Problémy so správnym meraním pásu
Nerozumiem tomu. Ked pozeram velkost siat na prsia a boky to je dobre ba az velke ale na pas male... Meriame ten pas zle?
Moje miery prsia 113cm
Boky 120cm
Pás 111cm
Napriklad taketo šaty s takýmito mierami

@minenkaa aj tak som a este vyše mi to vyslo
@terezkaarthuramax tak asi mas velke brucho, ked ti vysiel pas skoro taky ako prsia
Nuž nemáš typickú postavu tak si musíš kúpiť väčšie číslo.
Tak potom kúp voľne šaty a opasok,najlepšie riešenie pri širokom pase
@viestta hej mam.nadvahu
Len ak kupim aby to sedelo na pas bude to moc velke na prsia a boky.. alebo bude v pohode?
@terezkaarthuramax ja neviem ako to bude. Tiez nemem ukazkovu postavu ale kupujem to co mi ako tak sadne. Saty s pasom nemam ani jedny
@terezkaarthuramax pri type tvojej postavy skús strih šiat bez zvýrazneného pásu. proste máš postavu jablko, skús iný strih.
Zrejme tento strih siat ti skratka nesedi 🤷♀️ mozno skus saty s ackovou suknou, strihane pod prsiami, ktore budu cez pas a boly volnejsie. Lebo ak kupis uzsie, zvyraznis si brucho ak kupis sirsie nebude to dobre vyzerat cez prsia.
Asi to chce iny strih.. ani nic s opaskom, lebo to to asi tiez neukaze dobre... Mozno nieco volne strihane? Kde to brucho sa skryje.. pod prsiami neviem ci ti to nebude dvihat predok siat oproti zadnej casti. Ale mozno nie.. chce to asi len skusat
https://www.zalando.sk/zizzi-dzersejove-saty-co...
@pralinka86 prosim toro nie,je to strasne na širokých zenach
TAk sa to v tom eshope dalo za vacsie vymenit. Vdaka za odpovede.
@jajka257 to su prosím ta ake?bez zvyrazneneho pasu nemas ukazku?
@terezkaarthuramax žiaľ nemám. Pohľadaj na nete. Ja mám zas iný roblem. Prsia nikam nezmestil, keď mi to má sedieť na páse. Mám rozdiel cca 30 CM a je to tiež na nervy🙂

Pas meriaš cez pupok?