icon

Recenzie na dámsku barefoot obuv Weinbrenner

22. mar 2025

Máte niekto tieto topánky? Ako ste spokojní? Chodí sa vám v nich dobre?ako sedia veľkosti?

simsalabim
22. mar 2025

Mam ich niekolko, radu s podrazkou Flotactive na “tvrde mestske povrchy”. Som velmi spokojna. Mam aj jedny s inou podrazkou a ta mi je moc tenka.

autor
22. mar 2025

@simsalabim a od značky Anatomic nemáš?

kp7333
22. mar 2025

Ja som si parkrat objednala, ale vratila som, vsetky modely mi boli uzke. Su skor na uzsie chodidla, ja potrebujem vpredu sirsie kvoli haluxom.

autor
22. mar 2025

@kp7333 ja haluxy nemám a chcem sa im vyhnúť 😉 a Anatomic značku nemáš? Ešte táto na zaujala, pozerám čierne kožené za dobrú cenu... Nechcem dať na 1x cez stovku...

autor
22. mar 2025

Alebo Froddo laces... Medzi týmito troma sa rozhodujem... A chcem aby sa hodili aj napr k sukni ak sa dá 🤣😉

kp7333
22. mar 2025

nosim Belenka alebo Protetika barefoot, take sirsie modely. Ale treba si poskusat, kazdemu sadne nieco ine.

simsalabim
22. mar 2025

Nie, mam iba Batu. Belenka mi boli uzke a podrazka tenka uz v predajni. Mam problematicke, operovane chodidla. Potrebujem priestor na prsty a narazy tlmiacu podrazku.

autor
22. mar 2025
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
22. mar 2025

@majamat a s Froddo nemáš skúsenosť náhodou?

majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
22. mar 2025

@majamat aha, no ja mám práveže užšiu nohu tak možno by mi sadli...

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
22. mar 2025

@majamat dakujem

savasava
22. mar 2025

Ja mám Froddo laces už 5 rok a stále sú v perfektnom stave. Za mňa jedny z najkvalitnejších. Mám všetko len bf obuv. Moja noha je široká, Pata úzka, priehlavok vyšší. Sedia dobre, aj ked nie sú až tak široké, ako by sa mi páčilo. Mám aj viacero tenisiek od Anatomicky, tiež majú už pár rokov. Sú trochu širšie, ale v narte nižšie.

autor
22. mar 2025

@savasava fakt? Tak to je super. Máš čierne kožené? Či platené? Mne by práveže vyhovovalo keby neboli až moc široké. Mám jedny topánky na tento štýl, ale nie úplne barefoot a sú super, len ta koža nie je až taká kvalitná, 5 rokov určite nevydrží...

autor
22. mar 2025

@savasava a ako sedí veľkosť? Jasne že premeriam najskôr nohy, ale obvykle mám 38

savasava
22. mar 2025

Mám kožené Froddo. Najlepšie osobne odskúšať, ale pri najhoršom objednať a keď nesadnú vrátiť, poprípade predať ďalej. Veľkosť je ťažko, niektoré topánky mám 40, iné 41, dokonca aj 42. Prezerajú si nohu a pozri na stránkach predajcov, väčšina má vnútorné rozmery dané. Ale upozorňujem, že sú vysoko návykové 😉

majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
22. mar 2025

@savasava fakt také rôzne veľkosti? Máš viac druhov tých Froddo?? Tak super, dúfam že aj budem spokojná...
@majamat
@savasava ja mám aj také dierkave na leto Zn. Rieker a sú úplne úžasné. Tieto by som chcela tak na jar, jeseň, možno aj suchú domu miesto tenisiek...
A dávate si ich aj k sukni teda? Zas nemyslím ku kostýmu, ake taky ležérny suknovy outfit...

majamat
Autor odpoveď zmazal
ketrint
22. mar 2025

Ja mám Frodo laces ☺️
Chcela som BF, ale mám užšiu nohu a tie klasické mi boli strašne široké a aj vyzerali smiešne 🙈 mne to fakt príde ako postavička Goofi 🙈😅 Tieto Froddo sú absolútne super, ja v nich odchodim väčšinu roka, aj v lete sa nepoti noha v nich. K sukniam a šatám v pohode tiež 👌🏻 Sú to doslova papučky, najlepšie čo som kedy mala. 🥰

ketrint
22. mar 2025

@savasava ja práve neviem posúdiť tu kvalitu… kupovala som si v rovnakom obchode a úplne naraz biele aj čierne. Biele doslova po pár obutiach začali vyzerať také veľmi znosene😭. Nechápem to. Proste celá tá koza vyzerá akoby už mali hodne za sebou, ma to kopec vrások/ciar, a tak, neviem to dostatočne opísať. Čierne nosím už dva roky nonstop a vyzerajú stále ako nové. Nechápem to vôbec 🤯🤯🤷🏻‍♀️

autor
22. mar 2025

@ketrint prosím ťa tie Froddo ti sedí aká veľkosť? Ako bežné nosíš? Skúsila som zmerať nohy, ale zakaždým nameriam inak...🙄 O koľko väčšie si kupovala?

autor
22. mar 2025

@ketrint a odkiaľ si kupovala?

stanka113
29. nov 2025
@kp7333

Ja som si parkrat objednala, ale vratila som, vsetky modely mi boli uzke. Su skor na uzsie chodidla, ja potrebujem vpredu sirsie kvoli haluxom.

@kp7333 ja mám tieto a sú perfektné ako papučky a široké v predu. Objednala som si froddo teraz ale tie sú mne úzke.