Rukáv ako spôsob zakrytia tetovania
Ahojte žienky . Zaujíma ma či ste niekto vyskúšali rukáv na zakrytie tetovania pri rôznych situáciách kedy nebolo vhodne aby bolo tetovanie vidieť ? Mám potetovanu ruku a idem na udalosť kde by som to chcela skúsiť zakryť možno týmto rukávom tak ma zaujíma . Samozrejme ja svoje tetovania milujem nechcem sa ich zbaviť je to len príležitostne. 🙂 ď
Aka je to prilezitost, ze to tetovanie potrebujes skryt? Podla mna je uz taka doba, ze sa to berie normalne. Ale tak radsej ako rukav by som volila nejake vhodne oblecenie, ktore si s tym poradi.
@vikus17489 co ked ide na dermatologicky kongress?
@martinmmartin A?
Ved si daj dlhý rukáv a máš to zakryté. Ja nechápem čo riešiš
kolega si objednaval, ale biely, ten bol total priesvitny a potom čierny, ten bol najlepsí a béžový aj to už bolo lepsie. ja osobne pokiaľ nie je teplo, tak riešim dlhým rukávom /dlhou bluzkou,
@martinmmartin Myslim si, ze v dnesnej dobe sa to uz absolutne neriesi ako kedysi. Predsudky uz ma len velmi male percento ludi a ti ti mozu byt ukradnuti. 😀
Ved je jedno, aka to je prilezitost, nie? Teraz su uz potetovani aj lekari, proste ktokolvek.
predstavujem si rukav, nieco ako elasticky obvaz. to bude vyzerat cudne. Daj si oblecenie s dlhym rukavom radsej alebo to proste neskryvaj, nikoho to aj tak nezaujima
@lija22 Otázka je, čo tam má vytetované. Jeden chlapík, ktorého stretávam v posilke, má na predlaktí vytetovaný hákový kríž, budovu Reichstagu a obraz Adolfa Hitlera. Pokiaľ by dotyčný šiel povedzme na kongres Židovskej obce Slovenska, tiež by si to tetovanie asi zakryl.
miluješ svoje tetovania, ale v určitých situáciách sa za ne hanbíš? Tak sa rozhodni, tak alebo tak. Dala si sa potetovať, tak si za tým stoj alebo si to daj odstrániť
Však si daj šaty s dlhým rukávom.....
Ďakujem Vám za názory . Samozrejme že sa nehanbím Za moje tetovania nemám vytetované nič netaktné . Stavím teda na to že to nebudem riešiť ani zakrývať 🙂
@veronka1996 to bude nejaky milovnik historie 🙂 predstava, ze ide na kongres Zidovskej obce pobavila :D
Skús make up. Mne raz doniesol tater z nejakého veľtrhu v Nemecku a skúšala som prekryt celý rukáv ale to boli rooooky dozadu. Boli to akoby 3 fázy, prvá taká oranžová farba a potom vrchný ,,náter” a potom priesvitný fix. Krylo to super a ani sa to neotieralo. Reálne som to nepoužila, len doma som to skúšala mat celý deň, potom som to dala kamoske čo sa vydávala
@maddie1711 dakujem za info. ;) nevedela som ze nieco take existuje pozriem to. 🙂

Ak tá udalosť nie je v lete, nezvolíš radšej oblečenie, ktoré má dlhý rukáv?