icon

Šaty na svadbu vo februári

30. nov 2025

Ahojte, viete prosím poradiť šaty na svadbu vo februári? Nikdy som na takej nebola. Rátam s tým, že sa asi bude treba nejako navrstviť, len teda neviem čo na nohy, aby mi vnútri nebolo teplo, ale dalo sa ísť aj občas trošku schladiť von. A teda hlavne aký štýl. Budem 2 mesiace po pôrode, čiže nič obtiahnuté, skôr niečo čo dokáže zakryť nedostatky. Staršia dcéra bude mať šaty vo farbe rosé gold, čiže niečo také by som chcela aj pre seba. Ďakujem za pomoc

zmrzlinka2021
30. nov 2025

@anonym_autor rovnako ako šaty na jar či jeseň. Vo vnútri je teplo, von si prehodila kabátik.

enmery
30. nov 2025

Ja som mala na svadbe v januári normálne šaty, vnútri bolo ešte viac horúco kvôli topeniu. Akurát my sme mali kopce snehu, tak som si vzala čižmy do kostola a teplý kabát a potom v sále topánky prezula.

anonym_28778d
30. nov 2025
@enmery

Ja som mala na svadbe v januári normálne šaty, vnútri bolo ešte viac horúco kvôli topeniu. Akurát my sme mali kopce snehu, tak som si vzala čižmy do kostola a teplý kabát a potom v sále topánky prezula.

@enmery co sa vnútri topilo, sneh?

enmery
30. nov 2025
@anonym_28778d

@enmery co sa vnútri topilo, sneh?

@anonym_28778d
@anonym_28778d Presne🙂

anonym_8c2284
30. nov 2025

Šaty farby akej chceš ale kľudne môžeš mať aj len normálne oblečenie. Záleží teda či chcete utrácať za zbytočnosti. Inak ja som mala svadbu v krásny teplý slnečný deň, február mi príde taký od veci.