Šaty na venček pre modernú mamu
Možno ma vysmejete a možno mi poradíte. Šaty na venček pre 41 ročnú, vyzerám mladšie, preto žiadne babkovské šaty či kostýmy nechcem. Niečo v modrej farbe, nad kolená, krátky rukáv alebo bez. Tieto dvoje sú podľa vás vhodné, alebo ani nie?

@anonym_autor ja som citala vsetko.poradit si si sice dala ale uz tvoj prvotny nastrel a komentare davaju jasne najavo kam sa uberas. Pises ze ide o udalost deti a sama si chces obliect saty ktore su skor pre nastrocne. No sak ale tvoja vizitka. Dostala si tu kopu skvelych rad.
@anonym_24a520 však sim si vybrala a tvoje komentare sú tu úplne zbytočné
A nie, nečítaš. Uvažovalasom o tých satách, ale zmenila som názor.ale som asi zlá preto 😂
Baby je to venček pre žiakov ZŠ, nie SŠ, a tam naozaj nejde o nóbl mega akciu, kde treba prehnane riešiť outfity. V prvom rade sú v centre pozornosti deti z tanečneho kurzu, nie matky sexice a modelky
@anonym_2d2b3b keby si čítala všetko, vedela by si, ze som si vybrala a dala poradiť 🤷🏼♀️
@anonym_autor len, tie uz nie su moderne. Prepac, to su saty, co boli in tak 10 rokov dozadu. Su tu aj navrhy , co su aktualne in. Tak, ale tie co si teda vybrala, vzdy lepsie, ako tie Tvoje prve.
Neboj, vydrzis aj v tych, hlavne sa dobre zabav.
@anonym_autor len, tie uz nie su moderne. Prepac, to su saty, co boli in tak 10 rokov dozadu. Su tu aj navrhy , co su aktualne in. Tak, ale tie co si teda vybrala, vzdy lepsie, ako tie Tvoje prve.
Neboj, vydrzis aj v tych, hlavne sa dobre zabav.
@anonym_2d2b3b nikdy som neriešila čo je prave moderné, takže prežijem to aj v šatach ktoré sú podľa teba out
@anonym_2d2b3b nikdy som neriešila čo je prave moderné, takže prežijem to aj v šatach ktoré sú podľa teba out
@anonym_autor v nadpise mas "pre modernu mamu"
@anonym_autor v nadpise mas "pre modernu mamu"
@anonym_2d2b3b ja som tam slovo modernú nepísala, len pre mamu. To ze admini vkuse menia názvy, za to nemôžem.
@anonym_24a520 však sim si vybrala a tvoje komentare sú tu úplne zbytočné
A nie, nečítaš. Uvažovalasom o tých satách, ale zmenila som názor.ale som asi zlá preto 😂
@anonym_autor ved ja som videla ktore si schvalila. Tie voooobec nie su babkovske. Pokukaj bazare urcite sa niekto bude niecoho takeho zbavovat po tom co mu 20 rokov stali nedotknute v skrini.
Ale sak preco su kupit nieco sik a nadcasove ked to mozem prezit v satach len aby bolo.
@anonym_autor ved ja som videla ktore si schvalila. Tie voooobec nie su babkovske. Pokukaj bazare urcite sa niekto bude niecoho takeho zbavovat po tom co mu 20 rokov stali nedotknute v skrini.
Ale sak preco su kupit nieco sik a nadcasove ked to mozem prezit v satach len aby bolo.
@anonym_24a520 no asi preto, lebo mne sa tie "šik" absolútne nepáčia 🤷🏼♀️
@mirkam3 zabudnime na fotky, ktoré som pridala, dokolecka píšem, že som našla niečo v štýle, ako pridala prvá pani, tie sa mi páčia. Z týchto tebou pridaných ani jedny, absolútne ma nezaujali. Bežne nosím v lete šaty, a pekné. Tieto mi prídu obyčajné, samozrejme dĺžka na mňa otrasná a aj strih nič moc. A presne toto je pre mňa babkovský štýl 🤷🏼♀️ a akoby vo vreci, neforemné.
@anonym_autor jaaaj tak ak ti toto príde babkovske🤣, potom beriem svoj návrh späť. To potom naozaj nebude nic pre teba…
@anonym_autor jaaaj tak ak ti toto príde babkovske🤣, potom beriem svoj návrh späť. To potom naozaj nebude nic pre teba…
@mirkam3 sranda, že sa našli prispievateľky, ktorých návrhy sa mi páčia a aj som.si vybrala 🤔🤷🏼♀️
@mirkam3 sranda, že sa našli prispievateľky, ktorých návrhy sa mi páčia a aj som.si vybrala 🤔🤷🏼♀️
@anonym_autor to nie je ziadna sranda. Je to uplne normalna vec. Proste ste sa nasli s rovnakym nevkusom. Kazdemu sa paci nieco ine, kazdy ma ine naroky na oblecenie.
@anonym_autor Dobre, ze si zmenila svoj povodny nazor a nakoniec si vybrala ine saty. Tie co si sem dala na zaciatku, naozaj nie su vhodne. Vencek nie je tak slavnostna akcia ako stuzkova, takze dlha roba sa urcite nehodi. Na venceku mali mamy prevazne takzvane puzdrove saty , by som to nazvala take slavnostnejsie ako na oslavy ale bez flitrov, a nie nad kolena i ked niektore mamicky vyzerali ako modelky a mohli by si take saty dovolit. A tie co si dala ako uvodny prispevok, nie su vhodne ani pre maturantky na stuzkovu, su prilis kratke. Inak, pri tancovani, sa dobre tocia a nadvihnu hore a ukazu aj to co netreba vidiet.
