Šiltovka pre seniorov nad 70 rokov
Dobry den, prosim poradite mi aku siltovku, alebo co mam kupit ocinovi na ochranu hlavy pred slnkom? Co nosia na hlave starsi pani okolo 70 rokov? Na cene nezalezi. Dakujem
A klobúk?
Ja som otcovi kupila jednofarebnu cisto ciernu siltovku v Reserved. Nema ziadny napis, logo. Je starsi a mne sa to k starym ludom nehodi, aby mali na obleceni velke loga alebo nejake napisy.
Moj svokor ma 73 a nosi modernu siltovku.
Slameny klobúk
Môj otec nosi aj látkovy klobúk, aj šiltovku, aj taku ako v 1. komente... Ale viete čo nosi najradšej v zahrade? Latkovu vreckovku, urobil si na nej 4 uzliky a to si nacapi na hlavu 😁
Môj má klobúk, kúpil si sám.
Mne otec bez hanby "ukradol moju nike a veselo si s nou chodi 😁😅 je to sice 70r pan ale sem tam mi pripada ako mladik 😅😅
Môj otec nosi aj látkovy klobúk, aj šiltovku, aj taku ako v 1. komente... Ale viete čo nosi najradšej v zahrade? Latkovu vreckovku, urobil si na nej 4 uzliky a to si nacapi na hlavu 😁
@o__o teraz si mi pripomenula moje detstvo v "praveku" kapesnik na hlave a lietali sme po zahrade a kupali sa s v starej plechovej vani 😂😂
Šak Nike
@anonym_autor alebo si urobte spolocny rodinny vylet do Noveho Jicina (fabrika na tradicne klobuky Tonak, Muzeum klobukov (zabavite sa vsetci), predajna klobukov/ciapok v infocentre na namesti).
Keď tak pozerám co majú na hlave starší pani v kúpeľoch, tak všetko od slama kov, cez látkové klobúčiky až po šiltovky rôzneho prevedenia, aj nike aj biele kuchárske sietovane. A to sa pani do kúpeľov určite vyfesakovali. 😄Takže sa spýtaj otca co by chcel a to kúpte.
môj 90ročný otec nosí klasickú šiltovku bez nápisov
Klobuk sa starsiemu muzovi hodi urcite viac ako siltovka.slameny alebo latkovy.ak.ma niekde v garazi obrovsku Harleyku tak.aj.cervena šatka bude v pohode.
Keď tak pozerám co majú na hlave starší pani v kúpeľoch, tak všetko od slama kov, cez látkové klobúčiky až po šiltovky rôzneho prevedenia, aj nike aj biele kuchárske sietovane. A to sa pani do kúpeľov určite vyfesakovali. 😄Takže sa spýtaj otca co by chcel a to kúpte.
@viestta si teraz v kúpeľoch? kde? vyšlo ti parádne počasie 😎
@viestta si teraz v kúpeľoch? kde? vyšlo ti parádne počasie 😎
@zuzanka.zuzu Nimnica, a až tak teplo by byť nemuselo

niečo také
https://bushman.sk/bekovka-flat-stone/?utm_sour...
volá sa to bekovka