Široké rifle na nižšiu postavu
Ahohte, poraďte, kdd zoženuem pekné široké rifle na výšku 150cm? Bežne nosím XS, S. No všetky dámske široké rifle sú moc dlhé. Ďakujem za typ.
ja mam 168 a vsetky siroke su mi dlhe, tiez nosim taku velkost. Ja neviem, kde to ine baby kupuju, ale poskusala som vsetky mozne z dostupnych v obchodoch a vysledok rovnaky. Ale vlastne jedny jedine som nasla a boli oznacene ako 7/8 dlzka, tie mam ale po clenky, tebe by mozno boli normalne. Tusim v HM som ich nasla.
Pozri about you a pod.. maju speci velkosti petit/ drobna postava a ked nesadne vratis zadarmo
veď si ich dáš skrátiť… mám viac cm jak ty a dávam si skracovať 😏
Baby ďakujem. Popozerám
V Hm destka velkost ja nosím 164 velkost
ja mam 168 a vsetky siroke su mi dlhe, tiez nosim taku velkost. Ja neviem, kde to ine baby kupuju, ale poskusala som vsetky mozne z dostupnych v obchodoch a vysledok rovnaky. Ale vlastne jedny jedine som nasla a boli oznacene ako 7/8 dlzka, tie mam ale po clenky, tebe by mozno boli normalne. Tusim v HM som ich nasla.
@hradnapani presne, ja mám 153 cm a kupujem si 7/8 dĺžku

Ja mam vsetky siroke z H&M, lenze meriam trosku viac, 158cm. Niektore su mi uplne akurat, niektore si musim dat skratit. Len na ne clovek musi mat ozaj dobru postavu nech to pekne aj vyzera