icon

Šaty na venček pre modernú mamu

23. sep 2025

Možno ma vysmejete a možno mi poradíte. Šaty na venček pre 41 ročnú, vyzerám mladšie, preto žiadne babkovské šaty či kostýmy nechcem. Niečo v modrej farbe, nad kolená, krátky rukáv alebo bez. Tieto dvoje sú podľa vás vhodné, alebo ani nie?

Šaty na venček pre modernú mamuŠaty na venček pre modernú mamu
Strana
z5
dadis
23. sep 2025

Za mna nie, nie su vhodne.

autor
23. sep 2025
@dadis

Za mna nie, nie su vhodne.

@dadis a rada, aké by boli vhodné?

anonym_0e9bac
23. sep 2025

Toto sú šaty pre slečnu a nie pre matku

dadis
23. sep 2025

Tiez ma dcera tento rok vencek, maju mat saty s dlzkou po kolena. Tie dievcata, chapes 😅. Je to ich slavnost a ani oni v takychto kratkych kolteilovych satach nemaju prist, nieto ich matky, ktore nie su "hviezdy" vecera. Je super, ze vyzeras mladsie, ale na tejto akcii budeme iba mamy. Takze nieco menej farebne vyrazne a s dlzkou po kolena. Spolocensky sa vyzit mozes pri inej prilezitisti. Ale ber to iba ako moj nazor, tiez to bude moj prvy vencek, kde budem ako mama

danica2711
23. sep 2025

skôr pre tvoju dcéru, nie pre teba. Možno na inú príležitosť OK, ale uvedom si, že na dcérinom venčeku si len doprovod, stredobodom pozornosti má byť dcéra, takže radšej niečo nenápadnejšie a určite s menším výstrihom

autor
23. sep 2025
@dadis

Tiez ma dcera tento rok vencek, maju mat saty s dlzkou po kolena. Tie dievcata, chapes 😅. Je to ich slavnost a ani oni v takychto kratkych kolteilovych satach nemaju prist, nieto ich matky, ktore nie su "hviezdy" vecera. Je super, ze vyzeras mladsie, ale na tejto akcii budeme iba mamy. Takze nieco menej farebne vyrazne a s dlzkou po kolena. Spolocensky sa vyzit mozes pri inej prilezitisti. Ale ber to iba ako moj nazor, tiez to bude moj prvy vencek, kde budem ako mama

@dadis chcem takejto modrej farby, ako písem. Môzu byť jednoduchšie, ale nič v takejto farbe nad kolená, bez/s kratkym rukávom som nenašla

autor
23. sep 2025
@dadis

@dadis a aké šaty si budeš dávať? Priblizne?

pribinak
23. sep 2025
@anonym_autor

@dadis chcem takejto modrej farby, ako písem. Môzu byť jednoduchšie, ale nič v takejto farbe nad kolená, bez/s kratkym rukávom som nenašla

@anonym_autor nemusíš mat babkovske šaty, ale pouvazuj nad dĺžkou. Toto nie je dĺžka pre teba nech vyzeráš akokoľvek mlado

anonym_83d6d2
23. sep 2025

Absolutne nevhodne na skolskej slavnosti takto vytasit kozy, sorry

anonym_d8392d
23. sep 2025

S tvojimi podmienkami by som pozerala skôr po niečom takomto, určite nie trblietky atď, určite jednoduchšie a dlhšie

dadis
23. sep 2025
@anonym_autor

@dadis a aké šaty si budeš dávať? Priblizne?

@anonym_autor Ja som bola pred tyzdnom na svadbe, idem o necele sva mesiace synovi na stuzkovu a v januari vencek 😅, kupila som si v about you zatial iba na svadbu, take zelenomodre, ale este neviem, ci si ich dam aj na tie ostatne 2 slavnosti..

autor
23. sep 2025
@anonym_d8392d

S tvojimi podmienkami by som pozerala skôr po niečom takomto, určite nie trblietky atď, určite jednoduchšie a dlhšie

@anonym_d8392d no tieto by boli ok, ale musia byť nad kolená. So satami pod kolená vyzerám hrozne

really8
23. sep 2025

@anonym_autor toto je dost zly vtip

petronelag
23. sep 2025
@anonym_d8392d

@anonym_d8392d Tie prvé, s dlžkou po kolená - by boli vhodné.

dadis
23. sep 2025

@anonym_autor uz som ich tam nenasla, ale takyto podobny styl :
https://www.aboutyou.sk/p/skirt-stiletto/koktei...

ale vyber je velky, dost zalezi od tvojho vkusu

autor
23. sep 2025
@dadis

@anonym_autor uz som ich tam nenasla, ale takyto podobny styl :
https://www.aboutyou.sk/p/skirt-stiletto/koktei...

