Recenzie na menštruačné nohavičky Jessy
Aké máte skúsenosti s menštruačnými nohavičkami od jessa? Zaujala ma ich cena ani nie 13€. Mám jedny od OB tie sú trochu drahšie . Mám iba jeden kus a chcela som si kúpiť aj druhé na výmenu. 😁 Preto ma zaujímajú skúsenosti s touto lacnejšou variantou.
Sú dobré, ale OB mi viac vyhovujú. Zato to snuggs pretiekla som po troch hodinách a to som mala menzes tretí deň
Ahoj, ja som po odkusaní snuggs si kupila lacnejsiu variantu v primarku 3ks -16€, a su ozaj paradne. Isla som do BA iba kvoli nim a musim povedat ze vyplatene cestovanie👌🏻
Ja som spokojna s Lindex- female engineering. Ale teda vzdy ich kupujem, ked su v zlave ( bud vystriehni vypredaje, alebo mavaju 2+1 zdarma, ktora sa da kombinovat aj s 25%zlavou). Lindexky mi zatial nepretiekli ani po par hodinach, na noc mam take s vyssou sacou plochou, stale su rovnake .
Mam nejake lacnejsie zo zalanda- myslim ze Dorina a tie zial vydrzia tak 2 hodiny a uz mam na svoch aj dierky ( mam ich tak pol roka).

Podla mna su tie Jessa v pohode 🙂 mam viacere znacky a tie Jessa by som pokojne zaradila medzi tie vydarenejsie, mam take tie s vyssim sedom a hrubsou gumou. Dobre drzia, to sa mi paci