Prezúvky do kancelárie
Prosím vás, čo máte na prezutie v kancelárii? Najradšej mám šľapky, ale chcela by som niečo s uzavretou špičkou elegantné aj k sukni...čo nosíte vy?
Šľapky klasické aj k šatám. Je mi jedno ktorá si co mysli 😀
Šľapky klasické aj k šatám. Je mi jedno ktorá si co mysli 😀
@hipuska
@catherinah no ja zvyknem nosiť hocijaké farebné členkové ponožky vnutri a to mi príde k šatám blbosť keď to vidno spredi
Mam korkove slapky asi ako väčšina národa. Sú značky kde si môžeš fakt vybrať z pekných vzorov
Však slapky su aj také ktoré su vpredu uzavrete
Mam korkove slapky alebo starsie baleriny, ktore uz na von nenosim. U nas to nie je tak, ze treba nosit uzavretu obuv, lodicky a pod. Zalezi ale od prace, pozicie a celkovo firemnej kultury. Lebo ak je niekde striktne dany dresscode, tak tam nebudes behat v teniskach.
Nic u nas sa nik neprezuva
Nic u nas sa nik neprezuva
Ani tu nie je nutné mať uzavretú špicu... Asi kúpim tie korkové šľapky... Z deichmannu niečo vydržia čo nie?
@natalka13 ale mne by potom smrdeli topánky aj nohy keby som celý deň mala obuté topánky. Aj v zime sa beprezivate?
Ja sa napriklad v lete neprezuvam, ked mam sandale,toje v pohode. Ale v zime si neviem predstavit sediet v kancelarii 8 hodin v cizmach. Ale tak kazdy to ma inac, ako komu vyhovuje. Ja si kludne kupim aj lacne tie slapky, ze v Lidli alebo tak, pol roka to vydrzi a kupim dalsie. Na reklamaciu to nenosim, lebo vacsinou sa mi rozbije ta podrazka, ze sa to vydrobi a prelomi.
Jeeemine ja v robote aj kancli nosím clenkové dedoles v obyčajných korkacoch z deichmanu v lete k sukni aj satam a neriešim okolie.
Ja som mala červené krokové od protetiky. Majú pekne ženské vzory s vyvýšenou pätou a len jedným remienkom. Ale teda deichmann by som nekupovala. Malo vydržia a trhajú sa remienky
Rieker alebo Laura Vita. Elegantné, kožené.
Rieker alebo Laura Vita. Elegantné, kožené.
@sulavikova môžeš prosím dať foto tých Rieker?
Nosim tieto a som spokojna (mam aj cierne semisove lodicky na cca 3 cm opatku a striedam podla situacie) https://www.lidl.sk/p/esmara-damske-slapky/p100...
Mám ich v práci🤓takže foto až v pondelok. V podstate nosím iba kožené topánky k sukni, šatám, keďže nohavice nikdy nenosím do práce.

Ja chodím v ponožkách alebo bosa. Našťastie, si to môžem dovoliť 😀