ale vyber je velky, dost zalezi od tvojho vkusu

@dadis dakujem,hm, tieto ma nezaujali 🙄

dadis
23. sep 2025
@anonym_autor

@dadis dakujem,hm, tieto ma nezaujali 🙄

@anonym_autor Ved pisem, ze zalezi od vkusu - ale treba si uvedomit, ze nemozes byt na dcerinom venceku oblecena ako dievcata. Ked sa ti take saty pacia, kup si ich, vezmi si och na nejaku party, ale ty ides ako mama. Tak ako na svadbu si nedavas biele saty, alebo prilis vyrazne saty, tak aj tu je slusnost, prenechat pozornost dievcatam. Svoj vencek si uz mala pred milionmi rokov a veru, aj ked vyzeras mladsie, budes posobit ako stara co chcela mladou byt. Nikde 41r zena nebude vyzerat ako 16r, cim skor sa s tym zmieris, tym lepsie (aj pre tvoju dceru)

autor
23. sep 2025
@anonym_d8392d

@really8 netreba sa zavzdušňovať, pridala som to, co ma oslovilo, pácilo sa mi na prvý pohlad. Ale poradiť si dám. Idem hľadať niečo v štýle prvej foto ako pridala
@anonym_d8392d len nad kolená (ak nájdem)

autor
23. sep 2025
@dadis

@anonym_autor Ved pisem, ze zalezi od vkusu - ale treba si uvedomit, ze nemozes byt na dcerinom venceku oblecena ako dievcata. Ked sa ti take saty pacia, kup si ich, vezmi si och na nejaku party, ale ty ides ako mama. Tak ako na svadbu si nedavas biele saty, alebo prilis vyrazne saty, tak aj tu je slusnost, prenechat pozornost dievcatam. Svoj vencek si uz mala pred milionmi rokov a veru, aj ked vyzeras mladsie, budes posobit ako stara co chcela mladou byt. Nikde 41r zena nebude vyzerat ako 16r, cim skor sa s tym zmieris, tym lepsie (aj pre tvoju dceru)

@dadis nie, ja som vencek nemala 🤷🏼‍♀️
U nas baby (na venčeku) zvyknú mať všetky biele saty nad kolená. Ja nepotrebujem a hlavne ani nechcem byť stredobod pozornosti. Ale tiež si nechcm obliecť niečo co sa mi nehodí alebo by som sa v tom.cítila zle.
A s tým vyzeraním mladšie a zmierením sa s vekom, si úplne vedľa

dadis
23. sep 2025
@anonym_autor

@dadis nie, ja som vencek nemala 🤷🏼‍♀️
U nas baby (na venčeku) zvyknú mať všetky biele saty nad kolená. Ja nepotrebujem a hlavne ani nechcem byť stredobod pozornosti. Ale tiež si nechcm obliecť niečo co sa mi nehodí alebo by som sa v tom.cítila zle.
A s tým vyzeraním mladšie a zmierením sa s vekom, si úplne vedľa

@anonym_autor to nikde nepisem, aby si sa citila zle.. mas byt oblecena decentne, to je cele

anonym_6878c8
23. sep 2025

Niečo takéto?

autor
23. sep 2025
@anonym_6878c8

Niečo takéto?

@anonym_6878c8 ano, niečo podobné by aj mohlo byť 👌 dakujem.

autor
23. sep 2025
@dadis

@anonym_autor to nikde nepisem, aby si sa citila zle.. mas byt oblecena decentne, to je cele

@dadis v poriadku, poradiť si dám. Pôjdem do niecoho čo tu zeny pridali

anonym_6878c8
23. sep 2025

Držím palce, aby si našla čo hľadáš.

autor
23. sep 2025
@anonym_6878c8

Držím palce, aby si našla čo hľadáš.

@anonym_6878c8 ďakujem

dadis
23. sep 2025
@anonym_autor

@dadis v poriadku, poradiť si dám. Pôjdem do niecoho čo tu zeny pridali

@anonym_autor mne sa aj tieto pacia
https://www.aboutyou.sk/p/wal-g/saty-allie-rose...

anonym_b6fe40
23. sep 2025

Na venček dcéry/syna môže ísť matka aj v nohaviciach, overale.

autor
23. sep 2025
@dadis

@anonym_autor mne sa aj tieto pacia
https://www.aboutyou.sk/p/wal-g/saty-allie-rose...

@dadis toto ozaj nie je môj štýl 🤷🏼‍♀️

autor
23. sep 2025
@anonym_b6fe40

Na venček dcéry/syna môže ísť matka aj v nohaviciach, overale.

@anonym_b6fe40 písala som, ze modré saty nad kolená, teda overal a hlavne nohavice nie. Saty nosím rada, tak si na takú prílezitosť nohavice dávať nebudem.

luccys
23. sep 2025

Asi som blba, ale co je "venček"?

Strana
z5