icon

Prílišné úsilie priateľky v obliekaní

26. jún 2025

Máte niekto v okoli kamaratku alebo niekoho kto to prehaňa s upravou ? Poviem kamaratke že ideme sa prejsť (4 km cca sme šli) tak ja som si vzala normalne neformalne oblecenie a ona v šatach zmalovana ako keby išla na pohovor alebo nejaku oslavu ,ja chapem že každý ma svoj štyl ale ja sa potom citim pri nej blbo aj v bežnom oblečeni keďže ona sa tak stale vyparadi ako keby išla na oslavu a nie na kavu s kamaratkou,som divna ked sa potom ja citim zle ze mam len obycajne kratasy ?

marianarem
26. jún 2025

Nevidim dovod citit sa blbo. Ste kamaratky, stretnutie kamosiek ma byt hlavne prijemne, tak nech je kazda oblecena v tom, v com sa citi najlepsie. Kludne moze byt jedna v kostyme a lodickach a druha v monterkach, hlavne je, ze si mate co povedat.

domkakvet
26. jún 2025

Nie je dolezite co mate ktora oblecene, ale ci ste dobre kamaratky.

ketrint
26. jún 2025

Každý sa ma nachystat tak, aby bol so sebou spokojný 😉 Potom mu je úplne jedno čo ma kto iný, lebo keď je človek spokojný, tak sa neporovnáva a nerieši čo majú ini… A myslím to úplne všeobecne.

Kamoska keď je stále reprezentatívne nachystana, tak už o tom vieš a zariad sa k tomu tak, aby si bola spokojna so sebou… Pokojne si daj nejaké prijemne ale dobre padnuce neformálne oblečenie. Alebo sa pokojne úprav viac, aby si nepociťovala taký rozdiel, ak to na Teba pôsobí…

kukulienka999
26. jún 2025

Tak zalezi aj od okolnosti. Napríklad ja som náhodou rada, keď mame niekam ísť s kamoskami a môžem sa pekne nahodit upraviť. Ale keď ideme do krcmy na kofolu na dedine, tak ideme v teplakoch 😃

kukulienka999
26. jún 2025

A dosť aj zalezi, či ona už niekde bola počas dňa, čo ak bola niekde a mala už makeup z dňa, tak proste sa neodmalovala a šla tak jak bola

mameha7
26. jún 2025

No bóže, tak má rada módu. Čo je na tom zlé? Skôr zapracuj na svojom sebavedomí.

miadi
27. jún 2025

Ano si divna prepac kamoska by mohla ist ako na Met gala ked si dam kratase tak som rada ze som sa obliekla podla seba Podla svojej predstavy . Teba moc ovplyvnuje co mà na sebe ten druhy. Snad sa nema kamoska obliekat podla teba ? Kazdy si da na seba co chce . Toto su take pubetacke problemy .

ukgirls
27. jún 2025

tak ako divne tebe ze ona je vyobliekane moze byt aj jej ze ty nie... kazdopadne asi ta ma rada a neriesi ed s tebou chodi von .. v partii vzdy bola jedna ta "pekna" a zvysok .. 😀 ak ti vyhovuje povaha a niako inak nevadi tak neries - ona je tak stastna tak bud aj ty

petracandle
27. jún 2025

Prečo by ona za tvoj komplex mala meniť šatník alebo sa inak upravovať? 😃 tak sa vyparáď aj ty! Alebo nezáviď a nerieš druhých

mimirka32
27. jún 2025

Ja ta chapem, tiez mam take dve kamaratky. Ja som sa pri nich tiez naucila obliekat krajsie a nosim teraz vela saty. No a ony sa zase usadili, maju muzov a zacali viac chodit v normalnejsom obleceni.

moonlight1210
27. jún 2025

Absolutne by som sa necitila hlupo. Ja som ja a ona je ona.

Ale mozes to vziat pozitivne a inspirovat sa k mensim zmenam, ak chces.

Spociatku to vyzera ako vela usilia a planovania kvoli 4 kilometrom. A nema to vyznam. Ale ked si zvyknes, uz to budes robit tak automaticky, ze ti to ani nepride.
Presne ako teraz na seba hodis par beznych veci, tak na seba automaticky hodis par lepsich veci. Budes mat tak v hlave uz nastavene, co mas v satniku a co sa kam hodi. Vobec ti to nepride ako problem a velke usilie.

danica2711
27. jún 2025

poznáš ju, vieš, že sa rada vyoblieka, ak sa pri nej cítiš ako chudera, tak sa skús trochu lepšie obliecť aj ty. Ak sa ako chudera necítiš, nerieš

melanta
27. jún 2025

Na nákupy potravín chodím bežne v rifliach a lodičkách. S kamoškou ak vybehnem na rýchle kafe, idem v 10cm ihličkách. To je moja klasika. A predstav si, nestojí to žiadne úsilie. Dať si štekle trvá rovnako dlho ako si dať tenisky a niekedy je to dokonca rýchlejšie. Čo je ale podstatné, moja naj kamarátka bežne ide v legínach a teniskách. A predstav si, ani jedna to nerieši. Prečo by sme mali? Sme kamarátky kvôli niečomu inému, kvôli niečomu oveľa podstatnejšiemu ako to, že ona nosí tenisky a ja opätky. Ak je toto pre teba problém, tak kamoška príliš nebudeš.