icon

Sedia vám veľkosti pri lodičkách Anna Field?

fixka3
14. feb 2025

Ahojte, predtým som si objednala sandále Anna Field ale boli mi veľké. Teraz pozerám tieto lodičky. Nemáte ich niekto či veľkosť sedí? Alebo si vždy objednávate menšiu? Ďakujem

fixka3
autor
14. feb 2025
kitycat
14. feb 2025

Tak Zalando je podla mna jedna z naj online na vyber.

Ja som mala AF na svadbu. Objednavala som si aj vacsie aj mensie asi troje pary. Tie co mi nesedeli som vratila, to mas zadarmo, das to spat do krabice v ktorej prisli. A dokonca som vratila este jedny z tych troch co som si nechavala lebo som ich ani neobúa na svadbe. Iba na platforme a sandale 😀

Peniaze vratili rychlo, vratenie bolo snad 60 dni

fixka3
autor
14. feb 2025

@kitycat presne takto nad tým rozmýšľam, len mi bolo blbé objednať si z troch párov po dvojo topánok :D ale tak môžem skúsiť

kitycat
14. feb 2025

@fixka3 sle prosim ta 😆
Myslis ze si zacnu googlit vo si zac a co im robotu pridavas? Vsak to tak robi vacsina, logicky. Nemaju cas 😆😆

fixka3
autor
14. feb 2025

@kitycat prosím ťa a ku každému ti prišiel spätný štítok osobitne? :D

ktobytobolpovedal
14. feb 2025

@fixka3 bezne tak objednavam, ze 2 velkosti. Aj pre deti. Aj pre seba. Co nam nesedi, vratim

nevenka
14. feb 2025

Ja objednavam len jednu velkost, kedze nosim 35, tak skusam. Lodicky mi boli male a uzke. Ale sandale dlhe a uzke tiez. Cizmy mi sedeli, ale mali daku blbu klenbu, toto mne pride "taka lepsia Cina" znacka, ale aspon trosku vyzeraju.
Kludne si kup 2 cisla, detom ti bezne tak kupujem aj v CCC, aj hocikde (kde nestoja vyse 100 eur, logicky 🤣) a jedno cislo vratim.

kitycat
14. feb 2025

@fixka3 asi mas vytvoreny ucet na Zalando? Tam to potom vyklikas v tej objednavke, ze co chces vratit, tak aj keby si to postupne posielala tak ti to vygeneruje dalsi stitok. Posielaju aj hned nejaky v krabici, ale ja som pouzivala ten z toho zadania na vratenie

kathhii
15. feb 2025

@fixka3 objednaj 2 veľkosti a vrátiš. Len teraz už majú len30 dní na vrátenie.

fixka3
autor
16. feb 2025

@kathhii áno to vôbec nevadí že je 30 dni na vrátenie, vyskúšať si ich dokážem aj všetky v jeden deň a druhý môžem posielať 😁
@kitycat aha jasne, mne to ani nenapadlo že sa to tam dá vygenerovať samostatne, ďakujem pekne