@anonym_autor to nie je ziadna sranda. Je to uplne normalna vec. Proste ste sa nasli s rovnakym nevkusom. Kazdemu sa paci nieco ine, kazdy ma ine naroky na oblecenie.
@anonym_24a520 sama píseš, že každému sa páči niečo iné, zároveň nás zosmiešnuješ že máme rovnaký nevkus. Mne zas prídu tie neforemné šaty nevkusné ale nebudem preto písať, že nemáte vkus...
@margotka17 pekné, ale podla mňa bežné. Nie na takú slávnosť.
@anonym_autor v prvom rade by mala vynikať dcéra a dievčatá a tak mamky.
@anonym_24a520 sama píseš, že každému sa páči niečo iné, zároveň nás zosmiešnuješ že máme rovnaký nevkus. Mne zas prídu tie neforemné šaty nevkusné ale nebudem preto písať, že nemáte vkus...
@anonym_autor ale ved to sa nevylucuje. Su ludia ktorym sa pacia aj nevkusne a gycove veci.
@anonym_autor ale ved to sa nevylucuje. Su ludia ktorym sa pacia aj nevkusne a gycove veci.
@anonym_24a520 si trápna
To by som mohla tvrdiť ja o tebe, ale nebudem sa znizovať na tvoju úroveň
@anonym_24a520 si trápna
To by som mohla tvrdiť ja o tebe, ale nebudem sa znizovať na tvoju úroveň
@anonym_autor ja si ta viem živo predstaviť v každodennom živote ako sa obliekas. Aj tie pohľady ľudí na teba, že ako chce stará mladá byt 🤣
@anonym_autor ja si ta viem živo predstaviť v každodennom živote ako sa obliekas. Aj tie pohľady ľudí na teba, že ako chce stará mladá byt 🤣
@anonym_e3a7ee vyrovnaná žena nema potrebu zhadzovať iné ženy a hlavne si nedomýšľa ako sedláčka.
Pekný deň
@dadis nie, ja som vencek nemala 🤷🏼♀️
U nas baby (na venčeku) zvyknú mať všetky biele saty nad kolená. Ja nepotrebujem a hlavne ani nechcem byť stredobod pozornosti. Ale tiež si nechcm obliecť niečo co sa mi nehodí alebo by som sa v tom.cítila zle.
A s tým vyzeraním mladšie a zmierením sa s vekom, si úplne vedľa
@anonym_autor na venček biele šaty? A všetky? Nemyliš si akciu?
@merlinja asi mávajú biele ako to mavajú debutantky na plese. Mladé dievčatá, keď sú uvedené do spoločnosti a môžu sa začať uchádzať o nápadnikov. Prvý krát oficiálne na plese. Asi to tanečná škola v tomto duchu poňala a preto majú dievčatá biele.
@merlinja doteraz čo som videla fotky z venčekov, tak mali dievčatá vsetky biele šaty. Ale možno sa tak dohodli, neviem, ja som na venčeku este nebola. A nie, nemýlim si akciu, akože čo by to malo byť???
skôr pre tvoju dcéru, nie pre teba. Možno na inú príležitosť OK, ale uvedom si, že na dcérinom venčeku si len doprovod, stredobodom pozornosti má byť dcéra, takže radšej niečo nenápadnejšie a určite s menším výstrihom
@danica2711 a hlavne dlhsie... tamta dlzka je ozaj akurat pre mlade slecny
@merlinja doteraz čo som videla fotky z venčekov, tak mali dievčatá vsetky biele šaty. Ale možno sa tak dohodli, neviem, ja som na venčeku este nebola. A nie, nemýlim si akciu, akože čo by to malo byť???
@anonym_autor tak u nás na venčeku dievčatá biele šaty nemajú, tobôž nie všetky. Myslela som, či o nejakej náboženskej udalosti nehovoríš, neviem
@anonym_autor tak u nás na venčeku dievčatá biele šaty nemajú, tobôž nie všetky. Myslela som, či o nejakej náboženskej udalosti nehovoríš, neviem
@merlinja gemer, novohrad je to bežné, biele šaty všetky. Ešte tak aj predávajú šaty v butiku, že biele venčekové 🤷🏼♀️
@anonym_autor nie
@anonym_autor OK, veď ja sa nehadám.... U nás sa baby predbiehajú, ktorá aké bude mať šaty a teda biele zriedkavo...
@merlinja rozumiem, moja by chcela dlhé červené, ale žiaľ nebude môcť 🤷🏼♀️

@anonym_2d2b3b keby si čítala všetko, vedela by si, ze som si vybrala a dala poradiť 🤷🏼♀️
@anonym_autor ja som citala vsetko.poradit si si sice dala ale uz tvoj prvotny nastrel a komentare davaju jasne najavo kam sa uberas. Pises ze ide o udalost deti a sama si chces obliect saty ktore su skor pre nastrocne. No sak ale tvoja vizitka. Dostala si tu kopu skvelych rad.