icon

Široké rifle na nižšiu postavu

luckuz
Včera o 18:35

Ahohte, poraďte, kdd zoženuem pekné široké rifle na výšku 150cm? Bežne nosím XS, S. No všetky dámske široké rifle sú moc dlhé. Ďakujem za typ.

ivik4
Včera o 18:38

Ja mam vsetky siroke z H&M, lenze meriam trosku viac, 158cm. Niektore su mi uplne akurat, niektore si musim dat skratit. Len na ne clovek musi mat ozaj dobru postavu nech to pekne aj vyzera

luckuz
autor
Včera o 18:40
@ivik4

Ja mam vsetky siroke z H&M, lenze meriam trosku viac, 158cm. Niektore su mi uplne akurat, niektore si musim dat skratit. Len na ne clovek musi mat ozaj dobru postavu nech to pekne aj vyzera

@ivik4 veď to. Najradšej vyskušať. Nech nevyzeram jak taký dubak

hradnapani
Včera o 19:07

ja mam 168 a vsetky siroke su mi dlhe, tiez nosim taku velkost. Ja neviem, kde to ine baby kupuju, ale poskusala som vsetky mozne z dostupnych v obchodoch a vysledok rovnaky. Ale vlastne jedny jedine som nasla a boli oznacene ako 7/8 dlzka, tie mam ale po clenky, tebe by mozno boli normalne. Tusim v HM som ich nasla.

anonym_ddb103
Včera o 19:15

Pozri about you a pod.. maju speci velkosti petit/ drobna postava a ked nesadne vratis zadarmo

biba_18
Včera o 19:21

veď si ich dáš skrátiť… mám viac cm jak ty a dávam si skracovať 😏

luckuz
autor
Včera o 19:27
@biba_18

veď si ich dáš skrátiť… mám viac cm jak ty a dávam si skracovať 😏

@biba_18 no len keď ich skrátim tak už stratia ten strih.

luckuz
autor
Včera o 19:27

Baby ďakujem. Popozerám

biba_18
Včera o 19:29

@luckuz ako ktoré

nikha2809
Včera o 20:06

V Hm destka velkost ja nosím 164 velkost

luckuz
autor
Včera o 20:13
@nikha2809

V Hm destka velkost ja nosím 164 velkost

@nikha2809 aj nad touto moznosťoy som uvažovala. Asi budem musieť takto to porešiť

dundulica
Dnes o 04:28
@hradnapani

ja mam 168 a vsetky siroke su mi dlhe, tiez nosim taku velkost. Ja neviem, kde to ine baby kupuju, ale poskusala som vsetky mozne z dostupnych v obchodoch a vysledok rovnaky. Ale vlastne jedny jedine som nasla a boli oznacene ako 7/8 dlzka, tie mam ale po clenky, tebe by mozno boli normalne. Tusim v HM som ich nasla.

@hradnapani presne, ja mám 153 cm a kupujem si 7/8 dĺžku