icon

Šatník na kancelársku prácu po rodičovskej dovolenke

10. aug 2025

Ahojte. Nastupujem do novej práce po RD a dnes som prezrela šatník a ja nemám čo na seba. Je to kancelárska práca a mne sa moje pôvodné veci zdajú už dosť nemódne a zastaralé. Predsa 3 roky som sukne, kardigany a blúzky velmi nenosila, veď kde, že? Aj blúzky a topy čo mám doma sa mi zdajú už také, neviem, úplne mimo módu. Na druhej strane nechcem veľa do oblečenia investovať kvôli práci. Mám pár nohavíc, pár sukní, čo by boli použiteľné. Len čo k tomu? Aké topy teraz idú? Kde mám ísť pozrieť? A aké druhé topánky do kancelárie, nejake šlapky, mokasíny? Ja som úplne v tomto vedľa, nesledujem trendy 😃

ibrunova
10. aug 2025

Napríklad

denkabemommy
10. aug 2025

Veľa oblečenia som si našla napríklad v mohite, niečo v reserved 🙂. Vyberala som veci, ktoré viem vynosiť aj mimo kancelárie. Za mňa najviac flexibilný kúsok sú plisované sukne. K tomu si dáš čokoľvek a vyzerá to dobre. Inšpirácie si pozri napr na pintereste

selena_luna
10. aug 2025

Ja mam kopu klasickych oblekovych bledomodrych bluzok s golierom, to nikdy nevyjde z mody. Ale teda ja som vysla z toho xs/ s ....

pralinka86
10. aug 2025

Ja mam preto rada saty, lebo je to jeden kus oblečenia a rovno je zladeny cely.. alebo sukne nejaky jemny vzor a hore aj obyc jednofarebné tricka, ale co drzia pekne, nepresvitaju, tie potom idu aj k nohaviciam a nejake sako este k tomu napr alebo aj rifle, sako.. teraz aj kulotky su super a tie tricka vyuzijes aj tu alebo aj takeho bluzkoidne tricko, akoze lepsie tricko

beata_k
10. aug 2025

@anonym_autor Ked uz zriadujes novy satnik, skus koncept kapsuloveho satnika.

erinka90
10. aug 2025

@anonym_autor haha, rovnaky problem som riesila pred rokom po takmer siestich rokov doma...to bol teda sok sa obliect normalne z teplakov..kazdy vecer som si chystala a kombinovala co ano co nie. Vela som vyradila, zastarale...ja som si objednala asi 4 saka tu z konika HM znacku. To sa hodi aj k nohaviciam, satam, aj riflam. (Tiez pracujem v kancelarii).. nechcela som prvu vyplatu na oblecenie minut..preto som sla cestou bazaru...a potom postupne nejake základné topy v beznych farbach cierna biela..ja oblubujem mohito, reserved, aj sinsay, aj z about you vyuzivam akcie. Nebojte sa..ten prvotny sok sa "rozchodi".. 🙂 vela stastia v novej praci

belle_vie
10. aug 2025

Z cenovo dostupnych by som sla smer reserved, lindex, mozno nieco orsay. K tomu kupila kvalitnu obuv, kabelku a nejaky trenckot.
Casom si satnik rozsiris o kvalitnejsie kusky.
Obuv- mokasiny su super ( baleriny su neskutocne neelegantne), pripadne lodicky na hrubsom podpatku s remienkom vzadu, pokial nemate prisny dresscode, pokojne i elegantnejsie tenisky.

princezna_bosorka
11. aug 2025

@anonym_autor nooo... ak si robila pred tym v kancelarii a neobliekala sa ako uplna pipina / kanarik (extravagantne strihy a farby), tak si neviem velmi predstavit, co by si musela mat v satniku, aby to uz bolo nemoderne. Ja sa tiez po 3 r vraciam do kanclu a sice som satnik trochu vynovila, no tesim sa, az šase vytiahnem veci, ktore v tej skrini na mna 3 roky cakali (a to uz som vtedy mala vsetko niekolko rokov - napr. bluzky som kupovala niekedy v 2016 a absolutne nic im nie je), nic extra nove som nekupila od 2022). Ale je to ma tebe, za co vyhodis peniaze (a hlavne pamataj na to, ze ak kupis fast fashion, za dva roky to bude luxusne vidno, ze si nakupila lacne sunty).