to nosí na doma. Ale samozrejme nemáme všetko len Lindex, no zväčša áno.

dismonika
27. mar 2025

My odtiaľ kupujeme už iba ponožky. Ale nie všetky sú rovnako kvalitné. Podobne to bolo aj s vecami. Niektoré boli super a niektoré menej. Kvalitou by som to prirovnala k Nextu. Dizajn detských veci sa mi vždy páčil aj manželovi, hlavne chlapčenské. No kvôli cene sme ich nekupovali.

miska2796
30. mar 2025

Nášmu malému nič extra nesedelo, tie strihy bodyčiek boli čudné, krátke a široké a náš malý je presný opak dlhý a štíhly, rýchlo zo všetkého preto vyrástol, každým praním sa to zmenšovalo, potom som nakúpila všetko lindex a krásne mu to sedí na telíčko, nezmenšuje sa to praním a jednu veľkosť máme veľmi dlho takže za mňa to nie je iba marketing

lulus13
31. mar 2025

Ja mám rada Lindex, ale len niektoré veci a zásadne kupujem vo výpredajoch. Tak ako aj iné značky. Z lindexu mám rada ich rastúce body,moja malá mala body 80tku a vynosila ich do 92 potom sme uz nepoužívali, začala sa mi pýtať na nočník. Posunula som ďalej, a vyzerajú ako nové. Potom mám legíny zateplené pre ňu, super akcia 3za2 a ešte 25%zľava. Majú reguláciu v páse topka. A ešte kupujem tričká jednofarebné. Ale inak nič. Šaty kupujem inú značku, bundy tiež, obyč legíny tiež iná spoločnosť.