icon

Šaty na 30. narodeniny do 50 EUR

29. mar 2025

Baby prosím poraďte mi šaty na oslavu 30tky chcela som buď ružové biele alebo fialové ale teda strih ktorý by zostihloval. Mám 168cm a 74kg akože nevyzeral úplne obézne ale nie som.ani chuda na moju výšku mi ale nepaduju podľa mňa šaty po a pod kolená. Chcela by som trochu schovať ruky ale nie dlhý rukáv také tie kridelkove šaty podľa mňa zbytočne rozširujú mala som také obhliadnute. Najlepšie niečo čo vynosim aj bežné a tak do 50 eur lebo všetko čo som.nasla podľa mňa má rozšíri ešte viac. Aspoň nejakú typ šiat.

Strana
z3
autor
29. mar 2025

@minenkaa no myslím si že zrovna tento typ šiat má rozšíri a sú dlhé to som.nechcela a hlavne ja to potrebujem na budúcu sobotu som zabudla dodat

autor
29. mar 2025

A zas nemám veľkosť xxl 🙈

autor
29. mar 2025

@really8 to je nad môj rozpočet 😁 a myslím si že by som v nich bola ako guľa ani nie sú podľa mňa potom bežné nositeľné asi mám moc veľké nároky ja vám ukážem nad čím som uvažovala ale tiež si myslím že mi to zbytočne ešte rozšíri ruky možno aj celu

autor
29. mar 2025

Tu si myslím že tie ruky budem mať ešte väčšie vďaka tým rukavom

autor
29. mar 2025

Ešte som uvažovala nad týmito ale neviem je to dlhý rukáv a uni.velkost či to oblečiem a majú viac farebných kombinácií a neviem si vybrať

really8
29. mar 2025

Osobne by som pri tvojej vahe neukazovala kucharkine bicepsy. A tie druhe su cele zle

ibrunova
29. mar 2025

Pozri Mohito

minenkaa
29. mar 2025

Prosim ta uvedomuješ si koľko máš kg?

autor
29. mar 2025

@minenkaa áno uvedomujem a?

minenkaa
29. mar 2025

Tak si kúp šaty na svoju postavu

autor
29. mar 2025

@minenkaa prepáč ale tie čo si poslala sú strašné ja nemám sto rokov aj keď mám kilá navyše a moju postavu si nevidela

autor
29. mar 2025

@minenkaa a to sú aké na moju postavu ty si videla moju postavu? Akože keď má žena pár kíl navyše tak má chodiť oblečená ako stará babka a hanbiť sa za seba hej

minenkaa
29. mar 2025

Je iné ,že sa ti nepáči čo som poslala a je iné ako si myslieť ,že máš výšku 189 a 69kg

minenkaa
29. mar 2025

Možní keby si prebehla nižšie sú tam aj krátke šaty a určite nie pre staré babky

alzbeta311
29. mar 2025

@minenkaa to bol dosť urazajuci a trápny komentár, ktorý si si mohla odpustiť
Sú baby co majú 100 kíl a chodia v priesvitnych leginach a crop tope

autor
29. mar 2025

@minenkaa ja si nič také nemyslím a ďakujem za urážanie dosť mám po pôrodoch nízke sebavedomie ale ok. Pre info postavu mám takúto áno je to hrozne ale henten druh šiat určite nespĺňa nič z toho čo som chcela a nevidím rozdiel v Tom čo som poslala ja a čo ty pretože veď ani len ruky to nezakrylo. A tie šaty čo mám na tej fotke tie nevlastnil len pre info aby sme sa vyhli momentom že čo s mojou hnusný postavou mám na sebe

minenkaa
29. mar 2025

@alzbeta311 a čo urážlivé sim ako napísala ,si videla aké šaty si chce obliecť

minenkaa
29. mar 2025

Kde som ta urazila ,máš postavu presne ako som si myslela

autor
29. mar 2025

@minenkaa aha tak vlastne ženy nad 70 kg nech už chodia total zahalené. Nečudujem sa že sa deti šikanujú keď im toto aj rodičia vtlkaju do hlavy ale dobre beriem a ďakujem sorry že som ťa pobúrila tými šatami ja na nich síce nič nevidím ale ok

sima234
29. mar 2025

Autorka, šaty, ktoré ti poslala @minenkaa by ti práveže pristali, zvýraznili by ti pás, ktorý nemáš. V prvých šatách by si vyzerala ako vo vreci, ešte väčšia a druhé tiež nie sú uplne dobré. A to ja som XXL veľkosť.

ibrunova
Autor odpoveď zmazal
autor
29. mar 2025

@sima234 no poslala mi šaty LTE sa začínajú od veľkosti 44 čo som si klikla na pár z nich a ja takú veľkosť nemám...a hlavne potrebujem to do týždňa ale vdaka

autor
29. mar 2025

A druhá vec ja nechcem dlhé šaty pri deťoch mne sa v Tom zle behá

minenkaa
29. mar 2025

Ty si zabednena kde som ti čo také napísala že máš chodiť zahalená sa uvedom akú máš postavu a sú tam aj krátke šaty.Urazas akurát sama seba

sima234
29. mar 2025

Ako ja nevravím, že tie isté, ale strihovo by ti mohli sedieť. Určite nie voľné strihy, budú ťa zväčšovať a už vôbec A-čkovi strih bez pásu.

lindous
29. mar 2025

No mne sa tiež tie druhé čo si sem hodila vôbec nepáčia, ale tak to je vec vkusu... ak sa ani tebe nepáči čo baby poslali, stačí napísať, že hľadáš niečo iné a nie sa urážať a ofrflať.. to človek, aby sa aj bál poradiť... ale teda aj k veci, ja by som siahla možno po niečom takomto... len s cenou je to trochu nad limit.... https://www.miadresses.sk/kratke-saty/staroruzo...

benit
29. mar 2025

Kludne si daj aj tie, co si poslala. Ked sa v nich citis dobre. Mam kolegyne, ktore maju nadvahu a teda ze nadvahu a nosia tento styl.
Ja mam iny vkus, ale preto sa vyrabatolko druhov, aby si vedel vybrat kazdy

demodun
29. mar 2025

Tie druhé sa nepáčia ani mne. Ale tie čo poslala
@lindous sú podľa mňa výborne ale kľudne aj tie prvé. Ak sa ti páčia.
Skús ešte pozrieť Prostejov, majú pekné šaty. Len neviem či ti stihnú doručiť

Strana
z3